Njerezit qe thone vetem ate qe mendojne vertete besojne se te gjithe bejne si ata .
Khaled Hosseini
Njerezit qe thone vetem ate qe mendojne vertete besojne se te gjithe bejne si ata .
Khaled Hosseini
Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.
Ca njerez jan te lagin sot e te rrujn mot .
Nèse mendon se nuk egziston dashurija,gabohesh sepse dhe ti nè jet ke dal nga dy njerez te dashuruar.
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Aq shum sa lidhesh po aq shum duhet te behesh i huaj, ndryshe ngelesh pas.
Nuk ka rruge te shkurter per tu kthyer nga keto destinacione! Por ama ata qe jan kthyer, gjithmon mbajne mend nje gje!
Casti qe do vendosesh me te vertete te kthehesh eshte gjithcka, nuk te intereson me rruga, pas andej gjithcka eshte e kendshme.
Dhjete here mat e njehere prej.
Tri detyrat më të rënda të kësaj bote janë: ta shpërblesh urrejtjen me dashuri, pranimi i të pamundshmës dhe thënia-unë isha gabim.
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
As me ty, as pa ty, nuk sherohen plaget e mia, me ty sepse me vret, pa ty sepse vdes.
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Per nje plag te krijohet, duhen dy. Per ta sheruar, vetem une.
Tragjedia e jetes eshte se plakemi shume shpejt, te menqur behemi shume vone.
e panjohura,shume e qelluar fjalija juaj,kompimente....Porse fjalise tende do ti shtonja edhe disa shkronja:....ka edhe te atille qe nuk mesohen kurre....
Krijoni Kontakt