Ka mbushur dy vjet Prudence. Jam trembe edhe vet te them te drejten se u e beri disa here. Heren e fundit madje edhe thonte "tuti" dtth "po tutem kam frike". Po shyqyr qe e nderpreu. Kisha vendose ta dergoje te mjekia ne fillim. Se bej panik per cdo cikerrime une...
Madje e kemi kalu te dhoma e saj dhe flen pa problem(deri tani flinte ne shtratin e vogel qe e kemi ne dhomen e gjumit). Se kam prit qe do te funksionoje kaq mire, kam mendu qe do te beje teater para gjumit po jo. As qe ka kerku ndonejhere te vije te dhoma jone me...
Te cuditshem femijet saora i mesojne te gjitha.
AUTOCHTHONOUS
Pyetja e rradhes: "Po mami dhe Babi I HErry POterit Kane vdiqur?![]()
Kam mendimin qe kur femijet jane ende te vegjel,ne moshen e femijeve te tu,duhet te mundohemi t'ia zevendesojme fjale vdekje me 'ngritje ne qiell'. Se mbase frikesohen nga ajo fjale. Kurse e shkuara ne qiell tingellon,si dicka e bukur. Se gjynah te shkretet,mund te pezmatohen nga ideja e vdekjes dhe groposjes se prinderve. Keshtu them une,por ju beni sic ju duket juve me e udhes me femijet tuaj.![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
vajza ime vendosi te perdori banjon pasi burri, motra, prinderit beren gjithecka qe te mesonin te shkonte ne banjo, por me shume mesoj me kercenime lol...so nejse nje dite vi ne shpi dhe me thot "mami...nena vi bekat...te goja...banjo"...lol e morra me mend qe po mundohej te thoshte "nena me tha do i ve breket tek goja po nuk vajte ne banjo" lol...jam impressed pasi vetem pas nje jave mesoj te shkoj vete, pa ndihme si disa femije qe i kerkojn prinderit dihme heren e pare...
oh dhe dicka tjeter qe me ben per te qeshur, ka mesuar ne anglisht "sort of" por e thot "sorta"...dhe njehere hy tek dhoma e gjumit dhe kjo me vin nga mbrapa dhe kur shikon qe dritat nuk ishin hapur me thot "ohhh is sorta dark in here" lol
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
me sa kam lexuar di qe femijet rreth moshes 5 vjecare shohin enderra sikur i vdesin prinderit apo te dashurit e tyre, dhe ato frikesohen se mos ndodh nje gje e tille dhe ne kete moshe prinderit rekomandohet tu qendrojne prane ti sigurojne se do te jene gjithmone bashke...
djali im tani po flet ca fjale dhe emrin e goces e thot bukur se esht i shkurter gjithashtu kur i therret djalit te madh ( ela) therret i bie per shkut rrota ....na shkriu fare
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Me vdekje keta te mite kuptojne vajtjen ne qiell,per groposje s'kane degjuar deri tani.
Ne fakt e kam perdorur kete fjale me ta se me duket sikur eshte me mire tu vritet veshi dhe ta kuptojne qe eshte dukuri e natyrshme.Kur me thone se eshte bukur te jesh tek yjet,..u them PO,por eshte mire te shkojme atje sa me plak.![]()
Ishim ne water park me cunin edhe I them - do I provojme te gjitha ! Hipem te me e larta. People look like ants me thoshte. E gjithe kohes- no I don't wanna do it ! Prit I thashe se eshte fun! Mezi e mbajta deri lart. E provoi njehere- damn sa here kam bere ulje- zbritje neper shkalle. Again, again. Nga fundi thashe wth me gjithe tube - rendojne ato me gjithe ato shkalle . Plunge baby plunge. Pa gje fare. Fiuuu. Loved it !( I always did)
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
i love pink ne watermark ato qe jan komerdare per me shume se nje person...do shkoj te djelen tjeter ne Wet n Wild, dhe shpresoj se vajza eshte mbi 36 inches..a.ctually do ta mas sot te shikoj sa eshtese kur vajtem vitin qe kaloj ishte 33-4 inches, dhe sna lan ato rides
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Krijoni Kontakt