Hey walchira säker på att ha en bra dag![]()
Hey walchira säker på att ha en bra dag![]()
Lol translate budalla mi c'ti boj un![]()
E mo po rendesi ka qe sensin e kuptova ca dojshe me then![]()
Hej, I returned
Vecse me nickname tjeter!
Suedia si shpirt ishte, vend tamam per te jetuar e per te krijuar familjen. C'ti bej cudirave qe ndodhin ne Shqiperi dhe ti prishin planet.
Me Lolen shume shoqe, eshte si shpirt, dhe me ka ndihmuar shume. Rrofte forumi per keto njohje dhe shpresoj te kete shume si Lola ne forum ....
Jam e lindur ne Suedi kam jetuar deri ne moshen 3 vjeqare atje pastaj ne Danimarke deri nvitin '99. Nuk kam asnje dokument perveq nje vjerse te qafes te metalt ku jane te shenuar disa numra nga administrata e spitalit. Desha te dije se cfare jan mundesit per me fitu nenshtetesin suedeze? A ekzistojn se paku ato mundesi? Ju faliminderit.
Hej hej!
Jam e re ne Suedi edhe kerkoj pune edhe shtepi.. keni ndonje ide ku mund te aplikoj per pune? edhe per ndim per pune? Nuk kam personal number edhe nuk di gjuhen :S Po ndo nje shkolle qe bejn gjuhen suedisht falas dini?
Tack!
drejtoju Walkires..
ajo merr vesh nga keto punerat me suedi e me shkolla..
po dhe ketij ilirianit qe eshte i rritur ne suedi me duket..
ne mesazh privat me trego se.. ku je ne suedi.. ne jug a veri.. e c'mosh je afersisht e c'zanat ke e a je me rimorkio apo vetem.. se ndoshta njohim ndonje qe mund te te ndihmoje..
Krijoni Kontakt