oh me ja lumsha shuplakat..u bene debilet me i kundershtuar fjalen debilit..ja si perfundon ...
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
[QUOTE=thirsty;3431915]kur ben te njejtin veprim vete, mos ul tjetrin
i get it ti po date nje greke, thuaja forumit mos e mba fshehur :P
nuk e di edhe nuk kam degjuar kurre qe nje burre te ket rrafe nje grua ne shqiperi ndoshta jam gabim prove me wrong??????
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 07-06-2012 mė 14:26
I LOVE GOD
j&g
Me forta eshte me dekleratat e Prokopi Pavlopoulos tani pas sherrit........po e akuzojne te gjithe se perse nuk u ngrit ne mbrojtje te Kanelit dhe e di se cfar tha.....<< nuk u ngrita te reagoja-tha- se jam tip qe nuk e kontrolloj dot forcen time dhe po te ngrihesha mund ta kisha vrare Kasidiarin>> ....
po te lexosh komentetet e politikaneve te ndryshem te gjithe te njejten gje thone...<> .....kete thone Dora Bakojanis, Apostolos Glezos etj..
Μπακογιάννη: "Αν ήμουν εγώ θα είχα πλακώσει τον Κασιδιάρη"
07 Ιουνίου 2012, 20:09"Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε με μπουνιές στην Λιάνα Κανέλλη, γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δύναμή μου και φοβήθηκα πως, αν σηκωνόμουν όρθιος, θα τον σκότωνα", τονίζει η κ. Παυλόπουλος.Γκλέτσος για την επίθεση στην Κανέλλη: «Αν ήμουν εγώ εκεί κάποιος δεν θα έβγαινε ζωντανός»
deklarata zyrtare e partise neonaziste XRISI AVGI agimi i arte , parti e cila krenohet dhe e ka caktuar si deputetin e saj ne parlamentin grek , kete sharlatan i cili nuk i permban nervat e tij dhe godet gra , eshte ;
para se te akuzohet dhe denohet deputeti yne , duhet se pari te denojme hipokrizine dhe tradhtine kombetare te cilat znj Kaneli [ deputete e partise komuniste ] dhe krejt partite e tjera politike i kane bere popullit grek dhe populli do vere drejtesine me zgjedhjet e 17 qershorit , ku dihet shume mire se cila parti do fitoje ;
pak a shume keshtu thoshin ;
kjo kaneli kjo grua eshte nje debile nje idiote dhe hipokrite dhe ka pasur qendrime anti shqiptare , por akoma me te keqinj dhe antishqiptare eshte deputeti qe e goditi dhe partia e tij .
ne 17 qershor priten zgjedhje te reja dhe nese e fitojne partia naziste dhe nese marin pushtetin , atere jo vetem greqia do kete telashe , por edhe shqiptaret qe jetojne atje dhe per gjithe emigrantet .
e njoh prej vitesh nje grek dhe gjate nje bisede qe patem me tha ;
ne 10 shqiptare 1 eshte i mire kurse 9 jane te keqinj , kurse ne 10 greke 1 eshte i keq dhe 9 jane te mire , dhe gjykoj nga pervoja qe kam pasur me shqiptare , dhe koj eshte mese e vertete .
dhe fatkeqesisht deri sa me tha kete , mendoja se me ne fund e gjeta nje grek [ te mire ] por edhe ky doli nga e njejta paste ;
para se gjithash i thashe ;
askush nuk eshte i mire , pervec Zotit dhe para se te gjykosh te tjeret eshte mire te shihni veten tuaj , te arsyetoni dhe te shikoni se si po shkateroni reputacionin dhe ikonen e mire qe kishit deri dje ne bote , pasi ju e renuat ekonomine greke me dembelizmin tuaj , vjedhjet tuaja dhe racizmin patetik qe keni .
gjithsesi une cdo dite degjoj qe shqiptaret vjedhin duke u hyre brenda ne shtepite e grekeve gjate nates duke i kercenuar , ,madje jo pak here shume hajdute shqiptare jane vrare gjate ketyre vjedhjeve nga vete banoret greke .
Krijoni Kontakt