Njeri (nuk eshte se kam shume konfidenca ) me pa te menduar para pc edhe me tha "Mos u mendo shume ,se ai te do.E di une "![]()
Njeri (nuk eshte se kam shume konfidenca ) me pa te menduar para pc edhe me tha "Mos u mendo shume ,se ai te do.E di une "![]()
I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)
sot nipcia na ka shkrir me shprehjet e tij gjysem shqip gjysem anglisht...pickon vajzen time dhe i thot "ahh becareful miza" dhe ben gjasme sikur vravi mizen lol...kurse kur po beja shaka me vajzen un dh ei them "olianna eshte muc" ky me bertet "nuk eshte muc is my Best friend" loll
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
qe eshte ora 06:48. sapo mberrita ne shtepi dhe pas nje ore duhet te dal perseri...
nuk e di nese eshte me mire te qesh apo te qaj...
Vasudhaiva Kutumbakam
me beri te buzeqesh(dhe te qaj njekohesisht) sot vajza ime qe me tha per mua eshte familia gjeja me e shtrenjte, une jetoj vetem per ty.do vdes mami o zot per princessen time
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Ndeshja e barcelones![]()
![]()
................................
Feelings change - memories don't.
Ky titull i temes:
Une disa here e ngatrrovaNė Shqipėri zbulohet ferma mė e vjetėr nė Europė, 6500-vjeēare
Nė Shqipėri zbulohet femra mė e vjetėr nė Europė, 6500-vjeēare
hahahaha
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Mbyllja face bookut.
Stjerner er dom som lyser i Mųrke
Nje plak diku 70 vjec ,kishte si ringtone telefoni kengen Senorita
I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)
Po qe paska shije plaku , qenka kenge e bukur , ka per t'i bere per vete plakat ky lol
Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.
Krijoni Kontakt