Jo nuk e respektoj fare shumicen.. cilen shumice, ate kosovare te kryqezuar me kombe tjera dhe te dashuruar ne serb?
Shumica dhe e drejta/e mira/e dobishmja.. s'kane asgje te perbashket, ne 90% te rasteve.
Merre psh Bushin.. kishte shumice bindese ne mandatin e dyte, mirepo ne fund te mandatit edhe vet McCain ikte te paraqitej me te ne publik, e evitonte si zgjeben. Ose berluska i sales, i gadafit, i putinit.. mjerim ta shohesh sot. Le qe vuçidolci s'ka as shumicen..
Nuk varet mireqenia dhe progresi nga sistemi politik, sa varet prej lidereve, prej ndershmerise dhe aftesis se tyre. Sala edhe sikur te mos ishte serb, prap do ta kallte Shqiperine.. mirepo ne kete rast nuk do arrinte ta kapte pushtetin. Pushteti ne Shqiperin demokratike(dhe ne Kosove) eshte i rezervuar..
Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Mos more Beso se është turp kjo që po thua, për besë. Pale je edhe artist, poet. Mos e keqpërdor gjendjen e hipnotizuar e tjetrit, në këtë rast të popullit. Popullit i ka ardhur shpirti majë hundës. Mos ia bë livadh me lule këtë mjerim. Atje bëhet jetë qeni. Më mirë jeton një qen në Skandinavi se mbi 40% e shqiptarëve në Shqipëri e në Kosovë. Mos e mashtro popullin, aman ( ti me ca bashkëmendimtarë tu që me vetëdije a pavetëdije edhe të citojnë ). Ti ke respekt në Forum. Me cingli mingla ua ke marrë zemrën ( disave, se avash avash po të largohen). Mos e kepërdor këtë respekt të sinqertë që ata kanë për ty dhe ti po au kthen me djallëzi.
Unë për momentin e i kam humbur disa "miq", që isha mashtruar se i kam miq. Mirëpo tash jam në një pozicion më të mirë, e më të fortë se dikurt. Dhe ti do të biesh ( natyrisht bashkë me mashturesit e tjerë ). Unë atëherë nuk do të të fyej, do të të fale do të të them: Të fal, o Beso, nuk ke pasur faj aso kohe, se ke qenë i hipnotizuar!
Jepni shembuj pozitiv, o burrani. Shqipëria, Kosova e gjithë trojet shqiptare nuk jepen për individë. Nuk jepet as për Saliiia, as për Hashiiiiima, as për Mahmuta. Këta shkojnë ( e ishalla kurrë nuk kthehen) e vijnë( ishalla kurrë nuk kthehen më), por Shqipëria do të mbesë!
P.S..Por keta urrejne,fyejne,tallen me varferine e nje populli qe fatkeqesisht i lidh gjaku,sa here gjejne rastin dhe vjellin vrer per memedheun qe pretendojne se e duan shume,etj.
Eshte per te ardhur keq por...[/QUOTE]
* Ti je ai që fyen ( bashkë me 2-3 militnatë partiakë që hani djersën e gjakun e popullit)
* vërtet është fatkeqësi për mua ( neve shqiptarëve) që disa na kanë rënë hise lidhje gjaku e që e quajnë veten shqiptarë
* Ju nuk e doni mëmëdheun
* Po, pra është për të ju ardhur keq, bile shumë keq!!
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 04-06-2012 më 18:48
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
[QUOTE=projekti21_dk;3430068]Mos more Beso se është turp kjo që po thua, për besë. Pale je edhe artist, poet. Mos e keqpërdor gjendjen e hipnotizuar e tjetrit, në këtë rast të popullit. Popullit i ka ardhur shpirti majë hundës. Mos ia bë livadh me lule këtë mjerim. Atje bëhet jetë qeni. Më mirë jeton një qen në Skandinavi se mbi 40% e shqiptarëve në Shqipëri e në Kosovë. Mos e mashtro popullin, aman ( ti me ca bashkëmendimtarë tu që me vetëdije a pavetëdije edhe të citojnë ). Ti ke respekt në Forum. Me cingli mingla ua ke marrë zemrën ( disave, se avash avash po të largohen). Mos e kepërdor këtë respekt të sinqertë që ata kanë për ty dhe ti po au kthen me djallëzi.
Unë për momentin e i kam humbur disa "miq", që isha mashtruar se i kam miq. Mirëpo tash jam në një pozicion më të mirë, e më të fortë se dikurt. Dhe ti do të biesh ( natyrisht bashkë me mashturesit e tjerë ). Unë atëherë nuk do të të fyej, do të të fale do të të them: Të fal, o Beso, nuk ke pasur faj aso kohe, se ke qenë i hipnotizuar!
Jepni shembuj pozitiv, o burrani. Shqipëria, Kosova e gjithë trojet shqiptare nuk jepen për individë. Nuk jepet as për Saliiia, as për Hashiiiiima, as për Mahmuta.
Këta shkojnë ( e ishalla kurrë nuk kthehen) e vijnë( ishalla kurrë nuk kthehen
më), por Shqipëria do të mbesë!
O projekt!
Ke nje zemerim brenda teje dhe nuk e kuptoj!!!
Une nuk di te fyej.Nuk fyen duke thene te verteten o projekt!
Po si more burre une qenkam edhe artist edhe poet dhe nga ana tjeter jua paskam marre mendjen njerzve me ca cingla mingla qe nuk di si perkthehen!!!
Une kam shume miq por edhe nese dikush si ti qe nuk i pelqen mendimi im,le te largohet.Nuk behet nami!E sa per faljen tende,nuk kam nevoje.Te ka kapur deliri o projekt dhe nuk po mbahesh gjekundi.Nese nje qen jeton me mire andej nga skandinavia dhe ketu eshte mjerim,mblidh ti ca ndihma dhe dergojua fukarenjve ketu!
Dhe se fundmi,sepse ti, mik quan ate qe vec te lavderon,po te sqaroj pak varferine ketu ne vendin tone e me sakte ketu ne Perrenjas.
Ketu o projekt,ka 9 kompani llotosh qe i marrin ketij populli te varfer rreth 27 milion leke te vjetra ne muaj.
Ketu o projekt,ka 10 salla kompjuterash qe i marrin ketij populli fukara rreth 45 milion leke te vjetra ne muaj.
Nga ky qytet kaq i vogel,cdo muaj largohen 73 milione leke.
Kjo eshte varferia.
Populli ka leke por nuk di ku t'i perdore!Kete duhet te thuash nese te vjen keq vertet per popullin shqiptar.
Dhe se fundmi fare,biografi mos bej me se je burre i vjeter e nuk te ka lezet.
E di pse?
Jam me emrin tim te vertete ketu dhe me njohin te gjithe por sigurisht ka edhe ndonje qe nuk me do te cilit ti i citohesh!Kjo eshte fatkeqesia tende edhe e atij.
Te uroj shendet te mire dhe zoti te kthefte dashurine per njerzit!
Ndryshuar për herë të fundit nga Besoja : 05-06-2012 më 02:12
Me projektin pa projekt po mirreni Z.Beso?Lere pash besen se nuk ja vlenJam me emrin tim te vertete ketu dhe me njohin te gjithe por sigurisht ka edhe ndonje qe nuk me do te cilit ti i citohesh!Kjo eshte fatkeqesia tende edhe e atij.
Te uroj shendet te mire dhe zoti te kthefte dashurine per njerzit!
Ishe dhe do mbetesh mik per shumicen,e thash shumicen per at qe ne pakice bejn pjese tre nofkat e ,,projektit''
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
pse nuk thua me sakte '' ke nje urrejtje ne zemren tande o bace ''..dikur baca u shpreh '' mos jua pafsha bojen ( a surratin )..kjo eshte urrejtje beso djali..
ska nevoje per ndihma o beso..thuaji qe nese eshte vertete patriot dhe i dhimbset shqiperia bujrum eja e na drejto neve te gjithe shqiptareve..eshte mire te japesh mendime por edhe me mire eshte ti vesh ato ne jete..nese nuk e ke mundesine per te na drejtuar eja te pakten nje here e shihe me syte e tu shqiperine..shihe me syte e tu e jo me syze te zeza..nuk te ka faj kush qe perdor syze te zeza dhe te duket cdo gje e zeze..Nese nje qen jeton me mire andej nga skandinavia dhe ketu eshte mjerim,mblidh ti ca ndihma dhe dergojua fukarenjve ketu!
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Të faleminderit, Albo që e paske sjellë temën prapë!
Unë sa herë kam qenë në Kosovë, dmth më 2009, 2011 dhe 2012, nuk kthehem në Danimarkë pa e vizituar Shqipërinë.
Po e them hapur, përvec asj që jam kënaqur, fatkeqësisht për mbi 70% të gjendjes në Shqipëri të vije të qash me lotë e të kukatësh!
Prapë po e përseris: unë gjithë këto fjalë që po i bëj, as po bëj për t'u dukur e për t'u shitur si "patriot", por po i bëj nga dhembja, se sa për vete punët i kam mirë.
Bëjeni Shqipërinë të mirë, ku do të ketë mirëqenie.
Mose harroni këtë po ju them: Me Saliii ( e njerëz si ai)i, s'ka, as do të ketë Shqipëri!
Mbajeni vath në vesh këtë!
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 07-06-2012 më 17:41
Krijoni Kontakt