Close
Faqja 9 prej 15 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 147
    i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    Citim Postuar më parë nga cincinati5 Lexo Postimin
    vetem kur ti nxjeri ZOTI ne pension
    sa me shpejt ishalla
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

Citim Postuar më parë nga xhori Lexo Postimin
    po shqiperia kur do clirohet nga ky dhe sala?
    keta te dy qe permende, ne krahasim me ato te dyt e tjer rame rucin,qe rraca e soji i juaj i do shume...me duken si lule xhehneti

Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    o poko(pak) keta te qe thua ti nuk kan pat pushtet asnjehere keshtu qe nuk mund ti gjykoj
    un ua q ropt si rams e sales e rucrave e te gjith atyre qe nuk dua
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

o poko(pak) keta te qe thua ti nuk kan pat pushtet asnjehere keshtu qe nuk mund ti gjykoj
    un ua q ropt si rams e sales e rucrave e te gjith atyre qe nuk dua
    rame ruci nuk kan pas pushtet asnjeher ???

sinqerisht me le pa fjale...

shiko xhori,mos bej gabim ti hipesh buzit e te hikesh dhe ti per tirane si hiku ai ziveri e hekurani,se rame rucet nuk ngopen me kurbane asnjehera,vare ne vesh kte qe po ta them!

klm

Ta Clirojme Shqiperine nga Sali Berisha, Fatos Nano, Edi Rama e tjer si ta. Ta Clirojme Shqiptarizmin nga Sali Berisha, Fatos Nano, Edi Rama, Hashim Thaci, Isa Mustafa, Ali Ahmeti etj si keta.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    o po shiko veten ti. pa un te thash qe ua q,, majtas djathtas qender, nuk jam i njeanshem si ty
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Do te ishte i pavdekshem ( ) nqs do t'a shkerrmoqte komplet si parti !!!
    SHiko o bajloz ...prit gomar te mbij bar??? Ti harron qe ai pagoi shum shtrejt 500 mijeuroshin e KOMBETARES nga medja greke..ti harron qe ai vuri kryedoganier nji hajdut qe di te fshehi ..ti harron qe ai shau macin, bacin,muc mucin arten me fustan basmje me thik pas shpine ,dhe per cfar thike e kish fjalen etj.ti harron qe ai ul serish ne mes te asaj qe ai kishte ber me keto qe permenda. dhe si per cudi si hajdut bagdati qe ishte pagoi harasanet pers dhe islamin ashtu si ka emrin e te tjer si keto per nji grusht euro ti plotsonin tekat baces tend qe ti e shum te tjer i jeni ngjitur ne shpin si shushunja.dhe cudia me e madhe u ul dhe baca meketo hajdut bagdati .por baca si ujk plak qe esht edhe duke mar leksjone nga miku i tij fatos perca dhe sundo..karta e fundit e ketyre dy shtriganeve per te qendruar ne pushtet????.Por baca dhe tosi ti edhe te tjeret qe ivini pas si kope hijenash e dini shum mir qe EDI RAMA nuk i ha me ato kokrra ulliri ..boll i ka ngren
    keto 7 vjet..AI mendon bash si baca e tosi bashk me dredhit e tyre si dhelpra qe jan.ju e dini mir qe ajo tava e ngjalave tregoj perpelitjet e fundit te pushtetit tuaj.ju e dini mir gjemen qe doju bej KRESHNIKU SE ASHTU ESHT SI KA EMRIN..BASHK ME BAMKEN e urt si tirans qe esht...ju e dini mir qe kete her nuk ju dalin numurat per maxhoranc edhe pse perpiqeni duke trembur njerzit duke i nxjer nga rruga..Edhe prap do perpiqeni
    deri ne piken e fundit me harbuterin dhe ekstremizmin dhe dogmen e demokracis ne emer te SHQIPTARVE si shpetimtar TE KOMBIT..POR JU HARRONI SE HENDEKU QE ESHTE KRIJUAR MIDIS NJERZVE TE THJESHT DHE BARONEVE SI JU SE SHPEJTI DO JENI MINORAC E PERJRTSHME...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Ta Clirojme Shqiperine nga Sali Berisha, Fatos Nano, Edi Rama e tjer si ta. Ta Clirojme Shqiptarizmin nga Sali Berisha, Fatos Nano, Edi Rama, Hashim Thaci, Isa Mustafa, Ali Ahmeti etj si keta.
    ARJAN vare vath ne vesh .vetem kur te ket stabilitet ekonomik dhe politik TIRANA?vetem ather do ndegjohet zeri do ju shkoj fjala ne te gjitha trojet SHQIPTARE..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    sa me shpejt ishalla
    ee po kan ber pakt me djallin si djaj qe jan te qendrojn edhe ca vite ne jet..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga cincinati5 Lexo Postimin
    SHiko o bajloz ...prit gomar te mbij bar??? Ti harron qe ai pagoi shum shtrejt 500 mijeuroshin e KOMBETARES nga medja greke..ti harron qe ai vuri kryedoganier nji hajdut qe di te fshehi ..ti harron qe ai shau macin, bacin,muc mucin arten me fustan basmje me thik pas shpine ,dhe per cfar thike e kish fjalen etj.ti harron qe ai ul serish ne mes te asaj qe ai kishte ber me keto qe permenda. dhe si per cudi si hajdut bagdati qe ishte pagoi harasanet pers dhe islamin ashtu si ka emrin e te tjer si keto per nji grusht euro ti plotsonin tekat baces tend qe ti e shum te tjer i jeni ngjitur ne shpin si shushunja.dhe cudia me e madhe u ul dhe baca meketo hajdut bagdati .por baca si ujk plak qe esht edhe duke mar leksjone nga miku i tij fatos perca dhe sundo..karta e fundit e ketyre dy shtriganeve per te qendruar ne pushtet????.Por baca dhe tosi ti edhe te tjeret qe ivini pas si kope hijenash e dini shum mir qe EDI RAMA nuk i ha me ato kokrra ulliri ..boll i ka ngren
    keto 7 vjet..AI mendon bash si baca e tosi bashk me dredhit e tyre si dhelpra qe jan.ju e dini mir qe ajo tava e ngjalave tregoj perpelitjet e fundit te pushtetit tuaj.ju e dini mir gjemen qe doju bej KRESHNIKU SE ASHTU ESHT SI KA EMRIN..BASHK ME BAMKEN e urt si tirans qe esht...ju e dini mir qe kete her nuk ju dalin numurat per maxhoranc edhe pse perpiqeni duke trembur njerzit duke i nxjer nga rruga..Edhe prap do perpiqeni
    deri ne piken e fundit me harbuterin dhe ekstremizmin dhe dogmen e demokracis ne emer te SHQIPTARVE si shpetimtar TE KOMBIT..POR JU HARRONI SE HENDEKU QE ESHTE KRIJUAR MIDIS NJERZVE TE THJESHT DHE BARONEVE SI JU SE SHPEJTI DO JENI MINORAC E PERJRTSHME...
    Sa bukur ke folur
    Kjo duhet te jete neser kryeartikull ne te gjitha gazetat
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Faqja 9 prej 15 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •