Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 72
    Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Kokekuq?!
    ___

A redhead? O God. lol
    I wanted to say ginger but I didn't want to offend
    Now as the resident Albanian Forum chemistry lecturer you should know the redhead gene is recessive.
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga FreeByrd Lexo Postimin
    Pink, you are alarmingly serious. That's the first post I've ever seen of yours without a "lol" in it.

lol
    Goxha obzervim ke bere. Jo me kot se vura ate ' lol'.

Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Goxha obzervim ke bere. Jo me kot se vura ate ' lol'.
    Yes, I am very observant.

Thanks for the unsolicited lol

Po, unë jam shumë i vëmendshëm.

Faleminderit për lagjen e pakërkuar lol
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Now as the resident Albanian Forum chemistry lecturer you should know the redhead gene is recessive.
    No?! You weren't cool enough to inherit the redhead gene
    Or lucky that you didn't depending on how you see it.
    Aw, here I thought we had someone different from the rest.

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga s0ni : 08-05-2012 më 16:19

Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Before I leave...

Note to loneeage.

Congratulations.

That was the most outrageously misinterpreted and misjudged response to one of my posts Iv'e ever encountered on the Albanian Forum. I have never even thought about belittling a people I so obviously admire.

I'm going to have to send you back to Summer School

Para se të lë ...

Shënim për loneeage.

Urime.

Kjo ishte përgjigja më e keqinterpretuar outrageously dhe gjykuar në një nga postimet e mia Iv'e hasur ndonjëherë në Forumin shqiptar. Unë kurrë nuk kam menduar edhe për nënçmimit një popull kam aq natyrisht admirojnë.

Unë do të duhet të ju dërgojnë prapa në Shkollën Verore

PS
    Shiko para se të brishtë

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    ahahah eshte nder per mua qe te duhej kaq shume kohe per ti dhene pergjigje postimit tim. Shkollen e veres se kam bere kur kisha moshen jo per tani as qe behet fjale. E di qe ndihesh keq sepse te doli ne pah qellimi qe kishe ne te vertet. Anywho no hard feeling. Grown up adults having a conversation. Nuk po argumentojm por diskutojme.
    I LOVE GOD

j&g

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Fatkeqesisht shumica e studimeve qe jane bere mbu vendun tone jane vetem ne asoektun negative. Te libraria e shkolles online shkruajta vetem Albania dhe rezultatet qe dolen ishin vetem per krimet, trafikimet njerezore, droges, zakonet e prapambetyra, si virgjereshat e betuara, pabarazine gjinore, etj. Mendo nje te huaj cfare pershtypje do krijoje per Shqiperine.
    Gjithsesi studimet ne pergjithesi perqendrohen kryesisht ne anet negative se pozitive.
    Prandaj e shoh si detyre te jap mendimin tim, te tregojme realitetin sic eshte dhe jo si e paraqesin. Per cfare i hyn ne pune te bejne nje artikull te ketij lloji ne gjuhen angleze? Cfare i intereson botes se c'problemesh sociale ka Shqiperia. Nejse kjo qenka problem kaq i madh sa te perdoret ne gazetarine e huaj, atehere dhe problemet sociale qe kane keto vendet e huaja duhet te dalin ne shesh. Nuk ka shoqeri perfekte ne asnje shtet te botes. S'jemi aq te prapambetur sic na bejne. Kemi shume te mira si shoqeri, femra shqiptare po ashtu edhe meshkujt jane familjare dhe nena/baballare te mire, cilesi e cila duhet te lavderohet.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    S0ni. Keta i trajtojne dhe problemet e tyre. Ndac te na vije keq ndac jo eshte nje realitet i hidhur, qe duam s'duam se mohojme dot. Mire eshte te mos i hidheni zogut, por ti shpjegoni si qendron situata tani. Te pranosh nje ane negative te shoqerise sone, tregon me shume qyteterim se ta mohosh gjoja per tu dukur patriot. Ju po e largoni dhe po ja forconi pershtypjen e atyre qe ka lexuar. Sorry girls, por vertet mendoj se kritikat ndaj tij jane te ekzagjeruara. Kemi ane te mira, por dhe shume negative, si te gjithe te tjeret.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 08-05-2012 më 17:01
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Fatkeqesisht shumica e studimeve qe jane bere mbu vendun tone jane vetem ne asoektun negative. Te libraria e shkolles online shkruajta vetem Albania dhe rezultatet qe dolen ishin vetem per krimet, trafikimet njerezore, droges, zakonet e prapambetyra, si virgjereshat e betuara, pabarazine gjinore, etj. Mendo nje te huaj cfare pershtypje do krijoje per Shqiperine. Gjithsesi studimet ne pergjithesi perqendrohen kryesisht ne anet negative se pozitive.
    sepse keto gjera i interesojn njerzve, duan te shokohen nga keto "tradita" mbase ekzistojn por sigurisht nuk perfaqsojn the majority
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    yeah but even recessive genes have the ability to be expressed lol, don't be ashamed, you give color to this forum
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •