Une per vete e kam nda mendjen: O e marr shqiptare, o e marr te huaj.
Une per vete e kam nda mendjen: O e marr shqiptare, o e marr te huaj.
Moderator, e di vet ti...
xhenet, te garantoj qe si shqiptar/shqiptare dhe huaj/shqiptare do gjesh nje femi qe ose nuk flet shqip fare ose di njecike shqip po eshte rritur ne nje vend te huaj...kam dhe un kushurinj, purro shqiptar dhe sdin asnje fjal shqip, dhe vajza ime gjysem shqiptare di shqip me shume se ata...prandaj ska shume te thot, varet nga prinderi nese do ti flasi shqip femijes apo ti tregoj per traditat e anes tij/saj
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Epo atehere,skam qe te shtoj,pos nje keshill per ata qe kan vendos te marin te huajin/huajen,te marin shembull ne ty per edukimin e femijve
Ndoshta mendon qe pse jam kundra ka te bej me fen apo nga edukata familjare,por jo aspak jam e lire te vendosi vete per fatin tim.![]()
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
O iEngineerrrrrrrrrrrr a ca e ke nick, se me duket sic ke nick je edhe vet i komplikuar. Fute ne sherr gjysmen e forumit, jo shqiprate, pse shqiptare, jo te huaj, pse te huaj. Merr cin te dush. Perderisa martesen e shikoni si nje detyrim dhe jo si bashkim i dy personave qe duhen, pa marre parasysh cfare rrace apo kombesie jane, ateher bejua qefin prinderve dhe merr shqiptare dhe bie rehat edhe ti edhe familja edhe komshia![]()
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Shqiptare po se po, por ,maloke apo jomaloke, kjo eshte ceshtja. Shakespeare![]()
po pse mu me dalin te gjitha qe fejohem kurva
JO SEKS PARA MARTESE
Krijoni Kontakt