Close
Faqja 14 prej 23 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 229
    … ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    mos ja ver veshin Robery, se Brarin e kemi me shqetesimi psiko-emotive, me pasoje artikulim i pakuptueshem e te foluren per çart lol

Mos te guxoje njeri te flasi keq per bacen, se u beme armiq, i nxorem armet, rrofsh o bac qe na i fale ,bota mezi i blejne , e ne i kemi falas.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    tani ata zombite sig-puniste i ka zene halli ... mir dashni te pakufishme e te pakundershtueshme per kryetarin e zimbabwe-s, desha te them salijevin ... por kan shti dashtuni te madhe per autorin e Shkallnuerit, hajnin e Levante e Co, pijetarin buzukçi-kumarxhi, shokin fatjos ...

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Ka mundesi, pa ju prishur pune, mos te shkruani ne stilin braresk nuk ju kuptojme mer vlla, kini meshire per ne.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    aaaaaaaa bac shume me vend ke fole..saliiiiiija sipas teje nuk ben..shume mire..tani te del si detyre te na gjesh pasardhesin e tij..patjeter..ishalla na gjen ndonje qe ta ndriqoje shqiperine...
    Ne, mbaj mend, kur diçka nuk shkonte mirë dhe na dhembsej thoshim: " e paska rrue kafsha e zezë ". Sipas asaj që po thua ti po i bie se në Shqipëri kërko sa të duash, por më të mirë se Saliin nuk gjen!

" E paska rrue kafsha e zezë, pra Shqipërinë"!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Ka mundesi, pa ju prishur pune, mos te shkruani ne stilin braresk nuk ju kuptojme mer vlla, kini meshire per ne.
    Kerkoj pardon per mundimin e krijuar - sinqerisht.

shoki brari, per mendimin tim, eshte nje zombi, qe do te thote se ajo qe ne lame pas eshte ngjallur, por ne trajta e tipare me te neveritshme se origjinali.

ndersa per zombine, pra brarin, nese nuk je i nje mendimi me te, gje qe do te thote il duce ha ragione, sempre ragione, ahere ti je nje kanibal(eshe), etj.

te shofim deri ku e kur do te vijoje kjo dashuria e zjarrte zombike per tosin, domethene liderin histerik te se majtes, qe ua ka lene mandat dje ramizi, sot nexhi ...

Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    POKO pershnetje!

Robery esht nga anetaret me t'sjellshme t'forumit.

Ajo qe kishte shkrujt per brarin, ishte nje metafore qe nenkuptonte mosperputhje mendimi...

Kerkoji falje tashi...

.
    pershendetje skender,te falemnderit per keshillen!

sa do te jem une i ashper ne fjale,nuk ju a kaloj kurre per pisllekun qe kane ne shpirt disa njerez ketu...e kure shofe qe jane dhe femra dhe bejn aso provokime te ulta,atehera ma ngrisin neverin edhe ma shume.

ti thote nji shurrajk e mrapsht me cinizem ato qe lehi ajo, nje forumisti qe tash sa vjet eshte aktiv,e qe jep nji kontribut jo pak te vogel,per me ju hape syte e mendjen njerzeve per fenomene e ligesit e keqija qe na rrethojne,nuk eshte fyerje e vogel more burre.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Ne, mbaj mend, kur diçka nuk shkonte mirë dhe na dhembsej thoshim: " e paska rrue kafsha e zezë ". Sipas asaj që po thua ti po i bie se në Shqipëri kërko sa të duash, por më të mirë se Saliin nuk gjen!

" E paska rrue kafsha e zezë, pra Shqipërinë"!
    nuk thash gja une..jo jo..me ke kuptue gabim..keshtu thua ti..une kurre nuk kam thene se ne shqiperi nuk ka me te mire se sali berisha epo x e y udheheqes..jo jo ka sa te duash djem e vasha qe jan 100 here me te mire se saliiiija e hajria..prandaj te thash bujrum jemi te hapur per nje lider qe do na e zgjedhesh ti..mos mi ve mua ato qe mendon ti...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin

ti thote nji shurrajk e mrapsht me cinizem ato qe lehi ajo, nje forumisti qe tash sa vjet eshte aktiv,e qe jep nji kontribut jo pak te vogel,per me ju hape syte e mendjen njerzeve per fenomene e ligesit e keqija qe na rrethojne,nuk eshte fyerje e vogel more burre.
    mund t'ia ''hapni'' syte e mendjen njerezve dhe pa i ofenduar
    MOS I NDY TEMAT no name

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    pok..

pliz..

nuk du avokat.
    nema problema cfar thon keta..

un i ze mat..prandaj kakarisin..

shajne berishen nat e dit me gjisher me halla e teze e me bija e mbesa..

mir bejne.. por..

sikur tu a besh inventarin ketire.. e di si dalin..

kan pasur gjith fisi dikur para 90-tes vetem nje biciklet kineze..
    kishin gjith fisi vetem nje sapun luks.. te cilin e qarkullonin tek njeri jatri per tu marre pak ere te mire dollapi i rreckave se as rrobe nuk ishin..

sot keta o POK kan apartament ne durres..psh qo roberja..apartmant ne golem.. apartmant ne tirane.. e cdo jave derdhin ne hale nga 4 sapuna luks.. e harxhojn shampo nivea apo dove (qe para 90-tes nuk e njihnin as emrin) sa per 4 reparte ushtarake.. ne cdo xhep e cdo sirtar kan nga 4 celulara nga tipi fundit.. e din permenc oraret e trageteve e te aeroplanave per antali apo dubaj e majorka..

qo perla e ka babin miljoner.. me tre bemevera ne garazh te viles 3 katshe qe ka ne SHEQ plus apartament ne uj ftonet te vlores..
    dikur gjyshja saje i rrihte kalamaqerit ne se fusnin koken ne dollap e hanin sheqer..
    nashti perla njeh gjith restaurantet e tiranes e te bostonit..

oj thone pse nuk e vret veten ti..
    po si moj ta vras kur ju shoh kaq te pasuruar e te kernaqur.. e me kaq televizora petashuqa 50 polca ne cdo dhom te vilave.. e kur ne celular kini numerat e pizerive e te hoteleve e te permanento frizerave.. e axhensive turistike.. kur mendonj se para demokracise nuk kishit gjith lagja nje telefon.. e qe nje cumcakiz e mbanit 2 muaj neper dhembe e neper vende sekrete te shpis mos tu a gjenin motrat apo vellezerit..

coheshin gjisherit e tire o POK ne 3 te mengjezit e zinin radhe per nje shishe qumesht.. e kur blinin vinin te gezuar ne shpi.. e pastaj yxhym nder rradha tjera jo vajguri jo veza jo djathi..

e kan ne fakt keto soje nje arsye ta urrejne berishen..

se ai maskarai..berisha.. i mbilli deg pun perbrendshmet..

qo nuk duronet..

se nuku piet me askush per biografite..

kjo eshte kulmi o shokëni..

nuku na tremben me armiku kllases nga neven..

nuku ka me pune fuks tek stacioni trenit per te ruajtur se mos vajza e gjin markut ka len ndernenasin e do te ike ne lushnje apo elbasan.. e gjith dega brendeshme vihej ne alarm.. apo se mos bija e koco tashkos linte pa lajmeruar operativin e kurjanit e zbriste ne fier te blinte ilace per mamane..
    nami benej..kish lezet o shoke kur fershellente gomat xinfuja e gjishit shofer dege.. qe nisej me sherbim.. dridhej qyteti.. se do arrestohej lipe nashja drejtori i naftes.. me 120 inxhiniera tjere.. e kish lezet kur vonoheshin gjisherit neper bodrumet e degve te brendshme duke rrahur ajken e atyre pak intelektualeve..
    kush na mbante ne ahere more shokë.. ua kerrenim klarabelane armiqve..
    kish lezet kur u a conim grate e femijet e mamate atyre m.uterve armiqve te partise.. ne gulaget e shtyllasit apo roskovecit..

ja keto gjera u a ndaloj berisha ketire sojeve dhe.. mezi presin ta han te gjalle..
    ah mor 21 janar qe nuku na dolle sipas pllanit qe perpunuan shoket ruc e kokodhim..
    ah mor arviz qe..sna le tu a terhiqnim zvarre kufomat atyre berishianve ate nate.. ah more fatos nano qe.. na ke sabotuar disa 97 ta qe nga 2000 e caja e ketejza.. (sic e thosh pa dashje ed zaloshnja inatin e ketyre se ku e kane) etjetj..

keshtu mor pok miku..puna e ketyre..

nuku u them kot un kulish polpotistesh ketire..
    ashtu jan..

vetem se u vjen era chanell 5 e nuku i kupton..
    edhe se vishen allafrenga nashti me moden e fundit.. qe e blejne ne milano apo victoria secret..

po po u erdhi dita.. keta bejne me keq se gjisherit..

ruande..bejne..

therrtore..

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 09-06-2012 më 13:21

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Nuk na bën keq vetëm berisha dhe nuk është berisha gjithë thelbi i muhabetit..

Të vjen gjynah që disa nga ne nuk tejkaluan dot zhgënjimin nga dashuria që kishin për enver hoxhën dhe tani po kthehen dhe përjetojnë prapë të njëjtën dashuri por me një kopje shumë më të ulët se ajo e enverit

Faqja 14 prej 23 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •