Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 34
    Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    homot, lesbit, b +t, duhet qe ne nje fare menyre shoqeria te mbrohet prej ketyre...nuk mundet te punoje krah per krah nje lgbt me nje njeri qe s`ka keto devijime..., ne rastin konkret Prifti ka propozuar kete forme izolimi..por mund te kete edhe forma te tjera..p.sh. te banojne te gjithe se bashku ne nje krahine e caktuar ose qytet i cili te jete i ruajtur per te mos lejuar daljen e tyre..., jeta tjeter eshte e njellojte pastaj,...
    por rendesi ka te mos perzihet i shendoshi me te semurin.., se pastaj semundja perhapet..
    Nuk mund te rrojne ne te njejtin vend normali me perversin, normaliteti me devijacionin, ..sepse gjithmone ka rrezik te perhapet e keqja dhe bile kjo te sundoje dhe te shkele te drejtat e mia..., LBGT-izmi jane perversione te neveritshme dhe i lumte ketij Prifti qe foli drejt, sipas Bibles..., jo sipas qejfit te masonerise,..Keshtu duhet te flasin te gjithe perndryshe e keqja perhapet...

Bibla, Dhiata e Vjeter, Levitiku, Kapitulli 18, paragrafi 22:

Mos bjer me mashkull siç bihet me femër! Është vepër e tmerrshme!
    Duaje te afermin tend si veten

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    homot, lesbit, b +t, duhet qe ne nje fare menyre shoqeria te mbrohet prej ketyre..
    Nese je duke folur si ortodoks, je i lutur te na shtjellosh se çfare keni ju me shume se sa homoseksualet!!
    .nuk mundet te punoje krah per krah nje lgbt me nje njeri qe s`ka keto devijime...,
    Po ti Ilia, ke frike se bie ne tundim?! Nuk e ke te qarte pozicionin tend ne planin seksual?! Pse nuk mund te punohet?!
    ne rastin konkret Prifti ka propozuar kete forme izolimi..por mund te kete edhe forma te tjera..p.sh. te banojne te gjithe se bashku ne nje krahine e caktuar ose qytet i cili te jete i ruajtur per te mos lejuar daljen e tyre..., jeta tjeter eshte e njellojte pastaj,...
    MIre, po do t ena duhet pastaj qe te veme edhe te gjithe ortodokset ne nje krahine me vete, po ashtu islamiket, njesoj komunistet, njesoj albinet, njesoj sakatet, po ahtu qorrat, mos flasim per mbartesit e sindromave te ndryshme, veçmas grupin me shije seksuale te tipit jo-standard, veç duhanpiresit,etj,etj...e jeta jote do te ishte njesoj i veçuar ne nje zone me vetem greko-ortodokse! Drejt, qirie Ilia?!
    por rendesi ka te mos perzihet i shendoshi me te semurin.., se pastaj semundja perhapet..
    E ti, me fjalen e zotit ne vesh, tani do te na shpjegosh se semundje e cilit lloj na qenka, per pastaj, te na provosh se eshte edhe ngjitese, per pastaj te na shtjellosh teologjikisht se pse perendia yt mizor, i ka bere qe te linden ashtu!!
    Nuk mund te rrojne ne te njejtin vend normali me perversin, normaliteti me devijacionin,
    Nje miku im i mire tha dikur: Kush eshte pa njolle, le te hedhe gurin e pare!!
    Si duket, per ty kjo fjala ketu eshte fare e pakuptimte, pasi ti si ortodoks i rreshtuar ne rradhet e ushtrise se "normaleve" me komandantin grek ne krye, ti je i panjolle, qenie e persosur e po atij zoti mizor qe ka krijuar edhe homoseksualet!
    ..sepse gjithmone ka rrezik te perhapet e keqja dhe bile kjo te sundoje dhe te shkele te drejtat e mia...,
    Ke edhe ndonje argument ti Ilia, apo ke ndermend te vazhdosh me nuhizma pafund?!
    LBGT-izmi jane perversione te neveritshme dhe i lumte ketij Prifti qe foli drejt, sipas Bibles..., jo sipas qejfit te masonerise,..Keshtu duhet te flasin te gjithe perndryshe e keqja perhapet...
    Sipas ciles Bibel keshillohen getot e turpit Ilia?! Habi se sa te ngjashem me islamiket qe jeni ju ortodokset......ju rrofte Janullua!! Si s'keni turp qe te gjykoni vepren e zotit tuaj!!
    Jarigas

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    homofobiket kane dyshime te tmerrshme ne koke se cilit krah i perkasin, eterosexualizmit apo homosexualizmit, kane nje lufte te brendshme shpirterore, truri u kundershton ate qe ju ndjen *(Piiip).
    nje etero i paster nuk eshte homofobik, eshte i bindur per orientimin e tij sexual dhe nuk i japin asnje bezdi gay-te, le te jetojne lirine e tyre.
    Prifterinj si ky qe kerkon kampe perqendrimi per gays, ve bast qe jane gay ne thelb.
    apo jo ilia? si i ke mardheniet me (Biiip) lol? te tmerron ideja eeeeeee

..
    -------
    Shenim,
    Scion
    25.05.2012!
    Te lutem, kujdesu qe shkrimet te mos kene profanitet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 25-05-2012 më 14:34 Arsyeja: Eliminim i profaniteteve

Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    postime plot paragjykime.., po s`jemi ne forumit e humorit...
    po te jete per paragjykime,...

Po ti Ilia, ke frike se bie ne tundim?! Nuk e ke te qarte pozicionin tend ne planin seksual?! Pse nuk mund te punohet?!
    jo.., flas realisht se e kam te qarte pozicionin tim...po ju me siper si shume deshire paskeni te punoni me homo. (LOL)

MIre, po do t ena duhet pastaj qe te veme edhe te gjithe ortodokset ne nje krahine me vete, po ashtu islamiket, njesoj komunistet, njesoj albinet, njesoj sakatet, po ahtu qorrat, mos flasim per mbartesit e sindromave te ndryshme, veçmas grupin me shije seksuale te tipit jo-standard, veç duhanpiresit,etj,etj...e jeta jote do te ishte njesoj i veçuar ne nje zone me vetem greko-ortodokse! Drejt, qirie Ilia?!
    po me zhgenjen me keto postime, pasi kisha nje mendim te mire per ty,....pale pastaj kur permend origjinen e terci verci..., c`ka permend ti nuk jane perversione jarigas, s`ka pse te izolohen..., (kam pershtypjen se ben loje fjalesh).

Si s'keni turp qe te gjykoni vepren e zotit tuaj!!
    jo..keto nuk jane vepra te Zotit, por te satanait

Si duket, per ty kjo fjala ketu eshte fare e pakuptimte, pasi ti si ortodoks i rreshtuar ne rradhet e ushtrise se "normaleve" me komandantin grek ne krye, ti je i panjolle, qenie e persosur e po atij zoti mizor qe ka krijuar edhe homoseksualet!
    nuk ka lidhje me njollen kjo por me perversionin,... (po sikur te ishe nja 2 vjet ne burg me 3 homo e te shihnim pastaj ..i nderuar jarigas).. dhe keta perversionin e quajne nderim aq sa na e shfaqin neper parada perpara politikaneve, ambasadoreve,....etj.

ju qe perrallisni per "homofobet" a ka mundesi te na e sqaroni kuptimin se si shume po i bini kesaj daulleje,..une e perkthej person i cili nuk i do homot..., pra ky eshte virtut

persa i perket islamit, deri tek demonstrimi ne rruge kunder LGBT, ka vepruar drejt.....

edhe nje here..kur ju paragjykoni e akuzoni se jane homo ata qe flasin kunde rLGBT, merre me mend c`jeni juve qe nuk i kundershtoni...nuk ka nevoje fare per argumenta sepse e percaktuat vete veten...(LOL por jo krejt).
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 25-05-2012 më 07:09

Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Sipas ciles Bibel keshillohen getot e turpit Ilia?!
    une nuk fola per geto, po per jetese se bashku ne zona te caktuara, pa diferencime materiale..., por te ruajtur
    na sqaroni ju modernet termat "hetero"...etj,.deshironi qe krijesen e Perendise ta konsideroni si nje variant te krijeses...., propagande e rendomte kunder Krishterimit.
    gjithsesi mendoj se s`ka pse te zgjatem sepse realisht kjo teme nuk eshte ne forumin e duhur, dhe une hyra per pak kohe....
    megjithate edhe ne pozicionin e ateistit, mendoni se "LGBT jane ndonje nder i madh per traditen shqiptare..???
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 25-05-2012 më 07:28

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Wow ... Hitleret ne miniature

Pra, shkurt e shqip, keta qenkan te bindur qe homoseksualizmi eshte smundje ngjitese, dhe me e keqja ... ashtu sic e parashikova; doli logjika e gardhit. Ha Ha ...

Nese en-standard homoseksualizmi "Paragjykohet" si semundje ngjitese (Kjo vlen per xhaxhi Ilon) mua me lind e drejta qe te quaj smundje ngjitese edhe "injorancen". E neser, edhe une si Mini-Hitler te sugjeroja per Xhaxhi Ilon, bashke me Shoket e idealit, nje "Kamp injorance" ... E sigurisht, gjithmone do gjendej ndonje gomar qe do me uronte suksese ne idene e perkryer!

Joe.My.God! Jeni te frikshem
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Wow ... Hitleret ne miniature

Pra, shkurt e shqip, keta qenkan te bindur qe homoseksualizmi eshte smundje ngjitese, dhe me e keqja ... ashtu sic e parashikova; doli logjika e gardhit. Ha Ha ...

Nese en-standard homoseksualizmi "Paragjykohet" si semundje ngjitese (Kjo vlen per xhaxhi Ilon) mua me lind e drejta qe te quaj smundje ngjitese edhe "injorancen". E neser, edhe une si Mini-Hitler te sugjeroja per Xhaxhi Ilon, bashke me Shoket e idealit, nje "Kamp injorance" ... E sigurisht, gjithmone do gjendej ndonje gomar qe do me uronte suksese ne idene e perkryer!

Joe.My.God! Jeni te frikshem
    Mos shkruaj vetem 'te dal kunder dikujt'. Mua nuk me takon te flas per moral e etike, por homoseksualizmi eshte nje e keqe e madhe askush nuk duhet ta perkrahe, krejt duhet ta kundershtojne kete. Mos u beni si femijet te ofendoni dike vetem se nuk ju perkrahe dhe ka mendim tjeter. Kete qe ka thene ky prift normal se eshte gabim i madh, pasi Perendia do t'i denoje keta persona qe bejne vepra te ndyra dhe qe kurre nuk do te mund te konsiderohen si veprime normale. SItuate e imagjinuar.: Me te thon nje krishter se i vjen keq qe te ka vdek nje i aferm qe e don ti, ti del e i thua se eshte mire qe ka vdek dhe e ofendon te krishterin, vetem se eshte krishter. Mos besoni ne Zot, asgje mos besoni, kjo eshte e drejte e juaja por se paku mos dilni te thoni gjera pa kurrfare vendi. Tani jeni duke punu me logjiken e talibaneve, asgje skeni dallim vetem se ju shkoni ne ekstremin tjeter.

Normal se ky prononcim eshte politik, pastori nuk don qe te krishteret te votojne per Obamen, megjithese shumica e krishtereve amerikane kane votuar per te ne zgjedhjet e fundit, por e thote ne menyre ekstreme e cdo ekstremitet eshte gabim. Ky president eshte i cuditshem, ne njeren ane deklarohet si i krishter, tjetren ane ta perkrahe homoseksualizmin. Ky vetem deshiron vota dhe me perkrahjen e 'martesave' te homoseksualeve dhe me kete perkrahje vetem tashme i ka fituar zgjedhjet ne Amerike. Nje njeri kur eshte i etur per pushtet cdo gje mund te pritet prej tij.

Po te kerkonte nje person qe te martohej me nenen e tij ti po e perkraheshe kete veprim, vetem nese nje i krishter do te ishte kunder kesaj 'martese'.

'Ndergjegje' - DELETE

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    megjithate edhe ne pozicionin e ateistit, mendoni se "LGBT jane ndonje nder i madh per traditen shqiptare..???
    Traditat? Martesa midis mashkullit dhe femres qenka vetem tradite shqiptare sipas teje? Koha ndryshon lol. Deri dje dhe te zinjte nuk mendonin se do trajtoheshin te = me te bardhet, dhe shume e kundershtuan dhe akoma e kundershtojne. E njejta gje po ndodh me homoseksualet. Ashtu si ti qe kerkon te gezosh te drejtat e tua si qenie njerezore, ashtu kerkon dhe ai/-ajo pavaresisht orientimit seksual. Orientimi seksual eshte dicka personale. Nuk po kerkon ai te te beje dhe ty te tille, as nuk e ka ate aftesi, ashtu si dhe ti nuk e ndryshon dot. Jemi te gjithe krijesat e Zotit. Asgje nuk behet pa vullnetin e Zotit apo jo?
    Feelings change - memories don't.

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Mos shkruaj vetem 'te dal kunder dikujt'. Mua nuk me takon te flas per moral e etike, por homoseksualizmi eshte nje e keqe e madhe askush nuk duhet ta perkrahe, krejt duhet ta kundershtojne kete. Mos u beni si femijet te ofendoni dike vetem se nuk ju perkrahe dhe ka mendim tjeter. Kete qe ka thene ky prift normal se eshte gabim i madh, pasi Perendia do t'i denoje keta persona qe bejne vepra te ndyra dhe qe kurre nuk do te mund te konsiderohen si veprime normale. SItuate e imagjinuar.: Me te thon nje krishter se i vjen keq qe te ka vdek nje i aferm qe e don ti, ti del e i thua se eshte mire qe ka vdek dhe e ofendon te krishterin, vetem se eshte krishter. Mos besoni ne Zot, asgje mos besoni, kjo eshte e drejte e juaja por se paku mos dilni te thoni gjera pa kurrfare vendi. Tani jeni duke punu me logjiken e talibaneve, asgje skeni dallim vetem se ju shkoni ne ekstremin tjeter.

Normal se ky prononcim eshte politik, pastori nuk don qe te krishteret te votojne per Obamen, megjithese shumica e krishtereve amerikane kane votuar per te ne zgjedhjet e fundit, por e thote ne menyre ekstreme e cdo ekstremitet eshte gabim. Ky president eshte i cuditshem, ne njeren ane deklarohet si i krishter, tjetren ane ta perkrahe homoseksualizmin. Ky vetem deshiron vota dhe me perkrahjen e 'martesave' te homoseksualeve dhe me kete perkrahje vetem tashme i ka fituar zgjedhjet ne Amerike. Nje njeri kur eshte i etur per pushtet cdo gje mund te pritet prej tij.

Po te kerkonte nje person qe te martohej me nenen e tij ti po e perkraheshe kete veprim, vetem nese nje i krishter do te ishte kunder kesaj 'martese'.

'Ndergjegje' - DELETE
    Bravo dhe ty per "Leximin" egzemplar qe i ke bere komentit tim.

LBGT-izmi jane perversione te neveritshme dhe i lumte ketij Prifti qe foli drejt
    Do syze, Mesia4ever?
    Citimi me lart, origjinal i Ilia Spiros, eshte perkrahje 100% per pastorin amerikan.

Ndersa me poshte nje citim yti, qe me duhet te them qe eshte nje veshtrim goxha realist.

Homoseksualet duhet t'i kene te drejtat e tyre qe ua garanton shteti, por jo te legalizohet, ose se paku te mos 'martohen' ne Kisha.
    Mos ndryshove gje mendje zotrote? Nuk behet fjale ketu fare se a i perkrahim apo jo grupet e lartpermendura por per "Hitleret" moderne, eshte pikerisht ky problem qe une kritikoj. Ti me thua se menyra se si une ju drejtova tjetrit eshte metode Talebane, a mund ta di une perse postimi im eshte i llogjikes Talebane kur po te lexosh me mire metoda me te cilen postuesi mbron llogjiken e Priftit eshte pikerisht metoda me te cilet Talebanet mbrojne veprimet e Profetit tyre?

Sikur te mos mjaftonte kjo, po te lexosh postimin tim, une jam shprehur kushtimisht ne rast ... me vjen keq qe ke kaperxyer me ose pa dashje pasazhin si me poshte.

Sigurisht, kjo do ndodhte sikur dhe une do sillesha si ai Pastori, por jo i krishter por Ateist. Kushti qe dhash "En-Standard" nenkupton qe une por edhe pjesmarres te tjere nuk biem asnjehere ne te njejten llogjike si prifti objekt i temes.

Lexoje kete tjetren,

Thote Ilia Spiro:

une nuk fola per geto, po per jetese se bashku ne zona te caktuara, pa diferencime materiale...
    Ku qendron ndryshimi qe pastori shprehet per Kampe e Ilia si nje Orthodhoks Komunist shprehet per Zona Internimi? Mos u tall me ne Mesia, te pakten jo ketu ...

Edhe nje gje, delete eshte komanda e fundit qe dua te perdor. Se ku eshte ne mode kjo komande, e di ti me mire se mua ... ndaj gezoju tolerances se ketij forumi.

Me respekt,
    Scion
    Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 25-05-2012 më 17:23
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin

'Ndergjegje' - DELETE
    O mesiapergjithmon nuk behet fjale per perkrahje mer plak.
    Nese do te jem i sinqerte, une i kam shmangur gjithmone homosexualet meshkuj, s'kam patur kurre asnje mik te tille dhe as do kem, por nuk jam aspak me idene qe ata duhen denuar per orientimin e tyre seksual, atje ku fillon liria e tjetrit mbaron imja...c'do njeri e trajton si te kete qejf prapanicen e tij oooooooooo...apo ty te dhemb their ass lol
    te futesh ne kampe perqendrimi homot do te thote te jesh kriminel me damke.

aq me pak kane te drejte te flasin per moral kishat dhe xhamite, qe jane plot e perplot me homo, me dylbere dhe me pedofile.
    nese do vihej ne jete kjo ideja e ketij priftit, nja 70% e prifterinjve dhe 90 % e hoxhallareve duheshin futur brenda ne keto kampe, po tu shtonim dhe pedofilet fetare.

PS. dhe nuk eshte e vertete hic qe homoseksualizmi eshte shtuar, ka patur nje epoke historike ku praktikohej gjeresisht, shume me teper se sot, duke filluar nga akili dhe patrokli, aleksandri i madh, tek spartanet e leonides...tek romaket etc

ups
    sorry alexandri ishte bisex kishte dhe roxane-n, pervec hephaestion-it
    Ndryshuar për herë të fundit nga Billy Joe : 25-05-2012 më 17:27

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •