Close
Faqja 106 prej 124 FillimFillim ... 65696104105106107108116 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,051 deri 1,060 prej 1235

Tema: Kriza greke

i/e regjistruar Maska e Helikranon
    Anėtarėsuar
    14-11-2010
    Postime
    359

Po kokelopa kerkon te puthi Jozin ?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-06-2012
    Postime
    199
    Citim Postuar mė parė nga HEN-RI Lexo Postimin
    N.q.s nje hajdut hyn per te vjedhur ne shtepine time dhe i ve ne fyt thiken apo kacaviden dhe e kercenon me jete nenen time dhe une te njejten gje do beja sic beri greku ne peania me origjine shqiptare,ai qelloi dy here me cifte,kurse une do zbrazja te tere karikatorin e kallazhit,dhe mua do me thonin ,i lumte dora.
    Nuk ka faj greku qe qelloi dhe as agimi arte,por shteti apo pseudo shteti grek qe ka kohe qe ka ik per lesh....Nuk mund te ndertosh nje shtet me shumme rraca sic eshte greqia,i vetmi qe arriti ta beje realitet ,por me shume gjak te derdhur ishte U.S.A.
    Pa dyshim qe ka qene e vetmja menyre te mbroj Maman e tij edhe sikur mos te kishte ndermend ai Shqiptari ta therrte por vetem ta frigonte "ndoshta" ? Ne ate rast me siguri qe do vepronte secili njejte dhe eshte e arsyeshme ate qe beri djali i asaj Nene , nese eshte ashtu siq shkruan neper media , megjithse edhe aty i ve nje pikepyetje .
    Nuk eshte e arsyeshme nga kjo parti te shprehet kshu "Agimi i Artė: Qoftė e bekuar dora e atij qė vrau shqiptarin" , thuhet "hajdutin" ,a po jam gabim ?

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga HEN-RI Lexo Postimin
    N.q.s nje hajdut hyn per te vjedhur ne shtepine time dhe i ve ne fyt thiken apo kacaviden dhe e kercenon me jete nenen time dhe une te njejten gje do beja sic beri greku ne peania me origjine shqiptare,ai qelloi dy here me cifte,kurse une do zbrazja te tere karikatorin e kallazhit,dhe mua do me thonin ,i lumte dora.
    Nuk ka faj greku qe qelloi dhe as agimi arte,por shteti apo pseudo shteti grek qe ka kohe qe ka ik per lesh....Nuk mund te ndertosh nje shtet me shumme rraca sic eshte greqia,i vetmi qe arriti ta beje realitet ,por me shume gjak te derdhur ishte U.S.A.

ateher ata te thonin bravo i qofte atij qe vrau hajdutin edhe mbrojti familjen e vet. Jam kunder krimit edhe kriminelve por dije qe ne greqi ligji nuk ekziston per shqiptaret, perdhosen e shtrydhen si te duan evgjitet grek.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 13-06-2012 mė 13:58
    I LOVE GOD

j&g

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar mė parė nga Blizoo Lexo Postimin
    Pa dyshim qe ka qene e vetmja menyre te mbroj Maman e tij edhe sikur mos te kishte ndermend ai Shqiptari ta therrte por vetem ta frigonte "ndoshta" ? Ne ate rast me siguri qe do vepronte secili njejte dhe eshte e arsyeshme ate qe beri djali i asaj Nene , nese eshte ashtu siq shkruan neper media , megjithse edhe aty i ve nje pikepyetje .
    Nuk eshte e arsyeshme nga kjo parti te shprehet kshu "Agimi i Artė: Qoftė e bekuar dora e atij qė vrau shqiptarin" , thuhet "hajdutin" ,a po jam gabim ?
    Sipas te gjitha lajmeve qe kam lexuar dhe degjuar deri tani ne mediat greke nuk mund te vertetohet se kemi te bejme me te njejtet persona.
    Sipas deshmive edhe te vete autorit nuk eshte se njohu te njejtet persona por vetem nga shtatlartesia mendoi se ishin te njejtet.
    Persa i perkete deklaratave te neonazisteve nuk eshte ndonje gje e re ........jane te perseritura per te disaten here.
    Nuk ka faj greku qe qelloi dhe as agimi arte,por shteti
    Plotesisht dakort .........fajin e ka shteti qe lejon pa denuar vrases te tille...........
    Pavarsisht rethanave ne te cilat kreu vrasjen duhet te denohet ne baze te ligjit,por kur behet fjale per shqiptare ligji ne greqi ndryshohet sipas qejfit te turmave histerike raciste antishqiptare

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Citim Postuar mė parė nga teta Lexo Postimin
    u bo kjo me ja kthy fjalen ketij trimi
    ti kishte hyre red..te gjithave...
    u bon kto..
    ikni shpejt ne guzhin ku e keni vendin

sa i keq behesh
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360
    .....ky eshte edhe nje fakte qe kriza ekonomike eshte faktori kryesor i ngritjes se dhunes ne nje shtet apo shoqeri, pa marre parasyshe perkatesin etinke.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga prishtina75 : 15-06-2012 mė 03:06

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-08-2011
    Postime
    145
    Kreket kaq burra sa jane tani kane qene gjithmone
    Turp!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-06-2012
    Postime
    199
    Zgjedhjet nė Greqi, Demokracia e Re pėrparėsi tė lehtė ndaj SYRIZA

Ashtu siē pritej, ishte njė ndeshje shumė e fortė ajo mes SYRIZA dhe Demokracia e Re nė zgjedhjet e sotme nė Greqi, nė pėrfundim tė tė cilave, Exit Pollet sugjerojne se konservatorėt e Samaras, kanė njė pėrparėsi fare tė lehtė, prej 0.5%, ndaj SYRIZA, duke paralajmėruar njė tjetėr "serial trilleri".

Tabela e rezultateve tė EXIT POLL

Demokracia e Re 27.5 - 30.5% 127 vende
    SYRIZA 27 - 30% 72 vende
    PASOK 10 - 12% 32 vende
    Grekėt e Pavarur 6 – 7.5% 21 vende
    Agimi i Artė 6 – 7.5% 19 vende
    E Majta Demokratike 5.5 - 6.5% 16 vende
    Partia Komuniste 5 - 6% 13 vende

Rezultatet e zgjedhjeve te 6 Majit

Demokracia e re 18,85%
    SYRIZA. 16,78%
    PASOK 13,18%
    Greket e pavarur 10,61%
    Agimi i arte 6,97%
    E Majta Demokratike 6.11%
    KKE 8,48%

Live : http://wwitv.com/tv_channels/b2420.htm
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blizoo : 17-06-2012 mė 14:11

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Fiton ND por perseri i duhet koalicion per te qeverisur
    Vretem me PASOK-un mund ta krijoj.Kjo eshte me e mundshmja.
    Por besoj se nese PASOK hyn ne koalicion me ND do firmose shkaterrimin e vet si parti.

ND 29,5%
    SYRIZA 27,12%
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga prenceedi : 17-06-2012 mė 14:23

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-06-2012
    Postime
    199
    Me pare ishte 31% per ND , tani ndryshoi pake .. edhe pse akoma ne Athine nuk jane numruar ku pritet aty te kete ndrysheme te medha .
    I deshiroj SYRIZA-as suksese qe te dale nga Eurozona dhe te zhduken nga faqja dheut sa me shpejte keta jevgje

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •