Askush nuk mund te te behet me i huaj,se njeriu qe ke dashur dikur...
Askush nuk mund te te behet me i huaj,se njeriu qe ke dashur dikur...
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Tek femra rri thelle e fshehta e perjetshme,misteri dhe magjia qe sjellin tundimin,te cilin burrat nuk mund ta perballojne![]()
I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)
Sot jetojme me ligjin e xhungles
Ushqimin t’a japin me bishtin e luges
Mos prit te te japin ate qe te takon
... Lufto e mere, sepse ndryshe s’fiton
Te te ndihmoje i panjohuri, mos kerko
Te kunderten do ben, mos e harro
Te te hapin rrugen mos te shpresosh
Mesohu, barikadat vet t’i eliminosh
Leku nga oxhaku mos prit te vjen
Puno se ndryshe e mira s’te gjen
Sot dashakeqesit, jane ne shumice
E humanet e te miret i ke me pakice
Te ndershmit e paket, Boten po e len
I pabesi e i ligu, po fiton terren
E gjitha kjo qe thjesht po citojme
Eshte piktura e asaj qe ne po jetojme .
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
..Lejo qe buzeqeshja jote ta ndryshojë boten,por mos lejo qe bota ta ndryshojë buzeqeshjen tende...
Sigurisht qe femrat jane nje tjeter rrace .
Me shallin apo shikimet shkelqyese prej Barbi , me barkun e madh perpara apo me burrin e gabuar ne shpine , te dashuruara pas nje maceje apo te tradhetuara nga hija e lumturise , te braktisura ne cepin e nje sheshi apo te prera nga nje dhimbje e papritur , ndalojne nje çast per te qare , me pas ngrene kryet dhe rimarrin rrugen .
Jane mjeshtre te dinjitetit femrat .
Nuk duhet lene te shperqendrohesh nga lekundja e ijeve nese duam te kuptojme ndonje gje prej tyre , duhet vetem t'i shohim ne sy sepse syte e tyre thone ate qe gojet e tyre dine te heshtin .
Po , femrat jane nje rrace tjeter .
Shpesh na ecin anash kaq te lehta sa as qe e veme re . Por , gati gjithmone , na paraprijne dhe do te mjaftonte vetem t'i ndiqnim per te kuptuar me shume .
Ti ndiqnim me pak krenari dhe shume respekt .
Per te qene me shume burra .
Pak me shume burra , te pakten .
(Antonello De Sanctis - "Ne boten e burrave")
Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.
Never Beack Daun, edhe atehere kur ti Never Beack Daunesh, geat ap e fillo tou rann![]()
Mos u pendo. . . nëse ka qene e mirë do të mbetet kujtim ... nëse ka qenë e keqe shërben si mësim !
She's the morphine queen of my vaccine.
Mos shko ne gjume nese ke hidheruar dikend qe e done
Sepse ndoshta nuk zgjohesh neser qe ti thuash "Me fale"
Te krijohet energji pune siq krijojn shqiptaret energji festive do te ishim popull qe tu jepnim mesime te tjereve.
Krijoni Kontakt