Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 89
    i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Ky rast me ben te dyshoj edhe ne rastin e arid ukes ,se at vrasje te ushtareve amerikan e kan ber sherbimi i msheft gjerman.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Ky rast me ben te dyshoj edhe ne rastin e arid ukes ,se at vrasje te ushtareve amerikan e kan ber sherbimi i msheft gjerman.
    Te ishte e vertete kjo qe thua Arid Uka sdo ishte ne burg tani por ne varr.

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Te ishte e vertete kjo qe thua Arid Uka sdo ishte ne burg tani por ne varr.
    Po mir po thua , por ndoshta nuk do te del i gjall?
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Jashte emigrantet qe nuk i perkasin territorit gjeografik evropian, menjehere sa nuk eshte vone!!!!

Ose ligje te posacme qe kufizojne riprodhimin e pakontrolluar te ketyre nen specieve humanoide.
    Ketu faji kryesor eshte i evropianeve, injorances se tyre dhe lejimi i qendrimit qe ua japin ketyre fanatikeve fetare. Eshte njejte sikur Kosova ta lejoje nje serb qe i urren shqiptaret dhe me deshire e kenaqesi do te kishte deshire t'i shohe te vdekur te jetoje ne mes tyre, e nese shqiptaret nuk do te donin ta lejonin kete do te quheshin 'raciste'.

Myslimanet praktikante jane rrezik i madh per qafirat, dhe mund te kthehen shpejt ne vrases te tyre, gjate gjithe historise ka qene keshtu. Francezet duhet ta shiqojne interesat e veta, sikur qe keta islamiste i shikojne interesat e islamit pa marre parasysh a kryhen vrasje a jo. Keta i lejojne te hapin xhami keta 'te mencurit' e aty indoktrinohen e ju duket qe pernime qashtu eshte sic thote hoxha terrorist apo nxites i terrorizmit. Ky Muhamedi eshte viktime po ashtu e fese se rreme islame, fajet i kane qeverite qe nuk marrin masa te ndalohet indoktrinimi i njerezve. Askush nuk duhet te tolerohet qe te nxise vrasje ne emer te Zotit, cka eshte kjo 'tolerance' aman ne dem te jeterave te njerezve te pafajshem. Je mysliman e beson se do te martohesh me shume gra ne 'xhenet', kjo eshte e drejta jote, une besoj se ne xhenet do te vijne femra te bukura qe do t'i kemi shofere te kerreve tona 'Bugati' e 'Ferrari, kjo eshte e drejte e besimit, por me vra e me i frikesu njerezit kjo s'eshte e drejte e asnjerit. Mbaje fene per veti shoku e jo per tjeret.

Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    Te gjitha jane lojra politike te organizuara nga sarkozi ngaqe eshte i humbur sipas sondazheve. Nje mendje me thote se pikerisht sarkozi do shkoje te vazhdoje negociatat me kriminelin dhe do ta beje te dorezohet dhe sarkozia do dale hero.politik e poshter
    Marya, per cfare arsyeje do organizoj sarkozi lojra politike? Ketu behet fjale per jete njerezish dhe jo lojra!
    forumerotikshqiptar.com

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836

Rachel Monsonego nuk mund te gjeje prehje pas vdekjes se mbeses se saj Myriam , e vrare me gjakftohtesi nga Mohamed Merah te henen e shkuar gjate sulmit kunder shkolles se hebrenjve Ozar Hatorah . Gjyshja rikujton skenarin e sulmit . " Ai e shtriu mbesen time ne toke , i terhoqi floket dhe e qelloi me plumb ne temth " .

http://www.rtl.fr/actualites/article...lle-7745860394
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Mohamed Merah i ka filmuar te gjitha vrasjet e tij

Skena jashtezakonisht makabre ne te cilat mund te shihet Mohamed Merah duke uleritur dhe duke vrare .
    Eshte pra e sigurte : vrasesi me skuter Mohamed Merah , i vdekur te enjten ne Toulouse , e ka filmuar secilen vrasje me ane te nje kamere te mberthyer pas trupit ne gjoks , foto si shembull

" E shohim gjate takimit me shitesin e motorrit ( 11 mars ) duke e pyetur per graden e tij te ushtarakut dhe duke e vrare me dy plumba ndersa i thote " Ti vret vellezerit e mi , une te vras " , tregoi prokurori i ngarkuar me hetimet . " E shohim te vrase ushtaraket ne Montauban ne nje skene jashtezakonisht te dhunshme " dhe te largohet me skuter me ulerimat Allahu Ekberr " ( "Allahu eshte me i madhi " ) , me 15 mars , vazhdon prokurori François Molins . " E shohim duke kryer vrasjet e tij prane shkolles hebraike te Toulouse te henen ne mengjes " , perfundoi ai .

Duke u bazuar tek deklaratat e Merah ndaj negociatoreve te policise te merkuren , hetuesit gjeten " çanten qe ai i kishte dhene dikujt qe kishte kameren Go Pro te cilen e kishte lidhur rreth trupit efektivisht dhe qe i kishte bere te mundur filmimin e plote te te treja sulmeve per te cilat eshte fajtor " , tha Prokurori i Pergjithshem

Video te postuara ne Internet

Gjate fjaleve te shkembyera me policine , Merah u tha se i kishte "postuar , por nuk dime as ku , as si dhe as kur , videot qe ai kishte xhiruar me ane te kameres se tij ", tha prokurori .

Merah , mban pergjegjsine e vrasjeve qe i moren jeten tre parashutisteve , tre femijeve dhe nje babai hebre sipas François Molins .

http://www.rtl.fr/actualites/article...ies-7745821940
    Ndryshuar për herë të fundit nga daniel00 : 23-03-2012 më 22:28
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar më parë nga Anisababi Lexo Postimin
    Marya, per cfare arsyeje do organizoj sarkozi lojra politike? Ketu behet fjale per jete njerezish dhe jo lojra!
    Fola para kohe, e pranoj

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Fola para kohe, e pranoj
    You are wise and gracious to admit you spoke prematurely. This madman didn't care about French politics anymore than the 9-11 terrorits cared about American politics. He just wanted to strike out against the culture he believed was a enemy of his religion.

Ju jeni i mençur dhe i dhembshur të pranoj që ju foli para kohe. Ky i çmendur nuk u kujdes për politikë francezë më shumë se 9-11 terrorits kujdesej për politikën amerikane. Ai vetëm për të kërkuar të godasin kundër kulturës ai besonte ishte një armik i fesë së tij.
    Ndryshuar për herë të fundit nga FreeByrd : 24-03-2012 më 08:50
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

Fola para kohe, e pranoj
    Marya, nuk eshte muhabeti aty se fole para kohe, sic ka then dhe white ti je wise.

Kur do ti vij dita qe injorance islamike te zduket nga kjo bot apo tek shqiptaret, ose me mire te them terrorizmi islamik.
    forumerotikshqiptar.com

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •