Na habiset. Une skam pare kshu vjerrash ne shqiperi
duhet te jene keto jasht kufijve
Na habiset. Une skam pare kshu vjerrash ne shqiperi
duhet te jene keto jasht kufijve
Ky eshte fenomen ne Kosove ,brenda nje nate vjeherrat shendrrohen ne te pervuajtura e te stermunduara ,njoh shume shume raste .Vjehrra ime ishte 40 vjeqar e kur u martova ,ajo kishte rritur tre femije ,jetonte ne qytet ,as bageti e as kopsht per tu kujdesur ,per me teper tregon vazhdimisht se sa shume ka shetitur por prape kishte punuar aq shume sa asnje grua ne farefis nuk krahasohet me te ahhhahah.Ndersa kam nje grua te dajes e cila ka vetem nje djale dhe eshte njohur si grua shume shume pertace (ashtu ishte me te vertet) derisa martoi djalin ,tani ajo eshte shendrruar ne grua qe ka pas shume mund duke mbajtur banesen e vogel dhe duke rritur vetem nje femije dhe per ate tani ajo meriton kujdes te vecante nga reja hahahah
Ka dhe ne Shqiperi vjehrra qe diten qe hyn nusja ne shtepi, dorezojne celsat e shtepise. Jo se nuk kane fuqi vet ama. Ja lene ciftit ne dore cdo gje. Qesen, pastertine, pritjet, percjelljet. Por jo ne ate moshe besoj. Me aq sa kam degjuar kjo gje ndikonte mire, se nuk perziheshin ne punet e njera-tjetres.
Feelings change - memories don't.
Me ca po shof, paskan ardhur vertet kohe te keqija. Te pakten per brenzin tim qe jemi ne tranzicion dmth midis te ashtuquajtures te mos berit pershtypje te nje partnere nga Qiperia apo te huaj, sepse edhe nja 10 vjet te tjera sdo e rruj mo njeri....dmth do perzihet leshi do behet LI. lol...
Jam JETUS jo TREGUS!.
..................................................
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
14 vjec dhender hhahah ,jo une isha 18 ndersa burri 22 dhe nuk eshte e vertete qe martohen te gjithe aq te rinje sa u martuam ne ,te gjithe motrat e mia u martuan 27 vjece ,vetem une jam martu shume e re (sa eshte bere merak nena ime atehere hahhaha ),ne rrethin tim sot mosha mesatare e marteses sillet rreth 24-25(femrat) ,mesatare them .Ndersa ne kohen e vjehrres time shumica jane martuar(femrat) 17-18 me e shumta 21-22 Per kuriozitet sa vjet kishte nena jote kur u martua ,27-28??!!!
lol moda![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Krijoni Kontakt