Close
Faqja 13 prej 25 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 247
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Derjans, po si bie ne dashuri njeriu? Pa he na tregoni dhe ne te tjereve? lol . Psh e vendos; me date 20 korrik, do dal apo shkoj te filan vend, e do takoj filanen, e mbase I them ndonje fjale? Keshtu? Apo, filani nga Shqiperia, ne x dite do sjelli njeren ta prezantoj dhe me pas bie ne dashuri?

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Derjans, po si bie ne dashuri njeriu? Pa he na tregoni dhe ne te tjereve? lol . Psh e vendos; me date 20 korrik, do dal apo shkoj te filan vend, e do takoj filanen, e mbase I them ndonje fjale? Keshtu? Apo, filani nga Shqiperia, ne x dite do sjelli njeren ta prezantoj dhe me pas bie ne dashuri?
    jo jo ashtu po dhe si thu ti jo

si mas teje po te jetoj ne kongo un do bi ne dashni me naj kongoleze?

amerikanet gjithmon i kam pa me synin qe jan "sa per me kalu kohen" kurgjo tjeter. njeriu e knotrrollo pak veten se me ka bje ne dashni e kan jo. me ni person qe un nuk imagjonoj dot jeten me te nuk bi ne dashni dot. Qashtu lol
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    E beni me plan ju te dy kur dhe si bie ne dashuri kshu??! lol. Nejse thjesht kuptova qe ti White Snake ske Rene ndonjehere ne dashuri deri tani. Perderisa the ' e kulluara' ti thjesht se ke idene cfare do te thote te duash nje femer. Respekti ndaj prinderve eshte as qe diskutohet, por Jo deri aty sa t'u marrin peng. Mosha e tyre I llogjikojne gjerat me ate mentalitetin e tyre e nuk u vihet faj se ne ate lloj sistemi/ambjenti u rriten, por ju si te rinj duhet te flisni me to e t'u hapni syte dhe te shohin te gjithe picture kur I thone. Perderisa jetoni jashte, qendron dhe mundesia te dashurohesh me ato qe ke perreth. Kshu.
    Ehhh, matter of opnions e dashura Pink.
    Une nuk jetoj nen hijen e prinderve te mi, por as per ti mohuar nuk mund ti mohoj!

Persa i perket dashurise 'me plan' te sqarova, jam djeg e jam pjek aq here sa une e di ! Dashuria e dashur varet nga perceptimi e c'kerkon individi prej saj! Problemi qendrron se njeriu eshte qenie shume interaktive, studjon, vepron, meson, peson, rregullon dhe e nis ciklin serish nga e para duke kurigjuar zgjedhjet e meparshme me shpresa qe te gjej nje zgjedhje me te mire!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin

amerikanet gjithmon i kam pa me synin qe jan "sa per me kalu kohen" kurgjo tjeter. njeriu e knotrrollo pak veten se me ka bje ne dashni e kan jo. me ni person qe un nuk imagjonoj dot jeten me te nuk bi ne dashni dot. Qasht lol
    Po nese ke perfundu Kongo ne qaf pac veten ore. lol. Po kjo pra eshte; qe ke frenuar veten. Te eshte ngulitur ne tru o shqipe o fare. Po se ca lloj shqipe who cares. lol

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Po nese ke perfundu Kongo ne qaf pac veten ore. lol. Po kjo pra eshte; qe ke frenuar veten. Te eshte ngulitur ne tru o shqipe o fare. Po se ca lloj shqipe who cares. lol
    that is not true too. im very selective when it comes to shqipe's too lol
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin

amerikanet gjithmon i kam pa me synin qe jan "sa per me kalu kohen" kurgjo tjeter. njeriu e knotrrollo pak veten se me ka bje ne dashni e kan jo. me ni person qe un nuk imagjonoj dot jeten me te nuk bi ne dashni dot. Qashtu lol
    I ke pate ti me ate sy, apo jane me te vertete ashtu? Kujdes se mos zhgenjegesh nga ndonje shqiptare me mendimin se ato jane per me shume dhe...Ti thua se je shume sekektiv. Je gjersa s'ke rene ne dashuri, ama po re ehhhhh! Te mbyllen syte e veshet, goja.
    Feelings change - memories don't.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga Busy Girl Lexo Postimin
    mendoj se ka te bej njeriu por nje avantazh eshte se me femrat e vendit tend ke gjithcka te perbashket duke filluar nga gjuha zakonet etj kshu nuk privohesh ose te rrish ti shpjegosh te huajes edhe kur ben gjene me te vogel qe ka te bej me kulturen tende por siē e thash para njeriut nuk vehet asgje

une them te jet njeri i mire kjo ka rendsi se cfare esht nuk ka rendsi se per ca ta du une shqiptar/re kur esht njeri i keq etj etj...athere une kam 22 vjet ne gjermani jam 26 vjec dmth jeta ime ka qen dhe esht ketu une burrin e kam mar shqiptar dhe kur kam shkuar ne shqiperi me burrin duhet te me mesonte shume shume gjera edhe pse jam shqiptare po veprimet mendimet qe kam e bej nuk jan shqip 100% se jam mesuar shume me ndryshe athere nuk ka te bej kjo se nuk duhet ta mesosh kur nuk e ke shqiptare etj etj..dhe per gjuhen une di shqip ok po kam ber shume gabime tani jo dhe shume se mi ka mesuar burri shume gjera si me fol dhe veprimet..sepse problemi im ka qen qe une nga gjermanishtja e perktheja ne shqip po kjo nuk ishte tamom etj etj..them se nuk jam e vetmja qe ka pasur dhe do ket keto probleme?!?!
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin

une them te jet njeri i mire kjo ka rendsi se cfare esht nuk ka rendsi se per ca ta du une shqiptar/re kur esht njeri i keq etj etj...athere une kam 22 vjet ne gjermani jam 26 vjec dmth jeta ime ka qen dhe esht ketu une burrin e kam mar shqiptar dhe kur kam shkuar ne shqiperi me burrin duhet te me mesonte shume shume gjera edhe pse jam shqiptare po veprimet mendimet qe kam e bej nuk jan shqip 100% se jam mesuar shume me ndryshe athere nuk ka te bej kjo se nuk duhet ta mesosh kur nuk e ke shqiptare etj etj..dhe per gjuhen une di shqip ok po kam ber shume gabime tani jo dhe shume se mi ka mesuar burri shume gjera si me fol dhe veprimet..sepse problemi im ka qen qe une nga gjermanishtja e perktheja ne shqip po kjo nuk ishte tamom etj etj..them se nuk jam e vetmja qe ka pasur dhe do ket keto probleme?!?!

Te ka mesu burri si me fol shqip jo prinderit?

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    E beni me plan ju te dy kur dhe si bie ne dashuri kshu??! lol. Nejse thjesht kuptova qe ti White Snake ske Rene ndonjehere ne dashuri deri tani. Perderisa the ' e kulluara' ti thjesht se ke idene cfare do te thote te duash nje femer. Respekti ndaj prinderve eshte as qe diskutohet, por Jo deri aty sa t'u marrin peng. Mosha e tyre I llogjikojne gjerat me ate mentalitetin e tyre e nuk u vihet faj se ne ate lloj sistemi/ambjenti u rriten, por ju si te rinj duhet te flisni me to e t'u hapni syte dhe te shohin te gjithe picture kur I thone. Perderisa jetoni jashte, qendron dhe mundesia te dashurohesh me ato qe ke perreth. Kshu.
    Pink pavaresisht sa e papritur eshte dashuria njeriu bie ne dashuri brenda kornizave qe ka ne mendje per te rene ne dashuri. Psh sa do te rrije ti me zezake e kineze e kishe te sigurt (pak a shume) qe nuk do bije ne dashuri me ta. Sepse ne ate drejtim truri jot kishte vene nje stop. Ashtu i ka vene dhe derjansi stop te renit ne dashuri me jo shqiptare psh. Dmth nuk eshte aq shume qe bie ne dashuri sesa e leme veten te biem ne dashuri. Aq me teper per martese.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Shqiptare .....Sa mir me e marr shqiptare...sidomos nga ato te '' virgjerat e spitaleve''

Faqja 13 prej 25 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •