Close
Faqja 2 prej 26 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 259
    Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Ceshtja e mbrojtjes ndaj aids eshte kontroversiale, nuk ka nje te dhene te sakte e cila konfirmon perfundimisht qe pretendimi eshte OK, shkencerisht.

Ajo qe une jam kunder eshte krijimi i nje lloj ideje se Syneti te mbron nga AIDS, dhe me kete rast persona te pa-informuar mire hedhin poshte perdorimin e profilaktikeve si mbrojtja e vetme efikase ndaj smundjeve ngjitese imunitare.

Te gjith te tjeret, qe lexojne mesazhin tim ...
    Injorojini keto palo studime shkencore dhe perdorni masa mbrojtese. I bere apo i pabere synet vlen shprehja "Sans Latex pas de sexe."
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-06-2012
    Postime
    661
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Haahaha, jo jo ... ke koncept gabim. Loool ...

Nuk e gjen gje bilbilin nga syneti, por eshte e panevojshme. Mbase ne kohet primitive kur pislleku sundonte boten, mund te justifikohej nje akt i tille por sot me zhvillimin e sistemit shendetsor nje akt i tille eshte primitiv dhe i panevojshem.
    Keta doktorat ketu duhet te jene gabin atehere.

Je gabim.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Ceshtja e mbrojtjes ndaj aids eshte kontroversiale, nuk ka nje te dhene te sakte e cila konfirmon perfundimisht qe pretendimi eshte OK, shkencerisht.

Ajo qe une jam kunder eshte krijimi i nje lloj ideje se Syneti te mbron nga AIDS, dhe me kete rast persona te pa-informuar mire hedhin poshte perdorimin e profilaktikeve si mbrojtja e vetme efikase ndaj smundjeve ngjitese imunitare.

Te gjith te tjeret, qe lexojne mesazhin tim ...
    Injorojini keto palo studime shkencore dhe perdorni masa mbrojtese. I bere apo i pabere synet vlen shprehja "Sans Latex pas de sexe."
    nuk te mbron nga aids por zvogelon mundesine e infektimit... gje e vertetuar shkencerisht.
    http://www.corriere.it/Rubriche/Salu...one_aids.shtml

ja cfare thote WHO organizata boterore e shendetesise:
    There is compelling evidence that male circumcision reduces the risk of heterosexually acquired HIV infection in men by approximately 60%. Three randomized controlled trials have shown that male circumcision provided by well trained health professionals in properly equipped settings is safe. WHO/UNAIDS recommendations emphasize that male circumcision should be considered an efficacious intervention for HIV prevention in countries and regions with heterosexual epidemics, high HIV and low male circumcision prevalence.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Te te sjell dhe une nja 100 faqe te tjera qe pretendojne te kunderten? Edhe ato jane institucione ... e cu pa pastaj?

Ja cthote US Navy.

http://www.thewholenetwork.org/14/po...v-or-stis.html

Conclusions: Although there may be other medical or cultural reasons for male circumcision, it is not associated with HIV or STI prevention in this U. S. military population.
    Ja dhe nje tjeter, meqe nisi ceshtja e linqeve.

New Study: Australia Rejects Circumcision as a Preventative for HIV

"Circumcision of infants or other minors has no place among HIV control measures in the Australian and New Zealand context; proposals such as these should be rejected."
    http://www.thewholenetwork.org/14/po...e-for-hiv.html

Per tu mbrojtur nga infeksionet perdoren profilaktiket. End of story
    Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 28-06-2012 më 19:26
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    sa poshte kane rene gjermanet. ne vend te meren me papunesine meren me historira bythesh.

i/e regjistruar Maska e Luarasi
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    108

I lumte gjermaneve

Fete jane institucione qe merren me ndalesa, sanksionime, diskriminime etj. Le te prvojne pakes nga helmi i tyre dhe te shohin se si duket. Ankohen se u behet padrejtesi, por nuk ankohen kur predikojne gurezime deri ne vdekje dhe mizori te tjera te ngjashme.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    nuk te mbron nga aids por zvogelon mundesine e infektimit... gje e vertetuar shkencerisht.
    http://www.corriere.it/Rubriche/Salu...one_aids.shtml

ja cfare thote WHO organizata boterore e shendetesise:
    There is compelling evidence that male circumcision reduces the risk of heterosexually acquired HIV infection in men by approximately 60%. Three randomized controlled trials have shown that male circumcision provided by well trained health professionals in properly equipped settings is safe. WHO/UNAIDS recommendations emphasize that male circumcision should be considered an efficacious intervention for HIV prevention in countries and regions with heterosexual epidemics, high HIV and low male circumcision prevalence.
    absolutisht e pavertete
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    KÖLN - Një gjykatë në Köln të Gjermanisë vendosi që syneti i fëmijëve për arsye fetare duhet të trajtohet si shkaktim i plagëve të rënda trupore dhe se si i tillë mund të jetë vepër penale.

Duke marrë parasysh se ky vendim në të ardhmen do të mund të konsiderohej si precedent, ai shkaktoi reagime të ashpra, fillimisht të bashkësisë hebraike, e cila e konsideron këtë si sulm ndaj lirisë fetare.

Në arsyetimin e vendimit pohohet se me synet, trupi i fëmijës ndryshon përgjithmonë dhe shtohet se një ndryshim i tillë është në kundërshtim me interesat e fëmijës, i cili privohet nga mundësia që më vonë vetë të përcaktohet për përkatësi fetare dhe çdo gjëje tjetër që ka të bëjë me këtë.

Në vendimin e gjykatës shkruhet se vendimi nuk i referohet synetit për arsye mjekësore. Bashkësia hebraike, por edhe ajo myslimane në Gjermani njoftoi se vendimi i gjykatës në Köln paraqet formën më serioze të përzierjes në të drejtat e bashkësive fetare.

(er.nu/koha/BalkanWeb)

Hajt me shnet! Ne rruge te mbare ...
    Vendim i drejte per nje bashkesi te emancipuar!! Me se fundi evropianet po mesojne t'i thone "jo" barbarizmave anakronistike te shkretinoreve atavike!!
    Kujt s'i pelqen, le te kthehet ne stanin nga ka ardhur.....

P.S. Admiral!! Po me zhgenjen more djale...!!
    Jarigas

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ne USA nje % mjaft e larte e bebeve qe lindin behen. Just saying you know... lol

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Ne USA nje % mjaft e larte e bebeve qe lindin behen. Just saying you know... lol
    E bejne per t'i mbrojtur nga perhapja e HIV nder te sapolindurit(ata çifute dhe simos myslimane, nen shembullin e profetit, fillojne qe sapo lindin me praktika seksuale)......
    Jarigas

Faqja 2 prej 26 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •