Close
Faqja 10 prej 43 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 421
    Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Mirdita dhe mire se ju gjeta......
    I nderuari Bani,

Mbasi qe jeni i prire pas argumenteve, dhe i keni impresionuar dukshem do forumist me "argumentet" mahnitese, kisha patur qejf dhe deshire te bindem edhe une nga argumentet e tua, se paku sa i perket ndalesat qe i keni cituar ketu ne kete rubrike.
    Zotri Musa,(mire se errdhe me emrin e vertet ) pyetja e vertet eshte:Pse forumisteve i terheq me se shumti shkrimet e @Banit se sa tuajat apo te hoxhallareve te forumit?
    Une nuk pajtohem aspak me ate qe thote Bani,por sdo mend qe jane me ne nivel dhe AI eshte shume lojal ndaj etnitetit te vet (kombit).Ju nuk beni kompromis ne kete mes !

Apo nje nder arsyet eshte kjo me poshte,lexo ! Edhe kjo ndikon.
    Citim Postuar mė parė nga Elytony Lexo Postimin
    Ore shko thithi organet gjenitale tė babait tėnd!!! Ti je i ult te bisedosh per te tilla gjera.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 17-04-2012 mė 09:32
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Zotri Musa,(mire se errdhe me emrin e vertet ) pyetja e vertet eshte:Pse forumisteve i terheq me se shumti shkrimet e @Banit se sa tuajat apo te hoxhallareve te forumit?
    Une nuk pajtohem aspak me ate qe thote Bani,por sdo mend qe jane me ne nivel dhe AI eshte shume lojal ndaj etnitetit te vet (kombit).Ju nuk beni kompromis ne kete mes !
    Rol,

Une nuk jam ketu te mbledh "fans"....populizmi i banit e ka ate efektin e vet.
    Shkrimet assesi nuk jane ne "Nivel", ata jane thjesht te kamufluar. Massa e citimeve nuk i ben ato me me vlere argumentative se sa jane. Thjesht, bani deri sot nuk ka sjelle akoma nje argument te vetem per pohimet qe i ben. Ti se paku i ke lexuar shkrimet e mia kombetare. Une ketu nder shqiptaret e luaj rolin e qortuesit, me plot arsye dhe me plot vullnet bile. Natyrisht, i edukuar ne nje vend te lire dhe ne nje fryme te lire, e dij cka eshte kompromisi, dhe e dij cka eshte principi. Ti deshmoj sa here qe te kete nevoje. Kur duket se nuk beje kompromis, ate vetem per nje arsye te vetme, se nuk kam nevoje per te bere kompromis qe ti pelqej dikujt deri sa te dale pranvera....une nuk shitem !!!

Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Apo nje nder arsyet eshte kjo me poshte,lexo ! Edhe kjo ndikon.
    Dobesi !, shpresoj forumisti eshte adoleshent !!!, arsyetim tjeter nuk ka.

tung
    albanish by nature

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anėtarėsuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar mė parė nga Mobil-world Lexo Postimin
    Mesa kam lexuar disa postime te antarit BANI mendoj se luan nje loje te flliqte ne forum,kundra islamit edhe ate si musliman ?? kujdes shkrimeve te tija!
    bile me duket se asht me disa emra. kose po bon diqka, ky far asociali
    ANTI : SHKA, RRUS, GREK DHE VLLEZERVE TE TYRE

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Ne cilin vit ka vdekur Muhamedi?

Ne cilin vit eshte perfunduar Kurani si liber dhe kush eshte autori (kush e shkruajti ne leter)?
    Ne cilin vend?
    A egziston origjinali?
    Kurani ne forme te shkruar ka ekzistuar qe gjate jetes se pejgamberit te muslimaneve. Kalifi i pare Abu Bakr urdheroj te mblidhen shkrimet ekzistuese dhe te tubohen ne nje kallep te vetem te quajtur MUS-HAF. Kurse kultivimi i tije si e njohim sot me sure dhe me ajete ka ndodhur parimisht ne mbajtje mendesh rrjedhimisht sic jane shpalle ajetet. Redaksioni i tije ne forme libri eshte urdheruar nga kalifi i tret Osmani, i cili per arsye te interpretimeve ne vendet e sapopushtuara (bani nuk eshte i pari qe e ben kete pune) urdheroj shperndarjen e dhjet kuraneve te shkruar nga Zeid ibn Thabit, sekretar personal i profetit te muslimaneve. Tre origjinale jane akoma "gjalle", ne topkapi stamboll, tashkent dhe moske nese nuk gaboj, dhe nje kopje ne londer (keto referenca i them tash nga kujtesa, mund te jem gabim).

tung
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Ne cilin vit ka vdekur Muhamedi?

Ne cilin vit eshte perfunduar Kurani si liber dhe kush eshte autori (kush e shkruajti ne leter)?
    Ne cilin vend?
    A egziston origjinali?
    Muhammedi alejhi selem ka lindur me 20 apo 22 prill te vitit 571 kurse vdiq me 12 rebiul evel ne vitin 634 (marre nga libri Nektari i vulosur i Xhenetit).

Saktėsishtė nuk e di se kur ka pėrfunduar me ēfarė date,por ajo qė dihet ėshtė se Kur'ani ka filluar t'i shpallet Muhammedit alejhi selem kur ai ishte nė moshėn 40vjeēare,pra i bie tek viti 611 dhe zgjati shpallja e Kur'ani pėr 23 vite rresht,pra deri tek viti kur edhe vdiq Pejgamberi i All-llahut.
    Kur'ani ėshtė fjala e All-llahut tė Lartė,i ėshtė shpallur Muhammedit salAll-llahu alejhi we selem,pastaj shokėt e tij alejhi we selem e shenonin ashtu siq ai a.s. ua diktonte dhe disa prej tyre e mėsonin pėrmendėsh.
    Kshtu ėshtė ruajtur fjala e All-llahu e pandryshuar sepse vet All-llahu ka garantuar pėr kėtė gjė deri nė Kijjamet.

Kur'ani i ka zbritur Pejgamberit alejhi we selem nė Mekke dhe nė Medine. NJĖ KUR'AN ĖSHTĖ,pra nisur nga ajo se ēdo Kur'an ėshtė i njėjt kurse sa i pėrket atij Kur'anit i cili ka qen i shkruar nėpėr rrasa gurėsh apo lėvore drunjėsh kam harruar,mirpo fjalėt qė kanė qen aty janė nė ēdo Kur'an qė kemi ne sot 100% me tė gjitha shkronjat dhe simbolet.

[Mund tė mbėshtetėsh edhe tek 'Nuh Musa' ndoshta kam harruar tė pėrmend diēka]

PAQE!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elytony : 17-04-2012 mė 10:08

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Une nuk jam ketu te mbledh "fans"....populizmi i banit e ka ate efektin e vet.
    Shkrimet assesi nuk jane ne "Nivel", ata jane thjesht te kamufluar.
    Nuk thash qe jane ne nivel,thash jane "Me ne nivel"...
    Ti se paku i ke lexuar shkrimet e mia kombetare. Une ketu nder shqiptaret e luaj rolin e qortuesit, me plot arsye dhe me plot vullnet bile. Natyrisht, i edukuar ne nje vend te lire dhe ne nje fryme te lire, e dij cka eshte kompromisi, dhe e dij cka eshte principi. Ti deshmoj sa here qe te kete nevoje. Kur duket se nuk beje kompromis, ate vetem per nje arsye te vetme, se nuk kam nevoje per te bere kompromis qe ti pelqej dikujt deri sa te dale pranvera....une nuk shitem !!!
    Jo Nuh Musa,nuk je qortuesi.Profili i juaj se paku permes shkrimeve qe ben eshte Par exellans Islamik.Per ty Islami eshte "uber alles".Anjehere nuk ke qortuar anen tende,se paku ate extremiste !
    Si do qe te jete,Kombi mbetet ende metode me efikase e homogjenizimit te nje grupi,me qellim te shkojme drejt idealit te perbashket - prosperitetit.
    Menyra tjera te homogjenizimit ,ose permbledhin grupe te vogla ( gjeografikisht te disperzuara) ose permbledhin ne vete grupe te medha te njerezve (si religjioni tradicional apo ai modern - internacionalizmi).Keshtu qe edhe njeri edhe tjetri gjate historise kane treguar qe nuk kane arritur te bejne nje organizim efikas,as qe kane arritur te bien drejtesine ne vend.
    Duhet dhene tani kohe se paku 2000 vite (aq sa shoqerija u influencua permes ligjeve religjioze) shoqerive sekulare.
    Kompromis nuk ben - Skenderbeun nuk e pranon, por te afert e ke figuren e Ballaban pashes.Ketu behet diferencimi.
    Shumica apsolute e Shqiptareve e ka ne zemer Skenderbeun,kjo eshte e mjaftueshme te hidhen poshte pretendimet tua dashamirese per kombin tone.Pra,mund te qortosh ate pakice qe i perket !
    Dobesi !, shpresoj forumisti eshte adoleshent !!!, arsyetim tjeter nuk ka.
    Nuk eshte adoloshent.Thot qe eshte magjister -teolog.Don nje video ku flet forumisti ne fjale te shohesh sa i rritur eshte
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 17-04-2012 mė 10:54
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Po mire nje gje se mora vesh une nga e gjith kjo .... Si e ndaloi muhameti fotografine kur fotografia ka dale ca si shume windfall vjet pas arabit te shkretetires
    Nese nuk din ti, te tregoj une, se emrat ne gjuhen shqipe shkruhen me shkronje te madhe. Pra, jo sic e ke shkruar ti: muhamet, por Muhamet, ndersa sa per informim nuk quhet Muhamet por Muhamed.

P.S. Eshte nje teme e posacme per drejtshkrimin e gjuhes shqipe, duhet t`i hedhesh nje sy kesaj teme e te mesosh drejteshkrim.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Pyetja ime ishte kjo:
    Ne cilin vit eshte perfunduar Kurani si liber dhe kush eshte autori (kush e shkruajti ne leter) dhe jo menyrat se si u paraqit.?
    Pra sa vjet (perafersisht)pas vdekjes se Muhamedit paraqitet Kurani si nje liber?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Mirdita dhe mire se ju gjeta......

Kjo i drejtohet zoteri Shabanit !

I nderuari Bani,

Mbasi qe jeni i prire pas argumenteve, dhe i keni impresionuar dukshem do forumist me "argumentet" mahnitese, kisha patur qejf dhe deshire te bindem edhe une nga argumentet e tua, se paku sa i perket ndalesat qe i keni cituar ketu ne kete rubrike.

Mundesisht, mund te me sqaroni se cka po ndodh, nese nje burr musliman ja zgjat doren nje gruaje muslimane ???, kuptohet, me argumente.....

faleminderit.....
    per mendimin tim asgje e keqe...!
    por une nuk mund te njoh mendimet e atyre qe e ndalojne tokjen e dores mes gjinise se kundert...!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 17-04-2012 mė 15:24
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

Citim Postuar mė parė nga Elytony Lexo Postimin
    Ore shko thithi organet gjenitale tė babait tėnd!!! Ti je i ult te bisedosh per te tilla gjera.
    Te jesh i sigurte qe nuk ke ofenduar askend tjeter ne bote pos vetes tende....
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

Faqja 10 prej 43 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •