Close
Faqja 36 prej 43 FillimFillim ... 263435363738 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 351 deri 360 prej 421
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Selam alejkum hoxho !!!

Dua qe te pastrohen keto sharlatanet. Perderisa moderatoret nuk i "kufizojn" ne nonsensin qe e vjellin, do te ja u hjekim veshet nje nga nje. Nuk e shoh si "humbje" kohe. Do te poshtersohen sic kane filluar te poshtersohen, do ta futin bishtin nen vege, dhe te fshihen nga ki mjedis.....ose fjala me e preferuar e imja eshte ose "te behen shqiptare" ose me curle e tupana ju koft rruga e mbare....

Keshillen e pranoj dhe kam plot respekt per te !

selam
    Keshtu tha edhe Ballaban pasha, kur erdhi si zagar i sulltanit per te nenshtruar Shqiptaret me Gjergj Kastriotin ne krye e, po si zagar iku!!

Citim Postuar mė parė nga Sami Hyseni Lexo Postimin

Nur ein Dummkopf glaubt, dass der andere ein Dummkopf ist. Du sollst erstmal was lernen...und dann sagen...
    Me kete, mos don te thuash se Nuh Musa eshte sharlatan, meqe mendon se te tjeret jane sharlatane?! Apo kjo s'vlen per islamiket?!

Ketu nuk jam i mendimit tende...thua "do te", dicka qe duhet te ndodh n`t`ardhmen,...duhet te jet qe ka ndodhur, ...n`t`kaluaren...

Pershendetje!
    Ka ndodhur, mor, si s'ka ndodhur, veēse ka ndodhur ne stanin e Nuhit!!

mendoj se ke te drejte o sami,

Se e vertet eshte, nje njeri qe e injoron realitetn qe prek pjesen dermuese te popullit vet, qe tallet me nenat e shqiptareve, pa dyshim se eshte i poshtersuar, para fares vet, para Zotit...po qe ja u kujtojm kajhere, nuk prish pune, a ???....doppelt hält bekanntlich besser....

tung
    Bukur e ke thene. Mendoj se, me kete Thenie shume te bukur, duhet te mbyllet tema!

Tung
    Nese pjesa me madhe e popullit ka nje semundje, t'ia permendesh nuk do te thote se tallesh me te, por se i don te miren!
    Nese pjesa me e madhe e popullit eshte analfabete, te kerkosh qe te alfabetizohet, nuk do te thote te tallesh me te!
    Nese pjeses me te madhe te popullit, dikush i meson se armiqte e dikurshem duhet t'u puthim kembet dhe ne te tjeret kerkojme qe t'i hapim syte, kjo s'do te thote se tallemi me ta, perkundrazi,kerkojme qe te tjeret te mos tallen me te!
    Pra, si perfundim, nuk do te thote aspak se vlera e diēkaje eshte pozitive nese prej saj eshte e prekur shumica e nje populli e ne fakt elita e tij, eshte pakice!!

Prandaj, nese nuk doni qe tema te devijoje, permbajuni asaj dhe diskutoni per te; nese keni qejf te mesoni gjera te tjera pastaj, hapni teme tjeter dhe sigurisht qe do te kenaqeni.....iua premtoj!
    Jarigas

me lejoni vetem nje sekond jashte teme :

Pamje tronditese nga siria ,

Nje i kapur rob varroset i gjalle pardje nga ushtaret e presidentit assad perpara kameres,

pamjet jane tejet te frikshme:

http://www.balkanweb.com/TV/index.ph...ansalive=14713
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    [QUOTE=jarigas;3401501]
    Me kete, mos don te thuash se Nuh Musa eshte sharlatan, meqe mendon se te tjeret jane sharlatane?! Apo kjo s'vlen per islamiket?!

Sami Hyseni: Eshte nje thenie, ne pergjithesi. Ishte per forumistin Drague, qe me kish cituar, pra, jo per ty as per Nuhen, nese te prek ty gje, me vjen keq.

Sami Hyseni: Eshte mendimi yt.

Nese pjesa me madhe e popullit ka nje semundje, t'ia permendesh nuk do te thote se tallesh me te, por se i don te miren!
    Nese pjesa me e madhe e popullit eshte analfabete, te kerkosh qe te alfabetizohet, nuk do te thote te tallesh me te!
    Nese pjeses me te madhe te popullit, dikush i meson se armiqte e dikurshem duhet t'u puthim kembet dhe ne te tjeret kerkojme qe t'i hapim syte, kjo s'do te thote se tallemi me ta, perkundrazi,kerkojme qe te tjeret te mos tallen me te!
    Pra, si perfundim, nuk do te thote aspak se vlera e diēkaje eshte pozitive nese prej saj eshte e prekur shumica e nje populli e ne fakt elita e tij, eshte pakice!!

Prandaj, nese nuk doni qe tema te devijoje, permbajuni asaj dhe diskutoni per te; nese keni qejf te mesoni gjera te tjera pastaj, hapni teme tjeter dhe sigurisht qe do te kenaqeni.....iua premtoj!

Sami Hyseni: Jarigas, ka mynyra te shumta, se si duhet te thuhen te gjitha keto, (nese duhet te thuhen), qe i permend, por me e mira eshte ajo burrnore, e sinqerta etj., qe edhe tek ti, sikur tek ai e shume tjere, shume rralle, pothuajse fare nuk ekzistojne.
    P.sh. Ne nje teme tjeter, ne pyetjen: "kjo eshte tolerance fetare?" te nje forumisti (Goni quhej me duket), citimi/reagimi yt ishte: "kjo eshte paqja islame". Pra, ishte nje pergjigje e ytja, e qart, nenqmuese, perbuzese, ofenduese kundrejt Fese/Besimit Islam ne pergjithesi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sami Hyseni : 27-04-2012 mė 16:04

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Mia e nderuar,

Gjithcka qe thot Allahu ne ate kuranin qe ti e ke lexuar disa here perfundon me "kjo eshte me mire per ju".....Qerimi nuk e perfaqeson islamin, por ajo nena plak qe dirigjon per shembull nje shtepi 30 antareshe....i ke edhe ato, ju thojme Naneloke....

Nese nuk je muslimane e lindur apo e ritur ne familje muslimane, e ke shume thjesht, ngjitu me shoqe muslimane dhe bisedo me ato. I ke edhe ne forum disa sa kam verejtur.

Tung
    Per cfare te bisedoj me to? Mendon se vetem une do i pelqeje ato dhe jo ato mua? Kam merak se po me takuan mua do kuptojne qe nuk e ben shamia femren te respektuar por cilesi te tjera. . Pastaj problem per mua nuk jane femrat myslimane, por meshkujt musliman.Ne pergjithesi, jane tipa diktatoresh ne familje me c'kam pare e degjuar. Nuk ka femer qe ma ndryshon mendjen, kur vet mendja e saj eshte e roberuar nga mashkulli. Mund te krijoj respekt per to, por jo te admiroj menyren e jeteses se tyre.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 27-04-2012 mė 16:41
    Feelings change - memories don't.

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Sami Hyseni: Eshte nje thenie, ne pergjithesi. Ishte per forumistin Drague, qe me kish cituar, pra, jo per ty as per Nuhen, nese te prek ty gje, me vjen keq.
    Po pse kjo thenie na vlenka veem per Drague-n e per Nuhin jo?!
    Sami Hyseni: Eshte mendimi yt.
    Patjeter, i dashur Sami, ketu shprehim mendimet tone e nganjehere edhe ndeshemi, gjithmone me qellim te mire!
    Sami Hyseni: Jarigas, ka mynyra te shumta, se si duhet te thuhen te gjitha keto, (nese duhet te thuhen), qe i permend, por me e mira eshte ajo burrnore, e sinqerta etj., qe edhe tek ti, sikur tek ai e shume tjere, shume rralle, pothuajse fare nuk ekzistojne
    Mire, na gjej nje menyre tjeter per t'i thene te gjitha keto dhe na meso se si duhet te veprojme tjeter here!! Une mendoj se menyre me te sinqerte e burrnore sesa ajo e te shprehurit haptas, nuk ka, por sidoqofte do te mirepres ndonje keshille tenden qe permireson menyren time te te shkruarit!
    P.sh. Ne nje teme tjeter, ne pyetjen: "kjo eshte tolerance fetare?" te nje forumisti (Goni quhej me duket), citimi/reagimi yt ishte: "kjo eshte paqja islame". Pra, ishte nje pergjigje e ytja, e qart, nenqmuese, perbuzese, ofenduese kundrejt Fese/Besimit Islam ne pergjithesi.
    Pyetja ishte se " cili ishte thelbi i ketij sherri ndermjet myslimansh brenda ne xhami?" dhe pergjigja ime ishte pikerisht "paqja islame"!!
    Tani, me trego se perse na qenka ofenduese kundrejt besimit islam ne pergjithesi, kur ne pergjithesi, myslimanet e ketij forumi heshten perpara nje akti te tille?! Une haptas jam kunder ketyre dukurive(jo fese)qe ngjasin nder Shqiptaret myslimane e reagimet e myslimaneve te ketij forumi ma forcojne bindjen!!
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    [QUOTE=jarigas;3401643]Po pse kjo thenie na vlenka veem per Drague-n e per Nuhin jo?!

Sami Hyseni: Lexo, postimin Dragu-es me lart, dhe pse e ka postue..

Patjeter, i dashur Sami, ketu shprehim mendimet tone e nganjehere edhe ndeshemi, gjithmone me qellim te mire!QUOTE

Sami Hyseni: Me kete pajtoj edhe une, por me sinqeritet...

Mire, na gjej nje menyre tjeter per t'i thene te gjitha keto dhe na meso se si duhet te veprojme tjeter here!! Une mendoj se menyre me te sinqerte e burrnore sesa ajo e te shprehurit haptas, nuk ka, por sidoqofte do te mirepres ndonje keshille tenden qe permireson menyren time te te shkruarit!QUOTE

Sami Hyseni: Ajo (sinqeriteti, burrnia) ndjehet ne vetvete, Jarigas. Nese te them une (qe nuk e beje dot) si te jesh i sinqert, ateher sinqeriteti yt nuk eshte origjinal.

Pyetja ishte se " cili ishte thelbi i ketij sherri ndermjet myslimansh brenda ne xhami?" dhe pergjigja ime ishte pikerisht "paqja islame"!!
    Tani, me trego se perse na qenka ofenduese kundrejt besimit islam ne pergjithesi, kur ne pergjithesi, myslimanet e ketij forumi heshten perpara nje akti te tille?! Une haptas jam kunder ketyre dukurive(jo fese)qe ngjasin nder Shqiptaret myslimane e reagimet e myslimaneve te ketij forumi ma forcojne bindjen!!

Sami Hyseni: E po ja, ajo nuk ka patur gje te beje me fene islame/paqen islame, por me disa njerz idiota, te pist, qe une kahmoti jam distancuar, e kritikuar kete veper. (ka qene e hapur, me heret nje teme e posacme, per kete marrezi te tyre).
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sami Hyseni : 27-04-2012 mė 17:41

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Ligji nė Egjipt: Mund tė bėni seks edhe me gruan e vdekur!

Burrat nė Egjipt mund tė lejohen tė bėjnė seks me gratė e tyre tė vdekura, deri nė gjashtė orė pas vdekjes sė tyre.

Projektligji i ri i shumėdiskutuar ėshtė pjesė e njė drafti propozimesh qė po bėhen nė parlamentin e ri.

Projektligji parashikon edhe uljen e moshės sė martesės deri nė 14 vjeē dhe kufizimin e mundėsive pėr arsimim dhe punėsim pėr gratė.

Shoqatat e grave e kanė kundėrshtuar ashpėr kėtė projektligj. Ndėrkohė njė gazetar thotė se kėto janė interpretime tė gabuara me sfond fetar. Debati pėr seksin pas vdekjes u hap nga njė klerik nė Marok, i cili tha se martesa vlen edhe pas vdekjes.

Projektligji i ri, i quajtur edhe 'marrėdhėnia seksuale e lamtumirės', ka tėrbuar shumė njerėz qė thonė se gjėrat po shkojnė shumė larg.
    http://www.botasot.info/def.php?category=13&id=165393

Aaaaaa ligje te forta kan gabelet .
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Nje....mos shpif, une nuk kam arsyetuar asnjehere vrasje, ngase nuk kan qen pike diskutimi ketu.
    Nuk i ke arsyetuar vrasjet e njerezve te pafajshem !.Vetem ke arsyetuar qe perparimi i Islamit tend ne kohen Muhamedane dhe pas tij eshte i arsyeshem sepse ne vetvete mban mesazhin hyjnor dhe te gjitha mjetet jane te lejuara.Nuk ka viktima rruges duke perparuar Islami,kush jane ato ? Edhe masakrimi i fiseve Hebreje ne kohen e Muhamedit tend ,edhe asimilimin e popujve nen ideologjin totalitare si Islami...ne fund edhe pastrimin etnik ia pranon si merite Muhamedit ,citoj "Ai ka qene burre mbi burra qe sot nuk frymon askush tjeter pervec Islamikeve ne gadishullin arabik...",Qellimi i arsyeton mjetet...Nuh Makijaveli mik i Muhamedit nga Medina !...dhe budalliqe tjera pa fund.
    Dy.....o boshnjake o shqiptare, nuk ka lidhje kjo me talljen qe ben ti. Edhe nenat shqiptare i gjen ne pike te plazhit ne durres me shamia e dimija, ne uje ose nen rrere....
    He, te kerceu nervi i Islamikut ?
    Primitivizmin duhet fishkelluar ku te jete dhe kujt ti perkase.Grate ishin sllave jo shqiptare,ata qe kinse i urren.Nuk i paraqita nudo por ty te djeg shamija Islamike.
    ......tragjedia eshte se, ai qe tallet me barkun e fryme nga uria te nje femije te etiopise eshte thjesht i pakulturuar, i padijtun, associal, fundesire shoqerie.....jam kurzioz ta dij perse e ben ti, nje doktor, qe princip me te larte te profesionit e ka etiken !!!
    Vet personalisht kam marr pjese ne shume misione humanitare qe per qellim kane pasur "ushqimin e femijve te uritur",sepse me bren ndegjegja.
    Ndersa asocial,i pakulturuar,injorant fundrrina e shoqerise eshte AI njeri qe shikon tragjedite humanitare,edhe ate tragjedi muslimanesh (te themi Lampeduza) prej kolltukut te tij dhe i percjell keto tragjedi permes palzma Tv ne nje banese te Wienes dhe mban ligjerata Islamike ketu.Funderrine e kombit shqiptare eshte Ai Wienezi qe e mohon historine shqiptare dhe heronjet e kombit dhe i thurr lavde tradhetise Ballabaniane dhe te gjithe atyre shqiptareve qe lepine b.th.n Turkut per nje cope pushtet.
    Replika e pare e imja ndaj teje ka qen mu e adresuar ndaj "ateizmit" tend. Qe une perfundova se e ke gjet ne pazar ngase ka patur sezon si domatet, dhe cmimi ka qen i lire.
    Lere Ateizmin ti.Ai eshte ne piedestalin e objektivitetit sa i perket botekuptimit.
    Cfar cmimi pat Islamija yte kur e moren nje pjese e Shqiptareve...cmimi ishte i barabart me ruajtjen e nje cope toke dhe nje epolet ne krahet e ushtrise se huaj.Sa cent kushtone ?
    Ateistet e kulluar jane njerezit me racional mbi toke, fundi i tyre eshte edhe nje forme besimi, dhe ndoshta ato i kap meshira e Allahut me shume se tre ose katerftyrshat.
    Nuk kam lexuar qe nje ateist te kritikoje tendecioz njeren apo fene tjeter, perkundrazi, nese kane kritikuar, atehere thjesht duke qene objektiv dhe duke e vleresuar islamin me larte se krishterimin. Ateisti me "dashurine" qe kinse ateist rolandi e sheh elementare ne krishterizem nuk din cka me fillu....e mer ne dore, dhe i duket televizor me boja.....kurse tek "ateist rolandi" ajo eshte ekzistenciale dhe ne pergjithesi berthama e civilizimit perendimore......apo fole ne kete rast "humanist rolandi" ????
    Patetika eshte kotesi.
    Ateizmi forme e besimit...!!!
    Ateistet e ngrisin Islamin me shume se Krishterimin....hahah

Jezu Krishti thote-kthe edhe faqen tjeter.
    "Allahu" thote-vrit pabesimtarin.
    Neqoftese nga keto thenie nuk mundesh te nxjerresh perfundimin se cilin ta perqafosh e cilin ta hudhesh ne pleh (pa marr parasysh cilit religjion je) atehere ti je ende ne mesjete,apo vetedijen e ke ne nivel te Abdul Wehapit.
    Zgjedhjen e ke bere,ec kryelarte me besimin ne perendine fisnore Harape
    Zgjedhja Ateiste midis ketyre dy varijanteve eshte racioanale.

LOL, e lem ketu !...fol per per nekrofilin qe eshte me larte (propozuar nga vellezerit e tu Islamik ne Egjipt) dhe propozimit te martohesh ne moshen 14 vjecare ...cka ta merr mendja mund te cilesohet dhunim i te vdekurit ky propozim ?
    Cka thote sharija islame ...komento se te dualen vellezerit ne ballina te gazetave
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 28-04-2012 mė 01:09
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Sami Hyseni: Lexo, postimin Dragu-es me lart, dhe pse e ka postue..
    Prapeseprape, ajo qe the per te, duhet te vleje edhe per ty e per mua, pra edhe per Nuhin! Pse nuk duhet te vleje per te, a ma shpjegon dot?!
    Sami Hyseni: Ajo (sinqeriteti, burrnia) ndjehet ne vetvete, Jarigas. Nese te them une (qe nuk e beje dot) si te jesh i sinqert, ateher sinqeriteti yt nuk eshte origjinal.
    Jo,jo, mos e kthe pllaken!! Ti me akuzove per mungese sinqeriteti e burrnie ne ate qe pata shkruajtur e te takon ty te me tregosh se ne ēfare menyre, sipas teje, do te kisha qene me i sinqerte e madje,duhet te me deshmosh se ku e pe kete mungese sinqeriteti !! Kuptohet, qe per mua, siē e kam shkruar edhe me pare, shkrimet e mia jane pasqyre e sinqeritetit te asaj qe mendoj e, sa per "burrnine", mendoj se e kam treguar kur, perkunder tere opinionit publik te bashkesise ku jetoja, shkela mbi ate qe per mua ishte vetem nje tradite e turpshme turke, Islamin!!Pa dyshim qe kjo eshte diēka personale dhe nuk nxit askend te beje ate qe bera une, por eshte prove e pakundershtueshme se une nuk pata frike te bej ate qe shume Shqiptare "myslimane", tremben te bejne......
    Sami Hyseni: E po ja, ajo nuk ka patur gje te beje me fene islame/paqen islame, por me disa njerz idiota, te pist, qe une kahmoti jam distancuar, e kritikuar kete veper. (ka qene e hapur, me heret nje teme e posacme, per kete marrezi te tyre).
    Pikerisht per kete arsye, per faktin se ti nuk gjykon gjithēka sipas doktrines arabo-wahabiste, askush nuk te sulmon apo te gjykon si anti-shqiptar e gjithmone per te njejten arsye jane ne shenjester tipa si Nuhi, Islaminfo e Smth_poetic!!
    Ti ve ne vije te pare vlerat njerezore universale, ndersa ata qe permenda me lart vene "vlerat" islame, te mbeshtetur ne sunet e hadith, pikerisht ne ate hadith per te cilin flet tema!
    Jarigas

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Keshtu tha edhe Ballaban pasha, kur erdhi si zagar i sulltanit per te nenshtruar Shqiptaret me Gjergj Kastriotin ne krye e, po si zagar iku!!

Jar trimi,

Do te ndalem vetem ne nje realtitet te vogel por simptomatik per teje:

- je TI ai qe ka braktis fene e te pareve
    - je TI ai qe nga pozita e re i shikjon gjerat

Vleresimet qe i ben jane nga kendi jot, nga kendi i ekzotikut, dhe kuptueshem qe nuk vlejne per shumicen.

Po te mos kish dijt te arsyetoje hajni vepren qe ben, ai nuk do ta bente.....por THELLE ne vetedijen e secilit eshte akoma i qarte senzi per te verteten dhe te gabuaren. Me nje fjale, edhe hajni kur e then banken, ai thelle ne shpirtin e tij e ka te qarte, se eshte duke bere nje krim !!!, jane motivet qe ja lehtesojne tejkalimin e kesaj diskrepance ndergjegjesore.....

Ti e din shume mire, se per c'arsye e flet te "verteten" nga kendveshtrimi yt....jo ate arsye sipefaqesore, por ate qe e ke thelle ne shpirt.....

Do te ish mire ti ktheheshim temes.....

tung
    albanish by nature

Faqja 36 prej 43 FillimFillim ... 263435363738 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •