Close
Faqja 63 prej 196 FillimFillim ... 1353616263646573113163 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 621 deri 630 prej 1960
    i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    uff un kam 3 dit qe mundohem te heq 1 kile e spo ja dal dot .. kto celebrties genjejn .. kta bejn operacione , pijne pills qe te heqin oreksin ,take drugs etc .. kshu humbin pesh keta .. kurse ne njerezit normale duhet me vujt
    kam lexuar qe supa me lakra dhe karrote te ben te dobesohesh deri ne 5 ose 6 kile ne jave, po duhet te hash ne tre vakte vetem ate

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    pink ne cmoshe ja ke nisur coca colen cunit?
    Marya une nuk ble coke. Rralle shume, sepse po ta fus ne shtepi- cuni im derisa ti nxjerri fundin nuk rri rehat. Mos e meso me sodas. Jepi juice. Beja vete me mire . Cuni Im ka qef dhe ujin e gazuar&mineral Ble hubby shishe per vete, ja mbaron ky. lol. I flas don't don't po sdegjon. Po coke mos I jep tani qe eshte e Vogel
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 24-05-2012 mė 10:40

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    e kam provuar te perdor dhe supe dhe sallatra vetem po nuk behet , ke uri tere kohes dhe kthehesh prap aty ku je ..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Eni un provova dy here te beja kete supen ketu tek ky linku

:http://www.youtube.com/watch?v=gckLb-8RrE8

thjesht eshte e pain ta pergatitesh pshm ta tretesh copa copa pulen etje (jam pak pertace lol)...nejse e bera dy here dhe humba aty tek 8 lbs, por heren e pare e bere vetem per 3-4 dite, te dyten nja 2 dite...por breastfeeding helped me too to lose it fast...so se di nese ti do kesh te njejten rezultat

un dua te humb nja 16lbs pastaj 10lbs te tjera...por ne fillim 16 ...jam 7 lbs me pak sec isha kur rash shtatezane, so keto pounds do jen pak me te veshtira per ti humbur
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Per ju mamat e reja do ju rekomandoja te blinit juice maker. Ka te llojeve te ndryshme, ky qe kam une Ben cdo gje juice. ( emrin tani se mbaj mend, kush eshte e interesuar ja jap me vone). Eshte the best per kids. Edhe specin e broccolin e Ben juice. Lol. 1 gote leng frutash te fresket mix me zarzavate sipas shijes eshte great and healthy

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Cupa halli madh ju paska zene me te drejte se po vjen dhe vera dhe tani reklamohen dhjamrat

Rexhina une ne muajin e fundit pra ne javen e 38 vajta 187 lb .U bera si maune .2 javet e para nuk mbajta diet ,por me pas fillova se spo e duroja dot veten time ashtu ,gjithmone kam qene 115-120 lb. Por pa buke nuk mund te shty asnje gjell se filloj e dridhem si puna jote
    Dhe po tregoj cpo ha ,te tille beri motra ime kur lindi dhe ra shume shpejt nga pesha .

Ne mengjes buke te zez 2 feta toste me swiss cheese (dry).Ne drek perime (patate,broccoli,fasule ,cauliflowers,etj ,etj ,etj )te jene te zjera pa asnje pik indyr vetem me limon dhe ndonje erez qe te pelqen ty + edhe 1 cop te vogel mishi te zjer por jo buke . ne darke une ha rreth ores 6 pm te njejten toast qe ha ne mengjes por i shtoj edhe 1 slice turkey. Kur me merr ndonjehere urija gjithmone kam molle me vete(organike). Per te pire vetem uje me ose pa limon .Dhe 1 dite ne jave ha cfare te dua por jo sa te pelcas : D Normal .

S kam mbushur akoma 2 muaj qe kam lindur dhe kam rene goxha nga pesha .tani jam 138 lb......Dua te vete 115 deri ne gusht se do iki me pushime por dhe qe ndihesh me mire kur je ne forme : )

Pink une se shty dot juice,kam 10 vjet qe e kam blere juice marker dhe poshte ne bodrum rri per bukuri : D

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Pse mi? Do I haje fruta? Same thing eshte. Keshtu i Ben mix disa. Jam dakord qe pertoj ta pastroj/laj me pas, po si juice eshte yam yam. Organic tamam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Long weekend ahead ladies - grand opening @ my house. Gonna have a pool party. Ur all invited, bring your kids dhe peshqir : D
    Lucky se tani sapo e lexova.Po me c'rast apo me rastin e festes

Peshqirat po e po ,por edhe swim diapers se u ndryshk pishina qe diten e pare

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    Cupa halli madh ju paska zene me te drejte se po vjen dhe vera dhe tani reklamohen dhjamrat

Rexhina une ne muajin e fundit pra ne javen e 38 vajta 187 lb .U bera si maune .2 javet e para nuk mbajta diet ,por me pas fillova se spo e duroja dot veten time ashtu ,gjithmone kam qene 115-120 lb. Por pa buke nuk mund te shty asnje gjell se filloj e dridhem si puna jote
    Dhe po tregoj cpo ha ,te tille beri motra ime kur lindi dhe ra shume shpejt nga pesha .

Ne mengjes buke te zez 2 feta toste me swiss cheese (dry).Ne drek perime (patate,broccoli,fasule ,cauliflowers,etj ,etj ,etj )te jene te zjera pa asnje pik indyr vetem me limon dhe ndonje erez qe te pelqen ty + edhe 1 cop te vogel mishi te zjer por jo buke . ne darke une ha rreth ores 6 pm te njejten toast qe ha ne mengjes por i shtoj edhe 1 slice turkey. Kur me merr ndonjehere urija gjithmone kam molle me vete(organike). Per te pire vetem uje me ose pa limon .Dhe 1 dite ne jave ha cfare te dua por jo sa te pelcas : D Normal .

S kam mbushur akoma 2 muaj qe kam lindur dhe kam rene goxha nga pesha .tani jam 138 lb......Dua te vete 115 deri ne gusht se do iki me pushime por dhe qe ndihesh me mire kur je ne forme : )

Pink une se shty dot juice,kam 10 vjet qe e kam blere juice marker dhe poshte ne bodrum rri per bukuri : D

alnosa jemi shume afer ne peshe... na vjen dhe pak turp te themi sa jemi, un tani jam 136 lb dhe vajta deri tek 180 kur isha 40 jave, por my ultimate goal eshte 110...por dhe te jem 115-120 nuk qahem se dhe burri me thot sdua te shkosh me posh se 120...ama meduket se rrobat do me rrijn me mire, dhe do ndihem me mire nese jam aty tek 110-115...por spo bej diet tani, e bera ate chicken corn soup qe thash por kaq, e lash pas dore lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    alnosa jemi shume afer ne peshe... na vjen dhe pak turp te themi sa jemi, un tani jam 136 lb dhe vajta deri tek 180 kur isha 40 jave, por my ultimate goal eshte 110...por dhe te jem 115-120 nuk qahem se dhe burri me thot sdua te shkosh me posh se 120...ama meduket se rrobat do me rrijn me mire, dhe do ndihem me mire nese jam aty tek 110-115...por spo bej diet tani, e bera ate chicken corn soup qe thash por kaq, e lash pas dore lol
    you fat , ewww, epo qe te jesh amerikane duhet te jesh e shendosh

ta kalon mami im, me pak se ty lol

tani di sa do shkosh, 120 apo 110? do besh cfare do burri apo cfare deshiron ti? frikacake
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •