Shume nga ata qe vdesin meritojne te jetojne
dhe shume nga ata qe jetojne meritojne te vdesin.
Shume nga ata qe vdesin meritojne te jetojne
dhe shume nga ata qe jetojne meritojne te vdesin.
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
“ Femra éshté zemra e botés ndérsa mashkulli bota e zemrés.”
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Më pyeti nëna një dikurë : -Kë falenderon më shumë në botë..???
Unë i thashë : ZOTIN...
Ajo uli kokën e mërzitur .. .Unë vazhdova .. .....
-që më dhuroi një Nënë si ty...
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Harrimi dhe falja jane hakmarrja e njeriut te mire. (si une)
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Une mbase nuk jam ASKUSHI por ASKUSHI nuk eshte si une..
Ndryshuar për herë të fundit nga tetovarja87 : 27-04-2012 më 14:23
Vdekja e pyet Jeten : Pse Ty te duan kaq shum dhe kaq çmendurisht ?..Ndersa mua me Urrejn.!!
Jeta i pergjigjet : Sepse Un jam nje genjeshter e bukur! Ndersa ti je nje realitet i hidhur!
E di kur quhesh i/e fortë..?! Kur fal dikë që nuk meriton falje... Kur arrin të dashurosh në heshtje pa e marr vesh asnjë... Kur qesh dhe shfaq lumturi ndërkohë që zemra të qan...!!!
Pengesa me e madhe eshte frika...Ndjenja me e keqe eshte inati...Dhe gabimi me i madh eshte doreheqja''!
Mos u pikello..: Se pikellimi ujin e embel e te ftohte, ta ben te ithte e te ngrohte, trendafilin e shendrron ne ferre, kopshtin ne thatesire te shkrete dhe jeten ne burg te rrepte..!
Nese per te jetuar duhet te perulesh,atehere çohu dhe vdis.
Je bere kampion chit chati ne forum. , Ose thirri mendjes ose sdo futesh me
Krijoni Kontakt