Close
Faqja 9 prej 16 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 154
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Enii Lexo Postimin
    ashtu mendoj dhe une ...

sa per virgjerine e meshkujve nuk ja vlen te thon qe jane kur sjane se sbesoj se ka femer aq naive qe e beson
    pse ne qe jemi te virgjer duhet te themi patjeter qe s'jemi per hatrin tend ?
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    e beson se beson..e lagu se lagu, keto jane gjera qe nuk te nxjerrin gjekundi :P

nje mashkull me plote gojen mund te thote se eshte i virgjer e me fakte se verteton dot te kunderten..

nuk ka nevoje te shkopje as tek kirurgu as tek klinika as tek dreqi as tek shejtani..

siduket vete Zoti, virgjerine tek femra e ka bere qe te dallohen ata qe e bejne ferrave dhe ato qe se bejne.

Nje mashkull qe mes tjerash nuk i ben njefare menyre pershtypje dhe virgjeria e gruas se tij, per mu eshte thjesht dicka e kote, nje krijese pa ego te mjaftueshme per nje jete normale
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    menjefjale ti mendon se gruaja eshte prone e burrit dhe si e tille duhet tja lejoje kete lloj egoje

2043 po ti si u bere i virgjer ? lol

naten

Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Jo perkundrazi, une mendoj qe te dy jane prone e njeri tjetrit. I ke parasysh bashkesite kur priten ne mes dhe ndajne elemente te perbashket? Besoj se po nqs ke bere analize matematike.

keshtu pra jane. Kane te perbashketa te shenjta. Dashurine per njeri tjetri, femijet, besnikerine etj etj, por kane dhe secili te vecantat e veta.

Sic thote populli shqiptar cipedashes

burr e grua mish e thua..

naten
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Me nje fale ti si mashkull te shkosh me 100 meqe nuk te kuptohet virgjeria, dhe perseri te pretendosh nje femer te virgjer per grua?! Mentalitet shqiptari, hesapi!
    Feelings change - memories don't.

Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    kete e thu ti

une se them

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    opo kjo mia na nje here duket sikur flet ca do vet lol

e papare fare eshte
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    hehehe ashtu eshte. Virgjereshe pretendoni se ato ju bejne te ndjeheni burra te vertete. Pa ato s'jeni askushi. Lol!hahaha
    Feelings change - memories don't.

Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    ky nuk eshte justifikim qe ti te behesh lesbike..:P

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    e beson se beson..e lagu se lagu, keto jane gjera qe nuk te nxjerrin gjekundi :P

nje mashkull me plote gojen mund te thote se eshte i virgjer e me fakte se verteton dot te kunderten..

nuk ka nevoje te shkopje as tek kirurgu as tek klinika as tek dreqi as tek shejtani..

siduket vete Zoti, virgjerine tek femra e ka bere qe te dallohen ata qe e bejne ferrave dhe ato qe se bejne.

Nje mashkull qe mes tjerash nuk i ben njefare menyre pershtypje dhe virgjeria e gruas se tij, per mu eshte thjesht dicka e kote, nje krijese pa ego te mjaftueshme per nje jete normale
    por mbase ai mashkull si ben pershtypje sepse nuk eshte i virgjer vete, prandaj sdo te caktoj double standards per mua nje mashkull koti do ishte dikush qe do pranonte te lidhej me nje femer qe eshte e perdal (fle me meshkujt pa problem etc) dhe nje mashkull i llogjikshem dhe drejt per drejt, do ishte dikush qe e pranon nje femer jo te virgjer per faktin se dhe ai ka pasur nje marrdhenie qe nuk i shkoj mire...sduhet menduar cdo gje nga rezultati, njerzit sduhet gjykuar ose femrat sduhen gjykuar nese jan te virgjera apo jo, elementi me kryesor eshte personi qe eshte dhe faktoret e tjera qe e bejn ajo qe eshte
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 9 prej 16 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •