Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    … ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Etna, "heroi romantik" eshte pyetja me tipike qe pritet te bjeri ne provim mature, ti te sakte e ke kopjon po une 1 pike do i jepja pasi duhet qe eshte material i kopjuar e jo i perpunuar nga nxenesi lol Une çuditem qe letaa kerkon ndihme per pyetje te ketij niveli, me ben te mendoj qe eheee eheee nejse nejse

i/e regjistruar Maska e Etna Etna
    Anëtarësuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Etna, "heroi romantik" eshte pyetja me tipike qe pritet te bjeri ne provim mature, ti te sakte e ke kopjon po une 1 pike do i jepja pasi duhet qe eshte material i kopjuar e jo i perpunuar nga nxenesi lol Une çuditem qe letaa kerkon ndihme per pyetje te ketij niveli, me ben te mendoj qe eheee eheee nejse nejse
    Kaq shume u duk qe e kisha kopjuar ?
    Aman mi ,kush e di nga stresi i provimit e humbet ndonjehere
    I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)

i/e regjistruar Maska e letaa
    Anëtarësuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin

nuk me duheshiin per vete,prej ne shpi nuk behet provimi,,,,,
    mirpo kisha disa shok dhe shoqe te cilet u ndihmoja me sms duke u dhen nje mendim, mirpo kerkova ndihme edhe ketu pasi nuk mund tua tregoja te gjithve te njejteen.....
    Dita e harxhuar më kot është ajo e kaluar pa qeshur.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Po lum si ju moj xhane qe ja arritet kesaj dite, t'i beni provimet e shtetit bashkarisht, edhe pse pergjigjet i doje per shoqerine nuk ndryshon ndonje gje. Do i mirekuptoja po te ishte ndonje pyetje e veshtire me spec, po jo keto moj letaa, keto jane elementare, cfare kane studiuar per 4 vjet gjimnaz keto shoket e tu. Ah leta letaa
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Keta nuk meritojne te marrin maturitetin,
    nje njeri qe nuk arrin te shkruaj thjesht nje faqe me mendimet e veta me nje shqipe korrekte nuk e di çfare te them...

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •