Pra, meqe ke te njejten trashegimi si une, edhe ti pi raki me tet ate e kendon kenge per Skenderbene?!
E para punes, ata qe jane myslimane prej 600 vjetes, mund t'i quajme me plot gojen "tradhetare" dhe numurohen me kokrra, ndersa ne mase, nuk ka me shume se 200 vjet nder shqiptare; e dyta punes, Shqiptaret jane me te vjeter se cibanet qe mbine pas dyndjes turke; e treta e punes, une nuk e kam tradhetuar aspak baben tim, te cilit as ne nje krah nuk i "qethej" per Islam e Muhamed!; e katerta e punes, ti me tet ate qe pasket tradhetuar parardhesit tuaj, ndoshta ka ardhur ēasti t'i vini punet ne vend....por kjo eshte zgjedhja juaj, te vazhdoni ne tradheti apo ta shlyeni ate!!
O Tunxh, nuk egziston "vepra egzotike", hap fjalorin e meso pak ate qe shkruan!
Po, e di se bej pjese ne ELITE!!

Tunxh efendi, ndoshta nuk te bejne syte apo truri, por po te lexosh me qetesi shkrimin tim, une nisem pikerisht nga vetvetja kur jap keshille e, meqe e thua ti, kjo keshille esht ee sinqerte dhe e vlefshme e me ne fund, e suksesshme!!
Patjeter qe ta deshmoj, jo vetem qe nuk jam anti-islamisti me i thekur, por se ai me i pisti, je pikerisht ti, i dashur Nuh Tunxhi!
Qe te jem pakez me i shkoqitur, le te themi perpara forumisteve se qe te jesh "antiislamist i piset", duhet te kerkosh dhe t'ia arrish diskreditimit te islamisteve nepermjet rrugeve dhe menyrave te "pista", apo jo?!
E pra une asnjehere nuk kam perdorur rruge e menyra te tille, por kam folur gjithmone i mbeshtetur ne pervojen vetjake timen, Kuranin, sjelljen e islamisteve qe shkruajne ne forum! Menyrat e pista do te ishin shpifjet, genjeshtrat, shtremberimet, kercenimet, etj, gjera qe jane larg meje!
Personi qe me shume e ka hedhur ne pleh Islamin eshte pikerisht ai qe shkruan fraza te tilla:
Muhamedi i arabeve, jo qe i ka "masakruar" ata tradhetaret dhe besepreresit, ai edhe i ka zhduk qe mos te pingeroje fare jomuslimani ne ato troje.....sot e kesaj dite, fara e jomuslimanit as qe mer ere ne vendet me te shenjta te islamit, edhe ate, fale atij burri burrash, atij gjigandi te njerezise.....islami ka sukses, se e ka burimin e paster si uji qe del nga gurri...kjo nuk do te kish qene keshtu, po qe se mos kishin qen muslimanet konsekuent ne punen e tyre....., apo si kjop tjetra:
Eshte e patjetersueshme, e paimagjinueshme, dhe ANTINATYRORE, kunder CDO LIGJI PERKATES, qe KURANI te qendroje VETVETIU si baze e islamit, apo akoma:
Pra, une te deshmova, se Kurani ka zbrit sipas nevojave te "muhamedit" ???......pra, me heret nuk e ke dijtur kete mesele qe e din e gjith bota ????.......dhe mer guximin te diskutosh mbi islamin, duke mos patur as fijen e njohurive me elementare ???....natyrisht, kurani eshte shpallur AJTE PAS AJETI sipas rasteve me te cilet eshte ndeshur pejgamberi dhe muslimanet ne perditshmerine e tyre gjate nje periudhe 22 vjecare...., etj, etj..dhe ai person je ti, Nuh Musa!!
Ne ē'kuptim e nxora nga konteksti, me Tunxh efendia?! Ti u mburre se asnjehere nuk ke meshtetur vrasjet dhe krimet, e une te solla pergenjeshtrimin.....apo eshte e ndaluar me Islam te demaskosh genjeshtarin?!
Thuaj Tunxh, a eshte e ndaluar me Islam, e ketu hyjme prape ne teme, te demaskojme nje sharlatan, genjeshtar, antikombetar e gjysemanalfabet?!
Krijoni Kontakt