Close
Faqja 0 prej 101 FillimFillim 121050100 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 1002
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

Cfare ju ka bere per te qeshur sot? :)

Cfare ju ka bere per te qeshur? se mbase qeshim edhe ne

Po filloj un, meqe hapa dhe temen

desha qe te printonte nje bill qe duhet te paguaj per shkollen, dhe ja dergova burrit ne emailin e punes qe ta pritonte

burri: nuk e shikoj, sma dergove
    une: po ta dergova, e shikoj tek "sent email' qe ta dergova
    burri: prap nuk e shikoj...do te dergoj cfare me dergove
    une: ja pra e shikoj qe ta dergova
    burri:
    Ok, so below i took a picture of my screen and look, my email doesn't show your attachment. but i did get it in the yahoo email and i printed it for you and colored it and draw horses and angels on it made it look very pretty lol D
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Sherri qe u be ne cassino me karrige e paterica .. me dhjeu tu qesh! Ne fakt ato po ziheshin edhe un po qeshja, kam qesh per nja gjyse ore rrjesht smu ndalte e qeshmja.. Epo sherr gallate.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    kur e kam lexue ket :

Katunari edhe Qytetari kojshi edhe jarana n'mes veti. Katunari 24/7 n'kafe, qytetari normal i angazhum me pune e me aktivitete. Ni dite tu kalu kah kafja pe thirr katunari qyetarin : OOOOO KOJSHI, O KOJSHI HAJDE E PINA KA NI QAJ. Shkon qytetari edhe pin qaj, rrin kogja edhe pershendeten. Mas disa dite apet qashtu njejte e njejta procedure.

Ni dite tjeter apet e thirr katunari qytetarin : OOO KOJSHI HAJDE TE VENI E PINA KA NI QAJ. Qytetari : OOO KOJSHI SMUJ VALLAHI, T'BOFT MIRE TY.
    Katunari apet : OOO HAJDE BRE KOJSHI !!!
    Qytetari : O SMUJ O KOJSHI SE JOM ME BASHKESHORTE !!!
    Katunari : PO HAJDE MORE T'****** BASHKESHORTEN HOOO !!!

nga malli edhe qielli qan
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Chicago
    Postime
    49
    Ne klase mesuesja pyet nxenesit : - Ne nje peme jane 5 zogj. Nje gjahtar qellon me cifte dhe vret 3 zogj. Sa zogj mbeten ne peme? - 2 zogj mesuese, - pergjigjet nje nxenes - Bravo e gjete! - thote mesuesja. Nje nxenes tjeter ngrihet dhe e kundershton: - Ne peme nuk mbeti asnje zog mesuese se u tremben nga zhurma. Mesuesja e vene ne pozite mendohet pak dhe i thote:- Bravo me pelqen llogjika qe perdor. Po ky nxenes thote:- Ta them edhe une nje probleme mesuese?- Thuaje, - ia kthen mesuesja.- Jane 3 femra duke ngrene akullore, e para e lepin me majen e gjuhes e dyta me gjithe gjuhen dhe e treta e fut akullore ne goje, cila nga keto te treja eshte e martuar?- Ajo qe e fut te gjithe akulloren ne goje! - thote mesuesja.- Jo mesuese, ajo qe ka unaze te gishti, por gjithsesi me pelqen llogjika qe ndjek.
    " Eh cna bere ore....

nga malli edhe qielli qan
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Chicago
    Postime
    49
    Nje here nje vajze nxjerr nje lajmerim ne gazete qe donte nje burre qe nuk e rrihte, qe nuk ikte nga shtepia dhe qe te bente sex mire. U parqiten shume burra .Nje dite vjen njeri qe nuk kishte s duar as kembe. vajza e pyzet se pse kishte ardhur dhe ai i ithote -te te rraf nuk kam duar, te te iki nuk kam kembe -po cte .........ben te mendosh se je i mire ne sex -po pse me cfare i rashe ziles une..!
    " Eh cna bere ore....

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Ku punoj,ka momente qe smund ndalem se qeshuri,nje shok ishte duke u ngutur per nje thirrje,dhe me thot..shikom me shpejt duke fshir gojen pasi kishte henger,mos e kam perlyer se hengra hajvar,ndersa un tek shikoj ate ,me shkoi mendja se edhe un hengra po si ai dhe prek gojen time,plas e qeshura sa nuk mund te ndaleshim,te gjith kthyen nga ne duke shiku,me e keqja se ishin ata qe mbahen si te medhenje e me edukatt hahahaha.

Citim Postuar mė parė nga Silvik Lexo Postimin
    Nje here nje vajze nxjerr nje lajmerim ne gazete qe donte nje burre qe nuk e rrihte, qe nuk ikte nga shtepia dhe qe te bente sex mire. U parqiten shume burra .Nje dite vjen njeri qe nuk kishte s duar as kembe. vajza e pyzet se pse kishte ardhur dhe ai i ithote -te te rraf nuk kam duar, te te iki nuk kam kembe -po cte .........ben te mendosh se je i mire ne sex -po pse me cfare i rashe ziles une..!

Mua per te paren here sot me beri te qesh fort ky postim i Silvik.

...... Maska e Rreja
    Anėtarėsuar
    09-11-2009
    Vendndodhja
    Prison
    Postime
    378
    kur lexova ni histori
    Deffiniton Of Emotional People:Crying for things They never had..

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Cuditrisht,asgje!

Shume kohe e padeshiruar sot,fillova t`i shof njerzit dhe cdo gje tje,ashtu sikurse kohen!
    Feel the pump √

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga Rreja Lexo Postimin
    kur lexova ni histori
    Po pse nuk e tregon pra,hajde

Faqja 0 prej 101 FillimFillim 121050100 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •