Close
Faqja 4 prej 25 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 247
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Me avash, me avash. Ku tek shkrimi im pe "plasjen" e zemres prinderve?!!
    po the qe mos i ngjo per zgjedhjet e jetes tane.
    prinderve te mi u plaset zemra psh po te martohem un me naj rrac tjeter.

noshta tjerve su plas, ku i dihet
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    o korcare o ic fare ka qene llafi

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    po the qe mos i ngjo per zgjedhjet e jetes tane.
    prinderve te mi u plaset zemra psh po te martohem un me naj rrac tjeter.

noshta tjerve su plas, ku i dihet

Ok, shume mire se tani mundem te ta shpjegoj me shembull ate qe desha te them mepare. Pershembull ty prinderit te kane vene kete kusht, qe duhet ta marresh shqiptare. S'je me i vogel qe te duhet te marresh mend e tyre, me pjekurine e moshes kete kusht qe te kane vene prinderit edhe ti ja ke vene vetes. Dmth je ti ai i cili ben zgjedhjet per jeten tende. E bere zgjedhjen, sigurisht qe prinderit do jene te gezuar sepse gjete dike qe fillimisht pelqen vete e po ashtu qe prinderit do ta aprovojne.

Kam pare prinder shqiptare qe jane shume te kontrollueshem, edhe s'dine ku fillon e ku mbaron kufiri qe duhet te kene si prinder.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Ok, shume mire se tani mundem te ta shpjegoj me shembull ate qe desha te them mepare. Pershembull ty prinderit te kane vene kete kusht, qe duhet ta marresh shqiptare. S'je me i vogel qe te duhet te marresh mend e tyre, me pjekurine e moshes kete kusht qe te kane vene prinderit edhe ti ja ke vene vetes. Dmth je ti ai i cili ben zgjedhjet per jeten tende. E bere zgjedhjen, sigurisht qe prinderit do jene te gezuar sepse gjete dike qe fillimisht pelqen vete e po ashtu qe prinderit do ta aprovojne.

Kam pare prinder shqiptare qe jane shume te kontrollueshem, edhe s'dine ku fillon e ku mbaron kufiri qe duhet te kene si prinder.
    jo jo asni kusht sem kan vu prindit mu dhe e di shum mir qe cfardo qe te marr un ato do ta pranojn se funja e funit me kan fmi. po un sdo ta boj kurr at pun se e di se per ta do jete si ni thik ne zemer edhe pse mu nuk do tma prishin.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    jo jo asni kusht sem kan vu prindit mu dhe e di shum mir qe cfardo qe te marr un ato do ta pranojn se funja e funit me kan fmi. po un sdo ta boj kurr at pun se e di se per ta do jete si ni thik ne zemer edhe pse mu nuk do tma prishin.
    Po po e di, eshte e vetekuptueshme kjo qe the mesiper. Perdora fjalen kusht si me lehte per te shpjeguar veten. Duhet te kisha thene qe prinderit te kane rritur me kete fryme, pra martohu me shqiptare! Normalisht qe keshillat qe na japin jane per te miren tone.

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Citim Postuar mė parė nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    A eshte ndokush qe e ka provu kete apo vetem thenje pa praktike

Une jam kunder kesaj thenje.

Me mire nje engjull ( sepse engjulli nuk kqyr nga qvend je po q person je ) i huaj ,se sa nje dreq i yti

Per nje person te mire nuk kqyret vendi i keq.
    Per nje vend te mire nuk ben ta marresh nje person te keq.
    Lexuesi njeiu nuk mesohet vetem nga praktika po edhe duke pare tjeret,une kam ne familje si femra ashtu edhe meshkuj qe jan martuar me engjuj te huaj.Ne fillim mon amour mon amour e mbas 6/7 vjetve mbaroj mon amour Shahen perlahen dhe ne fund gjejn tjetrin/ren si rezerve para se te ndahen.Po me sa kam pa ata qe jan me djallin e vet mire keq kryesorja femijen e edukojn shqip.
    Citim Postuar mė parė nga OPARI Lexo Postimin
    dhe mua do me pelqente shqipe nga ato te qepurat

sa gallate disa ,dhe jane kollovar(neper bote)dhe e duan gruan te behet shqipetare (t'ju gatuaj ,laje ,te punoje te kene dashnore etj etj etj )ti fusin dhe ndonje shpull dhe gruaj te mos e hap gojen
    Opari per kete qe thua shpresoj qe nuk jan te gjithe shqiptaret njesoj,vetem per interes te tyre,une mendoj qe ne pik te para para se te krijoni familje mendoni me larg se intersi personal i juaj,me larg dua te theme familjen qe do ta krijoni dhe cfra shembulli do trashegojn nga ju...
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e iEngineerINSA
    Anėtarėsuar
    27-03-2012
    Vendndodhja
    Strasbourg <-> Paris
    Postime
    16
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    ashtu sic ka dhe meshkuj shqiptar. crendesi ka anyways, merr ate qe te ben te gezuar ty, dhe prinderit do gezohen per ty nese te shikojn te gezuar
    mire o mire, une ate do bej mos ma ki shume merakun po pikerisht ju te tjeret ēkeni qe e vrisni mendjen hahahaaaa

Prandaj e thash edhe me siper, i vetmi problem eshte komuniteti dhe mentaliteti pa per te tjerat euuuuu

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    e ca do ti tani,do nuse? ik o vlla na li rehat,ne s'kemi per vete do te gjejme nuse ty!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Po ti per komunitetin jeton?! Edhe jeton jashte dhe I ri e prape me mentalitet komuniteteti. Go figure. lol

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    ce pyet o pink,na mbyten ekstrakomunitaret me nje ndjenje te forte komuniteti lol

Faqja 4 prej 25 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •