Before I leave...
Note to loneeage.
Congratulations.
That was the most outrageously misinterpreted and misjudged response to one of my posts Iv'e ever encountered on the Albanian Forum. I have never even thought about belittling a people I so obviously admire.
I'm going to have to send you back to Summer School
Kjo ishte përgjigja më e keqinterpretuar outrageously dhe gjykuar në një nga postimet e mia Iv'e hasur ndonjëherë në Forumin shqiptar. Unë kurrë nuk kam menduar edhe për nënçmimit një popull kam aq natyrisht admirojnë.
Unë do të duhet të ju dërgojnë prapa në Shkollën Verore
PS
Shiko para se të brishtë
We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story
ahahah eshte nder per mua qe te duhej kaq shume kohe per ti dhene pergjigje postimit tim. Shkollen e veres se kam bere kur kisha moshen jo per tani as qe behet fjale. E di qe ndihesh keq sepse te doli ne pah qellimi qe kishe ne te vertet. Anywho no hard feeling. Grown up adults having a conversation. Nuk po argumentojm por diskutojme.
I LOVE GOD
j&g
Prandaj e shoh si detyre te jap mendimin tim, te tregojme realitetin sic eshte dhe jo si e paraqesin. Per cfare i hyn ne pune te bejne nje artikull te ketij lloji ne gjuhen angleze? Cfare i intereson botes se c'problemesh sociale ka Shqiperia. Nejse kjo qenka problem kaq i madh sa te perdoret ne gazetarine e huaj, atehere dhe problemet sociale qe kane keto vendet e huaja duhet te dalin ne shesh. Nuk ka shoqeri perfekte ne asnje shtet te botes. S'jemi aq te prapambetur sic na bejne. Kemi shume te mira si shoqeri, femra shqiptare po ashtu edhe meshkujt jane familjare dhe nena/baballare te mire, cilesi e cila duhet te lavderohet.
S0ni. Keta i trajtojne dhe problemet e tyre. Ndac te na vije keq ndac jo eshte nje realitet i hidhur, qe duam s'duam se mohojme dot. Mire eshte te mos i hidheni zogut, por ti shpjegoni si qendron situata tani. Te pranosh nje ane negative te shoqerise sone, tregon me shume qyteterim se ta mohosh gjoja per tu dukur patriot. Ju po e largoni dhe po ja forconi pershtypjen e atyre qe ka lexuar. Sorry girls, por vertet mendoj se kritikat ndaj tij jane te ekzagjeruara. Kemi ane te mira, por dhe shume negative, si te gjithe te tjeret.
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 08-05-2012 më 17:01
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt