Close
Faqja 12 prej 47 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 469
    Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar mė parė nga nitti47 Lexo Postimin
    Normal se e verteta dhemb e nuk duhet me than kurr.E per arsimim temin tduhet edhe nja 5 vjet me studiju e tani mundesh me fol me mu prap.
    Edhe ti mos harro se kete citimin me poshte do e ruaj si shembull i arsimimit tend te perkryer!

nitti47; ka thene:

Pra ligji i graviteti vlen vetem ne tok por jo edhe per token si objekt.Pra nga kjo na del se Allahu eshte krijues aj i ka vendosur rregullat por ato rregulla nuk vlejn per krijusin.
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Mr.Niti
    Anėtarėsuar
    18-10-2010
    Vendndodhja
    Nė planetin e qujtur tokė
    Postime
    46
    Citim Postuar mė parė nga Scion Lexo Postimin
    Edhe ti mos harro se kete citimin me poshte do e ruaj si shembull i arsimimit tend te perkryer!
    A din pse sbon me komentu me juve se jeni admin edhe po luni qysh po doni me komente edhe po i fshini po normal krejt qka dini ju eshte shkatrrim shpifje .A falenderoheni najher per ajrin qe e thithni apo per shendetin e juaj qe ju lejon me zhvillu jet normale,apo te falenderohni qe jeni gjall.Normal qe e perjashtoni krijuesin se jeni injoranta.

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Sahih Bukhari 97/24, 10/129

Ne diten e gjykimit, Zoti do te hape kemben e Tij dhe do t'ia tregoj Profetit
    Zoti do te shfaqe kemben e Tij tek besimtaret dhe ata pastaj do te perulen
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

Mr.Niti
    Anėtarėsuar
    18-10-2010
    Vendndodhja
    Nė planetin e qujtur tokė
    Postime
    46
    Citim Postuar mė parė nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Sahih Bukhari 97/24, 10/129

Ne diten e gjykimit, Zoti do te hape kemben e Tij dhe do t'ia tregoj Profetit
    Zoti do te shfaqe kemben e Tij tek besimtaret dhe ata pastaj do te perulen
    Prap me ofendime edhe me shpifje mos harro vdekja vjen ma shpejt se qe ti e pret e kshtu qe besoj qe ke ba vepra tmira per diten kur sqarohet gjithqka.Suksese

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Prap me ofendime edhe me shpifje mos harro vdekja vjen ma shpejt se qe ti e pret e kshtu qe besoj qe ke ba vepra tmira per diten kur sqarohet gjithqka.Suksese
    Nuk te ka ofenduar Niti, ai vetem ka postuar ate qe eshte shkruar ne hadith, lexoje mire. Pra shpifja dhe ofendimi vjen nga Hadithi sahih dora vete
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Scion : 10-06-2012 mė 18:36
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Normal se e verteta dhemb e nuk duhet me than kurr.E per arsimim temin tduhet edhe nja 5 vjet me studiju e tani mundesh me fol me mu prap.
    Shqiperimi per sa nuk e kane kuptuar : Natyrisht, e verteta dhemb dhe nuk duhet thene kurre! Per sa i perket arsimimit tim, te duhet te studiosh edhe nja 5 vite te tjera e vetem atehere do te mund te flasesh me mua!

Te kuptoj nitti47, por edhe ti duhet te perpiqesh te kuptosh ate qe shkruajne bashkedebatuesit!! Nese une te them se duhet te hapesh nje teme te tille ne nenforumin mysliman, kete e kam per te miren tende, pasi vetem atje mund te mbeshtesin "te vertetat" e tua pikesepari e, pikesedyti, kjo eshte e njejta politike qe ndjekin moderatoret e atij forumi me forumistet qe kerkojne te postojne "te vertetat" e tyre atje!
    Pastaj dalim ne anen e e arsimimit tend! Ne kete nenforum, edhe pse une mendoj se ky eshte nje kusht per te gjithe forumistet, kerkohet nga pjesemarresit qe te shkruajne nje shqipe te qarte(nuk them drejtshkrimore), te pakten te kuptueshme per te gjithe! Si mund te hapesh nje teme me pretendime te larta filozofike, kur nuk je ne gjendje te shprehesh qarte ne shqip edhe nje koncept sado te thjeshte?! Kete e them duke u mbeshtetur ne sa kam lexuar nga postimet e tua, pra s'ka t ebeje fare me pretendimet e tua mbi "te vertetat" qe s'duhen thene apo ku di une ēfare tjeter ke ndermend. E po t'i shtojme ketij primitivizmi ne te shprehur edhe pakesine e lendes shkencore te mirefillte ne botekuptimin tend(lexo Scion), atehere, deshira jote per t'iu kundervene ateisteve, nder te cilet akoma nuk kam lexuar ndonje gjysmanalfabet, do te mbetet thjesht e parealizueshme!
    Shpresoj te kem qene i qarte, perndryshe, kerkņ dhe do te te jipet(J.K. ndr)
    Jarigas

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Shqiperimi per sa nuk e kane kuptuar : Natyrisht, e verteta dhemb dhe nuk duhet thene kurre! Per sa i perket arsimimit tim, te duhet te studiosh edhe nja 5 vite te tjera e vetem atehere do te mund te flasesh me mua!

Te kuptoj nitti47, por edhe ti duhet te perpiqesh te kuptosh ate qe shkruajne bashkedebatuesit!! Nese une te them se duhet te hapesh nje teme te tille ne nenforumin mysliman, kete e kam per te miren tende, pasi vetem atje mund te mbeshtesin "te vertetat" e tua pikesepari e, pikesedyti, kjo eshte e njejta politike qe ndjekin moderatoret e atij forumi me forumistet qe kerkojne te postojne "te vertetat" e tyre atje!
    Pastaj dalim ne anen e e arsimimit tend! Ne kete nenforum, edhe pse une mendoj se ky eshte nje kusht per te gjithe forumistet, kerkohet nga pjesemarresit qe te shkruajne nje shqipe te qarte(nuk them drejtshkrimore), te pakten te kuptueshme per te gjithe! Si mund te hapesh nje teme me pretendime te larta filozofike, kur nuk je ne gjendje te shprehesh qarte ne shqip edhe nje koncept sado te thjeshte?! Kete e them duke u mbeshtetur ne sa kam lexuar nga postimet e tua, pra s'ka t ebeje fare me pretendimet e tua mbi "te vertetat" qe s'duhen thene apo ku di une ēfare tjeter ke ndermend. E po t'i shtojme ketij primitivizmi ne te shprehur edhe pakesine e lendes shkencore te mirefillte ne botekuptimin tend(lexo Scion), atehere, deshira jote per t'iu kundervene ateisteve, nder te cilet akoma nuk kam lexuar ndonje gjysmanalfabet, do te mbetet thjesht e parealizueshme!
    Shpresoj te kem qene i qarte, perndryshe, kerkņ dhe do te te jipet(J.K. ndr)
    Jarigas kur mundohesh ti te flasesh keq per fe tjera kur feja jote 1 milion te zeza i ka bo , nuk eshte ne rregull .

Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Su 78; 33
    Kėto vasha do tė jenė tė njė moshe tė reja!!!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pa_doreza2 : 11-06-2012 mė 09:47

Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Su 52:20, 44:54, 2:25.
    Nė kopshte, myslimanėt do tė bashkohen nė marrėdhėnie seksuale me kėto vasha hyritė tė cilat kanė sy tė bukur tė mėdhenj dhe tė errėt.

Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Su 37:48-49.
    Virgjėreshat do t’i rrethojnė ato qė janė tė turpshme me sy tė mėdha delikate si vezė

Faqja 12 prej 47 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •