Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 40
    i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Njollat e lindjes tek femijet.

Gjithcka qe dini rreth Njollave te lindjes tek femijet , kjo marke e fabrikimit qe i shqeteson aq shume prinderit , vendodhja e tyre, domethenia nga ana mjekesore dhe ngjarje e domethenie ne lidhje me njollat e lindjes qe vetem nje pjese e femijeve e kane.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

mua me duket i keqtrajtuar
    duhet marre menjehere policia ne telefon

Marya, shume keq
    nuk e prisja nga ty
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar mė parė nga thirsty Lexo Postimin
    mua me duket i keqtrajtuar
    duhet marre menjehere policia ne telefon

Marya, shume keq
    nuk e prisja nga ty
    Ore Thirsty, ore mistrec!

Marya, une kam degjuar nje spjegim per kete fenomen por nuk kam pasur mundesi dhe interes qe te kryej kerkime et meteperme.

Sqarimi nuk me eshte dukur shume i sakte keshtu qe s'po e them fare se mbase duket si budallallek!

Shpresoj qe ndonje anetar tjeter ketu te kete ndonje pergjigjie te hajrit.

------------------------------------------------------------------------------------------
    Nese di anglisht, linket ne vijim jep nje permbledhje per keto shenja:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmedhealth/PMH0001831/
    http://en.wikipedia.org/wiki/Birthmark
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white_snake : 02-05-2012 mė 10:42

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Njollat kane ngjyre ose te kuqe ose te gri dhe madhesi te ndryshme dhe vendosje te ndryshme.
    E hapa kete teme sepse edhe ime bije lindi me nje njolle te kuqe ne balle dhe ne gjuhen popullore quhet puthja e engjejve, ne te vertete jane angioame , dhe nje tjeter njolle te kuqe si kjo fotoja me siper dhe quhet kafshimi i mjelmes sepse konsiderohet se mjelma i sjelle femijet duke i kapur nga qafa dhe le kete njolle.
    Keto njolla zhduken me kalimin e kohes , vajzes iu zhduk ajo qe kishte nen balle, por i ka mbetur ajo ne qafe.
    Njollat mund te jene edhe si nishane ne forme pllakash .
    Pse nje pjese e femijeve lindin me keto shenja dhe te tjeret jo.
    Jane shume shpjegime dhe historira qe jane perpjekur ti shpjegojne keto njolla.

5. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Marya pėr postimin:

MijnWonder (06-11-2013)

7. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar white_snake pėr postimin:

MijnWonder (06-11-2013)

We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Meso ta ndash shapin nga sheqeri, mos u bej femijac gjithnje!

Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    Njollat kane ngjyre ose te kuqe ose te gri dhe madhesi te ndryshme dhe vendosje te ndryshme.
    E hapa kete teme sepse edhe ime bije lindi me nje njolle te kuqe ne balle dhe ne gjuhen popullore quhet puthja e engjejve, ne te vertete jane angioame , dhe nje tjeter njolle te kuqe si kjo fotoja me siper dhe quhet kafshimi i mjelmes sepse konsiderohet se mjelma i sjelle femijet duke i kapur nga qafa dhe le kete njolle.
    Keto njolla zhduken me kalimin e kohes , vajzes iu zhduk ajo qe kishte nen balle, por i ka mbetur ajo ne qafe.
    Njollat mund te jene edhe si nishane ne forme pllakash .
    Pse nje pjese e femijeve lindin me keto shenja dhe te tjeret jo.
    Jane shume shpjegime dhe historira qe jane perpjekur ti shpjegojne keto njolla.
    nipi im marya kur lindi i kishte nja dy njolla mes vetullave por ju zhduken krejtesisht ne moshen 2 vjecare dhe mjeket thane qe sjane te demshme por se cfare jane se di
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar mė parė nga Busy Girl Lexo Postimin
    nipi im marya kur lindi i kishte nja dy njolla mes vetullave por ju zhduken krejtesisht ne moshen 2 vjecare dhe mjeket thane qe sjane te demshme por se cfare jane se di

Eshte nje lloj tumori i lekures nipit tim keshtu i paten than dhe ne moshen 2 vjeqare filloj ti zbardhet dhe mandej ju largua dhe mori tamam ngjyren e lekures dhe nuk i dallohet shenja hiq.

Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Eshte nje lloj tumori i lekures nipit tim keshtu i paten than dhe ne moshen 2 vjeqare filloj ti zbardhet dhe mandej ju largua dhe mori tamam ngjyren e lekures dhe nuk i dallohet shenja hiq.
    se di por rendesi ka qe zhduket se nipi im dukej si partizan me yll ne ball ahhaha
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •