Fjalim i mbajtur ne Parlamentin e Shqiperise me 1923
Fjalim i mbajtur ne Parlamentin e Shqiperise me 1923
Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!
ma mire asht krejt trojet shqiptare me u ba shtet ne vete me u heq prej mvarsiseSe tash nuk asht koha e luftrave po e votave neper organizata neper akabeja e neper qeso far senesh.
Bile knej ka tu drenica kemi ba llaf i dite me ni t'pame se veq neper t'pame njerzit tubohen e bashkohen e gjithkush flet per veti dikush shume e dikush pak. Edhe dikush propozoj edhe na si Mitrovica Veriore me hy negociata me shqiptar brenda Kosoves me lyp statusa sepciala ma mir i kishim pas punt se asht kshtu tjert spo mujn e rujn kufinat po i kidnapojn![]()
realiteti po tregon se memir esht te bashkohemi se ndryshe serbia po na kidnapon policin ne teritor te kosoves pra bashkohuni ovllezer e mos diskutonio jet qeshtje se nje dit kur te zgjohemi nga gjumi dote kuptojm se jemi vonuar shummmm
Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!
...s'di a e kam cek dikun....nese e kam cek , m'falni po nese se kam cek ateher , kesaj i them Jo.A duhet të bashkohet Kosova me Shqipërinë?
Jo!Bashkimit të trojeve shqiptare,mund t'i thotë,vetëm njeriu që s'është i ngritur intelektualisht dhe i pamendtë!
Krijoni Kontakt