Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 40
    Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    974
    ...edhe vajza ime e ka nje te tille pas koke, ngaqe nje dite te bukur pergjate shetitores ne Vollga, bashkshortja me kerkon nje Donner (hamburger), edhe une i thashe, ik me gjith ato shpifsira.... keshtuqe vajza lindi me njolle, pra, ne gjuhen popullore mosplotesimi i nje deshire ndaj nenes shtatzene, ben qe femija te lindi me njolle ne vende te ndryshme te trupit... mos e beso po deshe

Tani qe po pres te dytin, edhe ne dy te nates jam vene ne levizje per te gjetur bostan (pjeper)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ingenuous : 02-05-2012 mė 13:54
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491
    ingenous mos u bej hiē pishman me ato plera qe shesin te vollgat po ta hante kushedi ca mun ti ndodhte me shume upuppup lemri jane ato ushqime aty
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Ingenuous Lexo Postimin
    ...edhe vajza ime e ka nje te tille pas koke, ngaqe nje dite te bukur pergjate shetitores ne Vollga, bashkshortja me kerkon nje Donner (hamburger), edhe une i thashe, ik me gjith ato shpifsira.... keshtuqe vajza lindi me njolle, pra, ne gjuhen popullore mosplotesimi i nje deshire ndaj nenes shtatzene, ben qe femija te lindi me njolle ne vende te ndryshme te trupit... mos e beso po deshe

Tani qe po pres te dytin, edhe ne dy te nates jam vene ne levizje per te gjetur bostan (pjeper)
    Si marre vesht keto nepset e egzagjeruara.lol. Po ma merr mendja keto pullat e lekures Kane te bejne me ndonje gje qe ne bark. Pozicioni apo ato 'gjerat' qe mbeshtillet, rrethohet femija aty.. Cuni im ska pas ndonje. Po ate pas koke Marya eshte si tip rash. Veri krem 2-3 here ne dite. Sa here e nderron. Ate kremin a+d. Mbase I iken.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    edhe une kam degjuar shume versione popullore por jane kot. Vetem dermatalogu mund ta shpjegoj. kam degjuar qe shenja te tilla largohen me kalimin e kohes.
    I LOVE GOD

j&g

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Po c'popullorce aman. Injoranca ate bente atehere, plakat e ndritura. Psh, c'lidhje ka nepsi me lekuren e femijes? LOL

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Duhet pase kujdes, me mire se te mjeku qe merr keshilla, te askush tjeter. Une njoh njerin qe nuk iu ka larguar ajo njolla fare, dhe sipas zhvillimit te tij edhe ajo njolla iu eshte zmadhuar (nga pjesa e faqes, nen vesh, e deri mbi vetulle. E gjithe ana e majte apo e djathte, nuk jam i sigurt). Tani ai djal (mbi te 20-tat), jeton me kete njolle. Gjitmone.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sami Hyseni : 02-05-2012 mė 14:40

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Po c'popullorce aman. Injoranca ate bente atehere, plakat e ndritura. Psh, c'lidhje ka nepsi me lekuren e femijes? LOL
    po ska edhe ska fare lol kur isha un pregnant kerkoja te gjithe gjerat qe kisha ngrene kur isha e vogel deri tek kumbullat e tharta gjera qe smund te gjenden ketu edhe nuk lindi djali me shenja. Por kan ngelur disa shpjegime boshe pa kuptim.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar mė parė nga Ingenuous Lexo Postimin

Thua nga kjo te jete,Sepse edhe une kam nje histori te ngjashme.
    Sapo dola nga puna dhe nuk e di ne cfare muaji barre isha , por kisha nje uri te dhimshme , me vajti mendja tek nje doner , por kur hyra nuk me pelqeu ambjenti sepse nuk kishte pasterti , por e ndjeja se do bija nqs nuk do haja dicka.
    I them shiteses qe kur i keni prere keto sallatrat , qe ne mengjes me thote ajo.
    E dini une jam shtatzane dhe kam frike a ke ndonje kokerr domate te pa prepe dhe nje kastravec dhe mishin piqe mire, mire, dhe patatet hap nje qese te re se keto nuk me pelqekan.
    Ajo hapte syte se une justifikohesha me barren, kisha edhe frike , por edhe uri, u be nje doner alla marya, po qe pasi i hengra nje jave me ngeli mendja se ckisha ngrene

Citim Postuar mė parė nga white_snake Lexo Postimin
    Meso ta ndash shapin nga sheqeri, mos u bej femijac gjithnje!
    eh?

pertoja te hapja teme te re
    e hodha ketu? cke ti?
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    mbase nuk kane lidhje fare
    po nuk mund ti quash ilacet popullore is budallaqe/gjera injorante

te pakten jo te tera
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    shenjat vaskulare si kjo ne foto jane te zakonshme te femijet e vegjel. kur jane te rrafsha dhe ndodhen ne pjesen mediane te trupit jane fiziologjike ose parafiziologjike, pra nuk shkaktojne probleme dhe nuk kane nevoje per mjekim. zhduken vete brenda 5-7 vjeteve, por ato prapa qafes si te foto me lart mund te qendrojne deri ne moshe te rritur. ndersa kur shfaqen ne pjeset anesore te trupit dhe me ngjyre te kuqe duhet patur me shume kujdes, eshte mire te kontrollen.
    sa bukur i kane quajtur puthja e engjejve dhe kafshimi i lejlekut

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •