Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 43
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Në kufi të Kosovës përgjaket policia nga rrugaç serbë

nje grup rrugaqesh sulmojn policin dhe i lendojn mbi 10 polic te cilet kerkojn ndihm ne spital athua pse kjo polici nuk nderrmorri masa qe i percakton ligji i cili thot qe kufiri duhet mbrojtur edhe m mjete ushtarake e jo me sprej

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    ne ket moment rrugaqi kamishi po flet ne parlament duke e mbajt non stop veshin me dor hahaha

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-06-2012
    Postime
    199
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    nje grup rrugaqesh sulmojn policin dhe i lendojn mbi 10 polic te cilet kerkojn ndihm ne spital athua pse kjo polici nuk nderrmorri masa qe i percakton ligji i cili thot qe kufiri duhet mbrojtur edhe m mjete ushtarake e jo me sprej
    Jo nuk esht ashtu ksaj radhe Ben se serbet jane keq te lenduar edhe jane shume me numer ne kete aksion , bile edhe kane gjujt policet e Kosoves . Duhet then realitetin .

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Blizoo

Citim Postuar më parë nga Blizoo Lexo Postimin
    Jo nuk esht ashtu ksaj radhe Ben se serbet jane keq te lenduar edhe jane shume me numer ne kete aksion , bile edhe kane gjujt policet e Kosoves . Duhet then realitetin .
    o inderuar un nuk i gezohen sese lendohet ndonje polic i joni por mua me nervozon pse nuk perdor armet kjo polici kur rrezikohet kufiri i vendit nga nje grup serboqetnik pse kjo polici esht aq agresive me protestat ne kosove kurse aq e but me serb kjo me pengon mua edhe kur i arrsstojn serbet ne kto manifestime policia jan me te but me miqsor i ke pa ne tv flasin serbisht me ta ju luten kjoesht turp per disa polic

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-06-2012
    Postime
    199
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    o inderuar un nuk i gezohen sese lendohet ndonje polic i joni por mua me nervozon pse nuk perdor armet kjo polici kur rrezikohet kufiri i vendit nga nje grup serboqetnik pse kjo polici esht aq agresive me protestat ne kosove kurse aq e but me serb kjo me pengon mua edhe kur i arrsstojn serbet ne kto manifestime policia jan me te but me miqsor i ke pa ne tv flasin serbisht me ta ju luten kjoesht turp per disa polic
    E di qe nuk i gezohesh BEN po realiteti eshte qe serbet jane ne dhoma kirurgjike nga ky aksion dhe jane kthyer per ne Serbi , tashi duhet then realitetin qe edhe Policia nuk e kishte leht edhe ky akcion i ka trondit serbet se po i percjell edhe mediat e tyre .

i/e regjistruar Maska e Dar_di
    Anëtarësuar
    16-08-2008
    Vendndodhja
    Dardani e lashtë (Oeneum), aty ku ajri i freskët më bën të ndihem i relaksuar.
    Postime
    1,968
    Po e lë të hapur këtë temë derisa të sillet informacioni i plotë që argumton pohimin e ngritur më lart. Burimi, qoftë portal i policisë, portal televizioni, radioje apo gazete, është më se i domosdoshëm për të vazhduar trajtimin e saj.

Dar_di

P.s. beni33, përpiqu ta mbash si këshillë për të mirë këtë që u kërkua më sipër, ngase në të shumtën e temave që hapë në forum, ndjek këtë praktikë, andaj në të ardhmen le të shërbejë kjo për të mirë.
    "Fet` e besëtë t`i kemi, po të ndarë të mos jemi." Naim Frashëri

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Dar_di

Citim Postuar më parë nga Dar_di Lexo Postimin
    Po e lë të hapur këtë temë derisa të sillet informacioni i plotë që argumton pohimin e ngritur më lart. Burimi, qoftë portal i policisë, portal televizioni, radioje apo gazete, është më se i domosdoshëm për të vazhduar trajtimin e saj.

Dar_di

P.s. beni33, përpiqu ta mbash si këshillë për të mirë këtë që u kërkua më sipër, ngase në të shumtën e temave që hapë në forum, ndjek këtë praktikë, andaj në të ardhmen le të shërbejë kjo për të mirë.
    i nderuar dardi me sqaro ku esht problemi me mua

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-06-2012
    Postime
    199
    Per fat te keq shume pak lajme keni sjelle ne kete teme , a situata eshte/ishte shume e rende gjate tere dites http://www.balkanweb.com/rajoni/2687...ove-94218.html
    Kjo tregon qe jane me interesant partite te ne se sa kombi dhe tokat shqiptare

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-06-2012
    Postime
    199
    Ketu foto dhe video http://www.koha.mk/globi/15475.html
    Ktu serbet e zhveshur nga Polica e Kosoves , arsyeja se kishin shkrime provokative ne veshje :
    http://www.gazetaexpress.com/reposit...tan_140927.jpg

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-06-2012
    Postime
    199
    Ketu video nga faqja serbe "te lenduarit" serb , dhe autobusat e thyer nga shqiptaret http://www.rts.rs/page/stories/ci/st...%82%D1%83.html

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •