Close
Faqja 37 prej 43 FillimFillim ... 273536373839 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 361 deri 370 prej 421
    Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Nuk i ke arsyetuar vrasjet e njerezve te pafajshem !.Vetem ke arsyetuar qe perparimi i Islamit tend ne kohen Muhamedane dhe pas tij eshte i arsyeshem sepse ne vetvete mban mesazhin hyjnor dhe te gjitha mjetet jane te lejuara.Nuk ka viktima rruges duke perparuar Islami,kush jane ato ? Edhe masakrimi i fiseve Hebreje ne kohen e Muhamedit tend ,edhe asimilimin e popujve nen ideologjin totalitare si Islami...ne fund edhe pastrimin etnik ia pranon si merite Muhamedit ,citoj "Ai ka qene burre mbi burra qe sot nuk frymon askush tjeter pervec Islamikeve ne gadishullin arabik...",Qellimi i arsyeton mjetet...Nuh Makijaveli mik i Muhamedit nga Medina !...dhe budalliqe tjera pa fund.
    He, te kerceu nervi i Islamikut ?
    Primitivizmin duhet fishkelluar ku te jete dhe kujt ti perkase.Grate ishin sllave jo shqiptare,ata qe kinse i urren.Nuk i paraqita nudo por ty te djeg shamija Islamike.

Vet personalisht kam marr pjese ne shume misione humanitare qe per qellim kane pasur "ushqimin e femijve te uritur",sepse me bren ndegjegja.
    Ndersa asocial,i pakulturuar,injorant fundrrina e shoqerise eshte AI njeri qe shikon tragjedite humanitare,edhe ate tragjedi muslimanesh (te themi Lampeduza) prej kolltukut te tij dhe i percjell keto tragjedi permes palzma Tv ne nje banese te Wienes dhe mban ligjerata Islamike ketu.Funderrine e kombit shqiptare eshte Ai Wienezi qe e mohon historine shqiptare dhe heronjet e kombit dhe i thurr lavde tradhetise Ballabaniane dhe te gjithe atyre shqiptareve qe lepine b.th.n Turkut per nje cope pushtet.
    Lere Ateizmin ti.Ai eshte ne piedestalin e objektivitetit sa i perket botekuptimit.
    Cfar cmimi pat Islamija yte kur e moren nje pjese e Shqiptareve...cmimi ishte i barabart me ruajtjen e nje cope toke dhe nje epolet ne krahet e ushtrise se huaj.Sa cent kushtone ?

Patetika eshte kotesi.
    Ateizmi forme e besimit...!!!
    Ateistet e ngrisin Islamin me shume se Krishterimin....hahah

Jezu Krishti thote-kthe edhe faqen tjeter.
    "Allahu" thote-vrit pabesimtarin.
    Neqoftese nga keto thenie nuk mundesh te nxjerresh perfundimin se cilin ta perqafosh e cilin ta hudhesh ne pleh (pa marr parasysh cilit religjion je) atehere ti je ende ne mesjete,apo vetedijen e ke ne nivel te Abdul Wehapit.
    Zgjedhjen e ke bere,ec kryelarte me besimin ne perendine fisnore Harape
    Zgjedhja Ateiste midis ketyre dy varijanteve eshte racioanale.

LOL, e lem ketu !...fol per per nekrofilin qe eshte me larte (propozuar nga vellezerit e tu Islamik ne Egjipt) dhe propozimit te martohesh ne moshen 14 vjecare ...cka ta merr mendja mund te cilesohet dhunim i te vdekurit ky propozim ?
    Cka thote sharija islame ...komento se te dualen vellezerit ne ballina te gazetave
    Roli,

Ti lame mbanesh keto pallavra te pavlera !!!, nese ke deshire te miresh seriozisht me temen, urdhero, perndryshe ktheju ndonej rubrike ku edhe deshirohen diskutime te ketij soji.

tungi
    albanish by nature

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Nuk i ke arsyetuar vrasjet e njerezve te pafajshem !.Vetem ke arsyetuar qe perparimi i Islamit tend ne kohen Muhamedane dhe pas tij eshte i arsyeshem sepse ne vetvete mban mesazhin hyjnor dhe te gjitha mjetet jane te lejuara.Nuk ka viktima rruges duke perparuar Islami,kush jane ato ? Edhe masakrimi i fiseve Hebreje ne kohen e Muhamedit tend ,edhe asimilimin e popujve nen ideologjin totalitare si Islami...ne fund edhe pastrimin etnik ia pranon si merite Muhamedit ,citoj "Ai ka qene burre mbi burra qe sot nuk frymon askush tjeter pervec Islamikeve ne gadishullin arabik...",Qellimi i arsyeton mjetet...Nuh Makijaveli mik i Muhamedit nga Medina !...dhe budalliqe tjera pa fund.
    E, per te qene te perpikte ne ate qe shkruhet mbi Nuhin si paqedashes dhe zemerlarte, merite e kultures islamike kjo(sipas tij), sjellim proven:
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa
    Per ne protokoll, Muhamedi i arabeve, jo qe i ka "masakruar" ata tradhetaret dhe besepreresit, ai edhe i ka zhduk qe mos te pingeroje fare jomuslimani ne ato troje.....sot e kesaj dite, fara e jomuslimanit as qe mer ere ne vendet me te shenjta te islamit, edhe ate, fale atij burri burrash, atij gjigandi te njerezise.....islami ka sukses, se e ka burimin e paster si uji qe del nga gurri...kjo nuk do te kish qene keshtu, po qe se mos kishin qen muslimanet konsekuent ne punen e tyre.....

http://www.forumishqiptar.com/showth...=138569&page=2 postimi 39
    E le te shpresojme qe Sami Hyseni te kuptoje se per ē'arsye une flas per "paqe islame" me perēmim!!
    Jarigas

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Per cfare te bisedoj me to? Mendon se vetem une do i pelqeje ato dhe jo ato mua? Kam merak se po me takuan mua do kuptojne qe nuk e ben shamia femren te respektuar por cilesi te tjera. . Pastaj problem per mua nuk jane femrat myslimane, por meshkujt musliman.Ne pergjithesi, jane tipa diktatoresh ne familje me c'kam pare e degjuar. Nuk ka femer qe ma ndryshon mendjen, kur vet mendja e saj eshte e roberuar nga mashkulli. Mund te krijoj respekt per to, por jo te admiroj menyren e jeteses se tyre.
    Te roberuar ne njeren apo tjetren forme jemi te gjithe !!!

Thjesht, femrat muslimane nuk e shfrytezojn te drejten e tyre per shkaqe te presionit shoqerore. Cfaredo ligji, ndash ai fetare ndash ai sekulare ja garanton asaj te drejtat e veta. Eshte pyetje e kultures politike te nje shoqerie, sa eshte ajo e gatshme te implemntoj edhe te shkruaren ne perditshmeri. Natyrisht qe sot shoqerite muslimane gjetiu ne kete aspekt jane pas asaj perendimore, por kjo nuk do te thote se "islami" e favorizon apo perkrah kete zhvillim, perkundrazi eshte koha dhe shpejtesia e saje, qe ju shkakton njerezve probleme ne implementimin e te garantuares ne raste te nevojes.

Pse ti zoja mia nuk i gjen dhjetra mikesha muslimane, dhe i meson ata qe ta shfrytezojn te drejten e tyre, po qe se ato shtypen nga burrat apo shoqeria ku jetojn ne menyre jashtaligjore ???, pra, po kthehem prap tek pyetja e pare, ish deshira per te vertetuar paragjykimin qe te shtiri te miresh me kuranin, apo dhimbja qe e ndin karshi motrave muslimane te tuat ???

kalofsh mire
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga seleukeia Lexo Postimin
    Ligji nė Egjipt: Mund tė bėni seks edhe me gruan e vdekur!

Burrat nė Egjipt mund tė lejohen tė bėjnė seks me gratė e tyre tė vdekura, deri nė gjashtė orė pas vdekjes sė tyre.

Projektligji i ri i shumėdiskutuar ėshtė pjesė e njė drafti propozimesh qė po bėhen nė parlamentin e ri.

Projektligji parashikon edhe uljen e moshės sė martesės deri nė 14 vjeē dhe kufizimin e mundėsive pėr arsimim dhe punėsim pėr gratė.

Shoqatat e grave e kanė kundėrshtuar ashpėr kėtė projektligj. Ndėrkohė njė gazetar thotė se kėto janė interpretime tė gabuara me sfond fetar. Debati pėr seksin pas vdekjes u hap nga njė klerik nė Marok, i cili tha se martesa vlen edhe pas vdekjes.

Projektligji i ri, i quajtur edhe 'marrėdhėnia seksuale e lamtumirės', ka tėrbuar shumė njerėz qė thonė se gjėrat po shkojnė shumė larg.
    http://www.botasot.info/def.php?category=13&id=165393

Aaaaaa ligje te forta kan gabelet .
    o selo,

c'lidhje ka kjo tash me temen dhe me shqiptaret ???

tung
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    E, per te qene te perpikte ne ate qe shkruhet mbi Nuhin si paqedashes dhe zemerlarte, merite e kultures islamike kjo(sipas tij), sjellim proven:

E le te shpresojme qe Sami Hyseni te kuptoje se per ē'arsye une flas per "paqe islame" me perēmim!!
    O trim,

Mos i nxir shkrimet nga konteksti !!!, ke nje paralajmerim tek moderatori per kete !!!

budallaki e papare....
    albanish by nature

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Jar trimi,

Do te ndalem vetem ne nje realtitet te vogel por simptomatik per teje:

- je TI ai qe ka braktis fene e te pareve
    - je TI ai qe nga pozita e re i shikjon gjerat
    Pajtohem me ty, jam trim se bera diēka qe shumica nuk arrin as te mendoje dhe realiteti i "vogel" eshte simptomatik i ringjalljes se Shqiptareve!!
    Pajtohem edhe se kam braktisur fene e te fundmeve e jo te pareve, pasi te paret ishin ketu qe perpara Muhamed Harap Mustafase!
    Pajtohem me edhe me ate qe shoh gjerat nga nje pozite e re dhe sa me shume kalon koha e aq me shume bindem se kam bere gjene e duhur ,madje ua keshilloj te gjithe Shqiptareve!

Vleresimet qe i ben jane nga kendi jot, nga kendi i ekzotikut, dhe kuptueshem qe nuk vlejne per shumicen.
    Kendi im nuk eshte kendi i "ekzotikut", Tunxh efendi, pasi "egzotik" do te thote i huaj e i larget, ndersa une jam Shqiptar, pra autokton! Kurse Islami yt eshte endemik ne truallin Shqiptar!!
    Po te mos kish dijt te arsyetoje hajni vepren qe ben, ai nuk do ta bente.....
    Ne fakt, ju jeni ne gjendje te arsyetoni ēfaredolloj masakre apo pislleku moral, duke u bazuar ne hadith e sunet....pra, shihe veten ne pasqyre dhe foli per hajnin qe arsyeton krimin!!
    Do te ish mire ti ktheheshim temes.....

tung
    Pikerisht Tunxh, le t'i kthehemi temes dhe te flasim per ndalesat ne Islam, se po ta kruani me jo-myslimanet, s'keni pse ankoheni pastaj se iua zbusin kurrizin!!
    Jarigas

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    O trim,

Mos i nxir shkrimet nga konteksti !!!, ke nje paralajmerim tek moderatori per kete !!!

budallaki e papare....
    Ai i cili nxerr shkrimet nga kontesti je ti. bile ne cdo shkrim, dhe pse shkruan shume mendon se the dicka, asgje nuk thua veq se mbush faqen e forumit....
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    Nuk deshiroj shume ta zgjas ketu, po shembulli i kesaj qe keta jane duke e bere, duke mos i marr parasysh krejt rregullat e kuptimit te gjerave ne fene islame, shkencat islame, fjalet e dijetareve, qellimet e fjaleve, ato qe jane te abroguara, e shume e shume gjera tjera qe njeriu duhet t'i dij para se te futet ne keso bisedash... Shembulli i kesaj eshte si shembulli i gomarit qe deshiron te instaloj rrymen elektrike ne nje ndertese te madhe... Po hec e binde gomarin se ai s'ka lidhje me rrymen elektrike...

Ajo qe them: Nese ne "elektricistet" e vertete humbim shume kohe duke ia sqaruar gomarit "gomarllekun" e tij, do ta ulnim shume poshte veten tone...

P.S: Super-Moderatore te nderuar dhe Moderatore te nderuar, juve nuk ju kam per qellim me keto fjale, mos i merni mbi vete... Jeni bere hiper-sensitiv koheve te fundit!
    Selam alejkum,

Pra, jo vetem nenforumin musliman, por edhe tek toleranca fetare ju kisha thirr te GJITHVE, qe te pastrohet nga sharlatanet dhe shpifesit qe ushqejn urrjetjen nderfetare. Nuk do te tolerojm qe per motive private te "perlyhet" puna e baballareve tane qe kane bere ne shekujt paraprak per te mbrot qetesine shoqerore. Eshte e qarte, fati i shqiptarise eshte ne duart e muslimaneve shqiptare, dhe ne jemi GARANTUESIT e vetem per jetesene atij fati te metejshme.....e kemi deshmuar 600 vjet, do ta deshmojm edhe 6000 vjet ne te ardhmen.

Eshte thjesht denim i kohes, qe 72 virgjeresha nuk vlejn me shume se nje gote raki e nje shnicel derri.....ndoshta e ka fajin dimenzioni kohore.....rakia e shniclla jane pjese e ketij dimenzioni....e synapsat e trurit nuk jane te afta per me kap edhe dimenzionin tjeter.....keshtuqe na duhet me shume pune e mund per me i bind antishqiptaret per shqiptarllekun e baballareve tane.....nese nuk binden, atehere kane deren hapur per ne perendimin e admiruar.....por kujdes, per atje nevojitet VIZE.....

selam
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Pajtohem me ty, jam trim se bera diēka qe shumica nuk arrin as te mendoje dhe realiteti i "vogel" eshte simptomatik i ringjalljes se Shqiptareve!!!!
    Ringjallje.....joooj, cfare kenaqesie....

Mos e bastardizo kohen !!!, edhe une kam te njejten TRASHIGIMI si ti.....cfare te ben teje me te "vlefshem" ???....shnicla e rakia, pra, kenaqesite e kesaj dynjaje ???....shqiptaret tash e 100 vjet jane te "lire", dhe jane DERMUESHEM akoma musliman, edhe ate, duke mos patur mundesine e kultivimit shkollare te fese, duke u presekutuar gjysma e tyre nga nje sistem tyran ku edhe "imagjinimi" i fese denohej ne ndonje forme....

Pajtohem edhe se kam braktisur fene e te fundmeve e jo te pareve, pasi te paret ishin ketu qe perpara Muhamed Harap Mustafase!
    600 vjet, nuk jane "te fundme"....mos ben bajram me vetveten.... mos na verteto ate qe te shkruajta me larte.....edhe hajni THELLE NE ZEMER e din se ben krim kur e then banken....ti e ke tradhetuar baben, ashtu si e tradhetoj ai para 600 vjet baben e vet, e ashtu si e tradhetoj baba i tij para 600 vjet tjera baben e vet....e keshtu me rradhe deri ne pafundesi.....pra, fundi i fundit eshte se TI, nuk ke bere asgje me shume, se nje veper EKZOTIKE.....mudn ta quajsh si te duash, realiteti eshte ki, tamam simptomatik....mos ta haje mendja, se reprezenton ketu shumicen, akoma je, dhe do te mbetesh pakice, pikerisht, ekzotik....

Pajtohem me edhe me ate qe shoh gjerat nga nje pozite e re dhe sa me shume kalon koha e aq me shume bindem se kam bere gjene e duhur ,madje ua keshilloj te gjithe Shqiptareve!
    E keshillen si e ben ???, duke i thirur te shikjojn JA, SHIHNI si jane ata tjeret, NE JEMI NDRYSHE......kush keshillon duke mare shembull ne tjetrin, o trim ???, keshilla e sinqerte dhe e vlefshem, dhe me ne fund edhe e sukseshme, niset nga VETVETJA.....deshmo se nuk je antiislamisti me i piset i forumit ???.....i ben ndere te madh fese te krishtere....i ke ketu te krishteret e vertete, ata miren me islamin ne fushat ku kane interese, e ato jane tradicionalisht te njohura, dhe cdo i krishtere i lindur dhe i ritur ne ate kulture i njeh ato, dhe e ka menyrene e diksutimit ne trashigimi dhe ka sjellje.....e ti ???, si sillesh ti ???

Kendi im nuk eshte kendi i "ekzotikut", Tunxh efendi, pasi "egzotik" do te thote i huaj e i larget, ndersa une jam Shqiptar, pra autokton! Kurse Islami yt eshte endemik ne truallin Shqiptar!!!
    blub blub....kete vleresim nuk din dhe nuk ke kompetence te besh ti, kete ta japin te tjeret. Kurse, islami natyrisht eshte jo i truallit shqiptare, por edhe islam shqiptare qe e kultivojm tash e 600 vjet....ti si e sheh, eshte aq relevante sa nje thes me oriz ne kine qe ne kete moment rrezohet nga bagazhi i ndonje motociklete....

Ne fakt, ju jeni ne gjendje te arsyetoni ēfaredolloj masakre apo pislleku moral, duke u bazuar ne hadith e sunet....pra, shihe veten ne pasqyre dhe foli per hajnin qe arsyeton krimin!!
    Mos i nxir shkrimet nga konteksti, dhe bisedojm lirshem dhe frytshem.....mbaje qellimin tek vlera, e jo te diskreditimi....

Pikerisht Tunxh, le t'i kthehemi temes dhe te flasim per ndalesat ne Islam, se po ta kruani me jo-myslimanet, s'keni pse ankoheni pastaj se iua zbusin kurrizin!!
    E deshmon koha, se sa AFTESI keni ju trima per me ja zbut kurrizin kujt.....po, ja zbutni, pos ASNJEHERE me intelekt, vetem me stupc, apo nuk eshte nxjerja e shkrimit tim nga konteksti nje "stupc" ???...pra, mos e kruj, nje keshille e mire kjo.....

tungi
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    Ai i cili nxerr shkrimet nga kontesti je ti. bile ne cdo shkrim, dhe pse shkruan shume mendon se the dicka, asgje nuk thua veq se mbush faqen e forumit....
    Toni, nuk dua te tingelloj tash arrogant, aman, pash krishtin, nderhyj aty ku edhe merr vesh. Si ju njoh une juve, ne kete forum ketu ka aty 2 ose 3% te temave ku mund ju edhe me fole.....te folish KUNDER ISLAMIT nga prizmi i nje te krishteri nuk ka te beje me dialog nderfetare, cdo diskutim i tille do te perfundonte ne nje kaos qe vetem kamaljt jane ne gjendje ta krijojn....ti e ke fene tende, une e kam timen......

Tung
    albanish by nature

Faqja 37 prej 43 FillimFillim ... 273536373839 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •