Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    Mr.Niti
    Anëtarësuar
    18-10-2010
    Vendndodhja
    Në planetin e qujtur tokë
    Postime
    46

Horror ni siri ushtarët vorrosin të gjallë aktivistin

Ne kete video shafqen trupat ushtarake te sirisë duke duke vorrosur gjallë një person nën akuzen se ka filmuar ushtaret dhe pajmet u ka derzuar televzioneve te ndryshme.
    Gjatë ktij horrori personi i vorrosur bertet O Zot mëshirë.Dëshmoj se nuk ka zot tjeter pos Allahut dhe se Muhamedi është rob dhe i derguari i tij.
    Qfar komenti keni per këte ngjarje qe tronditi boten?

Eshte nje teme ku mund te flitet per horroret.Linkun e keni me poshte

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=100427
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

i/e regjistruar Maska e Bajraku
    Anëtarësuar
    29-02-2012
    Postime
    498
    Citim Postuar më parë nga nitti47 Lexo Postimin
    Ne kete video shafqen trupat ushtarake te sirisë duke duke vorrosur gjallë një person nën akuzen se ka filmuar ushtaret dhe pajmet u ka derzuar televzioneve te ndryshme.
    Gjatë ktij horrori personi i vorrosur bertet O Zot mëshirë.Dëshmoj se nuk ka zot tjeter pos Allahut dhe se Muhamedi është rob dhe i derguari i tij.
    Qfar komenti keni per këte ngjarje qe tronditi boten?http://www.youtube.com/watch?v=LPaX7...layer_embedded
    Kjo esht nje propagade Evro-izraelite te cilet gjdo her fitojne duke propaganduar si ne Egjipt, Tunis,Libi ,Irak,Siri, etj, duke i manipular popullin budall?

Mr.Niti
    Anëtarësuar
    18-10-2010
    Vendndodhja
    Në planetin e qujtur tokë
    Postime
    46
    Citim Postuar më parë nga Bajraku Lexo Postimin
    Kjo esht nje propagade Evro-izraelite te cilet gjdo her fitojne duke propaganduar si ne Egjipt, Tunis,Libi ,Irak,Siri, etj, duke i manipular popullin budall?
    Shum qartë po shihet që popull budall thojn"Mos e ndiz zjarrin sepse te tjeret nxehen ne zjarr tendin" Kjo i bjen që me kan kta popull i menqur nuk bajn kso gjera qe me perfitu tjeret prej tyne.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    kam par nje filem me nje te varrosur se gjalli......me ngjethet mish

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-04-2010
    Postime
    50
    Mushriket arab në kohen e injorances i kanë varrosuer vajzat e tyre të gjalla, sepse sipas tyre ishte nenvlersim dhe e turpshme më pas vajza. Kjo mu kujtua kur e shiqova ketë temë. Allahu na ruajt.
    "...Thuaj: “A janë ata që dijnë, njësoj me ata që nuk dijnë?”..." (Ez Zumer:9)

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Nese Sira shkone drejte demokratizimite, ajo nuk dote jete me shtet, por shtet i fiseve dhe rrezikohet deri ne ndarje!!!
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Citim Postuar më parë nga nitti47 Lexo Postimin
    Qfar komenti keni per këte ngjarje qe tronditi boten?http://www.youtube.com/watch?v=LPaX7...layer_embedded
    Nuk marr dot guximin me pa kte video
    Paqë

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Ai qe vdes duke e then shehadetin pa dyshim se do hyj ne gjenet.Kshtu esht transmetur ky hadith nga shum dijetar.kshtu qe kesaj rradhe ushtaret paskan ren ne mekat.
    Apo paska ardh koha qe ka lajmru Profeti Muhamed savs se mbi ymetin tim do dalin mushriket,do ta udhheqin me emrin tim,edhe pse ata nuk dote punojn me synetin tim.. porosin time.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ganimet : 05-05-2012 më 15:22

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    me te vertet shume keq a....kjo eshte shume prekese.......kjo eshte panjerzore.....

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •