S0ni nuk po them mos e mbrosh Shqiperine, por jo duke mohuar dicka qe ekziston. U vura ne pozite njehere me nje te huaj kur shau meshkujt shqiptar. E kam permend dhe me pare. Fatkeqesisht te gjitha qe tha ajo qendronin. Nuk ja mohova, por u mundova ti tregoja qe nuk jane te gjithe ashtu, kohet kane ndryshuar, etj. Isha shume e qete dhe e qeshur ne muhabet me te. Po te nxehesha, mund t'ja perfocoja pershtypjen.. Duhet vetem te kini kujdes edhe kur kerkoni te bindni. Mos u rrembeni nga emocionet e momentit.
Kurse mua ti s0ni, jeta ketu ne amerike me ka mesuar qe nuk jemi aq te vecante sa kujtonim. Kemi ane pozitive dhe shume negative. Kur isha ne Shqiperi si kuptoja se s'kisha pare ndryshe. Shqiptaret nuk jane vetem rrethi yt familjar e shoqeror. Ata qe e mbajne veten per intelektuale dhe kane arrit te gjejne vetveten ketu, rrine larg shqiptareve te tjere Behen vetem me nje rreth shoqeror shume te ngushte. Pervoja u ka treguar qe futim cik punet me teper se duhet ne jeten e tjetrit, sa arrijne deri aty sa te shakterrojne familje. Une mund te pershendetem me shume shqiptar rruges, por ne shtepi s'kam fut me shume se 3. Kjo pasi e pashe qe s'ja vlente. S0ni je e vogel akoma dhe jeton te shtepia e babait. Kur te vesh te shtepia jote, do i shikosh ndryshe gjerat nese do kesh te besh shume me shqiptar..
Krijoni Kontakt