Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 47 prej 47
    i/e regjistruar Maska e Lordlover
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Münster Germany
    Postime
    168
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    lexova te disa postime me lart qe kush e le duhanin semuret nga diabeti, apo semundja e sheqerit sic quhet popullorce. nuk eshte aspak e vertete. dmth lenia e duhanit nuk ka lidhje te drejteperdrejte me diabetin, por diabeti shkaktohet ngaqe nje perqindje e njerezve qe nuk pine me cigare kane tendence te hane me shume, ushqehen ne menyre te gabuar dhe shtojne ne peshe...te gjitha keto faktore bashke me nje predispozite gjenetike te organizmit cojne ne diabet. pra mjafton te ushqehesh ne menyre te rregullt dhe problemi nuk shtrohet. dhe eshte shume e keshillueshme qe kush vuan nga diabeti te mos pi me duhan, sepse tymi i cigares ndikon negativisht ne qarkullimin e gjakut dhe rrjedhimisht perkeqeson gjendjen e te semurit nga diabeti. pervec kesaj duhani rrit rrezikun per zhvillimin e semundjve te tjera si semundje te mushkerive, semundje te zemres dhe shume lloje kanceresh.
    Tė citova sepse ndaj mendimin e njejtė me ty.

Qfarė bėjnė ata qė lenė duhanin?
    Hanė thonjet, kopin gishtat, prekin fytyren tėre kohen, por derisa nuk hidhen nga shkėmbinjet mire e kan punen haha.

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    edhe une e kam pire duhanin por ka mbi dy vite qe nuk pi dot me...njejte ashtu sic e keni pershkuar ju me ka ndodhe edhe mua gjate lenjes se duhanit si dhe problemet qe me jan shfaq gjate asaje kohe sa e kam perdoure ate...une te pergezoj per kte shkrim fantastik...kisha dasht qe shkrimin tuaj ta lexojne te gjithe e ne veqanti te rinjet....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga roni_s : 27-06-2012 mė 08:46

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Reklama me senzibiluzuese deri me tani kunder pirjes se duhanit :

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360
    ....ndihesh sikur tane bota jane kunder teje ndersa ti nuk je fajtori,

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    gishtat ne goje tere kohen i fut.....qelsat e vetures poashtu hahahahahah qkja ka mu ba tjeter edhe ja nis ngapak harron............

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anėtarėsuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    lexova te disa postime me lart qe kush e le duhanin semuret nga diabeti, apo semundja e sheqerit sic quhet popullorce. nuk eshte aspak e vertete. dmth lenia e duhanit nuk ka lidhje te drejteperdrejte me diabetin, por diabeti shkaktohet ngaqe nje perqindje e njerezve qe nuk pine me cigare kane tendence te hane me shume, ushqehen ne menyre te gabuar dhe shtojne ne peshe...te gjitha keto faktore bashke me nje predispozite gjenetike te organizmit cojne ne diabet. pra mjafton te ushqehesh ne menyre te rregullt dhe problemi nuk shtrohet. dhe eshte shume e keshillueshme qe kush vuan nga diabeti te mos pi me duhan, sepse tymi i cigares ndikon negativisht ne qarkullimin e gjakut dhe rrjedhimisht perkeqeson gjendjen e te semurit nga diabeti. pervec kesaj duhani rrit rrezikun per zhvillimin e semundjve te tjera si semundje te mushkerive, semundje te zemres dhe shume lloje kanceresh.
    pse s'thua ti qe te shkoj qe neser te kontrollohem se po behem si kryetar kooperative qe kur kam len duhanin
    jeshét prčmč ne aliarčm
    jeshčm more jeshčm
    po drita skeshčm

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga xhori Lexo Postimin
    pse s'thua ti qe te shkoj qe neser te kontrollohem se po behem si kryetar kooperative qe kur kam len duhanin

vetem mos e fillo prape se te tjerat rregullohen. pak aktivitet fizik, mos perdor ashensorin por ngjiti shkallet vete dhe je ne rrugen e duhur

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •