Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 47
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    nuk e di kur e lashe cigaren e fundit dhe madje nuk e di se si e lashe dhe si nuk me beri pershtypje qe e lashe ;

dua te them nuk pata nervozizem , goditje murit me koke dhe shfryrje stresuese , dhe sa dite nuk di sa jane por mendoj se un bene afer nje muaj qe nuk tymos .

e cuditshme vertet se si e lashe .

nuk mendoja kurre se do ta lija duhanin , dhe mendoja se ishte e veshtire , por jo , ja do ti e lashe kollaj fare .

nuk po bej nonje lufte te tmershme ne lidhje me mungesen e duhanit , por here pas here deshire e mbytur e zbehte dhe pisanjose me theret me nje ze te mekur ; ec e ndize ec e ndize , ;

por gjithsesi mendoj se boll cigare kam pi gjithe jeten time .

mendoj se i kam pire nje kamion plot me cigare .

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga maratonomak Lexo Postimin
    por gjithsesi mendoj se boll cigare kam pi gjithe jeten time .

mendoj se i kam pire nje kamion plot me cigare .
    Ēe do, nuk e ke aritur objektivin, ke lėnė pa pirė rimorkion, kėshtu qė nuk tė quhet.

i/e regjistruar Maska e Sovrani
    Anėtarėsuar
    17-05-2008
    Vendndodhja
    V
    Postime
    193
    AJSBERG ti paske zor te madh more djale dil ndize nje se qenke keq .
    Deshiroj tejap mendimin tim reth duhanit.
    Se pari egzistojne njerez qe jane natyrshem duhanpires dhe qe nuk jane pra qe mushkerite e tyre nuk e pranojne duhanin.
    Une pi duhan qe shume vite, nje here e kam lene per 7 muaj resht, dhe nje here tjeter per dy muaj. Heren e pare qe e lashe kisha ca probleme me lukthin, mjeku me rekomandoi, shtate muaj resht te shkuara dem, mendoja qe nuk jetoja dot, heren e dyte me erdhi ashtu nga brendia thjesh vendosa qe mos pi me duhan isha perplot i mbushur, vetem te nesermen mu teruan syte ka mbremja dhe ndjeja pak nervoze pastaj dy muaj kaluan pa e menduar fare qe nuk jam duke pire duhan, per cudi.
    Jam kunder duhanit si shprehi, por nuk jam kunder per ata qe pine deri ne 10 cigare ne dite, sepse po te me garantonte dikush se po mos pija duhan do jetoja edhe 10 vite me shume menjhere do e nderprisja, garanca te tilla nuk ka.
    Sa i takon xhepit seshte e rendesishme, por verej ktu ne Maqedoni tani qe aplikohet ndalesa e pierjes se duhanit ne lokale, dhe lokalet kane bere pjese te vecanta ku mund te pihet, kto pjese te vecanta jane plot e perplot ndersa lokali total zbrazur, thene shkur e shqip ata qe kane lene duhanin shkaku i xhepit jane shume doreshtrenguar ata meren me imtesira, ata as ne kafene nuk dalin se po harxhojne. Keshilla ime do ishe mos e nderprisni total duhanin mirpo kontrolloni veten se sa duhan pini, psh ne mengjez me kaffe ben te pini 2 ose 3 copa, pas dreke ben te pini 1 ose 2 copa, me vone ne darke edhe 2 copa si dhe per fund edhe 1 tjeter, po te arini ne kete numer besoj se organizmi i njeriut eshte vete rigjenerues dhe asgje e keqe nuk do ju gjeje.

Pas 100 viteve kur do mesojne nxenesit per epoken tone do ju thone ne shkolle se ne shek 19 , 20 e fillim 21 kane vdekur nga duhani miljona njerez, gjeneratat e ardhshme do mendojne se duhani mos ka qene ndonje bombe atomike qe ka vrare aq shume njerez, por kur do e kuptojne se vete secili me doren e tij e ka bere vrasjen do shokohen se cfare budallenjesh paskan qene
    te kam dhjere, s'me kuptove asnjehere

i/e regjistruar Maska e aadili
    Anėtarėsuar
    21-09-2006
    Vendndodhja
    Zürich
    Postime
    295
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    Teme e qelluar

Une per vete nuk e kam aspak problem ta le duhanin. Kur te dua e filloj, kur te dua e ndaloj.
    Nevojitet vendosmeria. Besoja e paska verejt se nje nder shkaktaret me medhenj pse nuk mundemi pa duhan eshte kafeja. Nese pijme caj ne vend te kafes edhe cigarja nuk do te na pelqej aq shume. Kjo puna e diabetit shume interesante, tani po degjoj.

Por, mvaresia ime eshte diku tjeter. Eshte pikerisht ky forum. lol

A e ka dikush ndonje ide, si te largoj mvaresine nga ky forum ...
    Futu nė faceboock 100% e haron forumin por pastaj ēbėhet mė tutje unė nuk mbaj pėrgjegjėsi.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga aadili Lexo Postimin
    Futu nė faceboock 100% e haron forumin por pastaj ēbėhet mė tutje unė nuk mbaj pėrgjegjėsi.
    Nuk ka nevoj per facebook.

Ai shkrim ishte ne epoken e para pampersit. Tani, ne epoken e pampersit, nuk bohet llaf per varesi

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    E veti vjehrra dhandrrin.

Vjehrra dhanderr kam nij qe e kishe lan duhanin

Dhandrri : Po vjeherr e kam lanė.

Vjehrra, kam nij qe po te lejke me pasoja a te ka lan ty naj pasoje.

Dhandrri, sa mujke e kafshojke karriken dham ja kish hek copat mbajtjes ku e qet doren edhe i thojke jo vjeherr sme ka lanė hiē

Vjehrra: Jo hiē ste paska lan me vete thojke e karriken gati e paske me hanger

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688

Ai shkrim ishte ne epoken e para pampersit. Tani, ne epoken e pampersit, nuk bohet llaf per varesi
    Mjafte rralle kyqesh...por kur e leshone ndonje fjale me za qeshi

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    Mjafte rralle kyqesh...por kur e leshone ndonje fjale me za qeshi
    Une nuk po e ni asni za

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344

hahahahha i madh je .te paska zene rrota bishtin .Kjo epoke i ka bere dhe burrat po e po te nderrojne pamperasat por te lene dhe duhanin.Periudh e arte eeee ...Ashtu ju pafsha me pampersa ne per duar dhe jo me duhan ha-ha.

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    lexova te disa postime me lart qe kush e le duhanin semuret nga diabeti, apo semundja e sheqerit sic quhet popullorce. nuk eshte aspak e vertete. dmth lenia e duhanit nuk ka lidhje te drejteperdrejte me diabetin, por diabeti shkaktohet ngaqe nje perqindje e njerezve qe nuk pine me cigare kane tendence te hane me shume, ushqehen ne menyre te gabuar dhe shtojne ne peshe...te gjitha keto faktore bashke me nje predispozite gjenetike te organizmit cojne ne diabet. pra mjafton te ushqehesh ne menyre te rregullt dhe problemi nuk shtrohet. dhe eshte shume e keshillueshme qe kush vuan nga diabeti te mos pi me duhan, sepse tymi i cigares ndikon negativisht ne qarkullimin e gjakut dhe rrjedhimisht perkeqeson gjendjen e te semurit nga diabeti. pervec kesaj duhani rrit rrezikun per zhvillimin e semundjve te tjera si semundje te mushkerive, semundje te zemres dhe shume lloje kanceresh.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •