Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 89
    i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Ne ora dhjet ne mengjesin e 22 mars 2012 ai terroristi mohamed eshte vrare nga njisit speciale francese , pas tentimit te mohamedit qe te largohet nga shtepia e ti me nji kallashnikov ne dor, sipas mediave gjermane ,aty mberten te plagosur edhe tre polic.

http://www.n24.de/news/newsitem_7779...&autoplay=true
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    mir ja ben kriminelit..

do desha qe te mblidhen ata prinderit e femijve qe vrau ai kanibali i norvegjise.. e kur tallin l.oqet gjykatat norvegjeze duke e cuar neper gjyqe ate krimbin.. te futen me yxhym keta prinderit e ta bejne cop cop me sopata at vampirin e ti thon shtetit..na tani merreni kte cop mish te grire e futeni ne cilin do nen qe te kini qejf..

edhe te marrim mesim kriminelet..se u mesuan qe..vrit e prit e ste gjen gje.. se te mbron shteti te jep dhom hoteli e mish e tv e carcafa e komjuter.. ohoho qef o qerrata..

keshtu duhet ta pesoj dhe dritan dajti..dhe indriti dhe altinet qe po bejn qejf..

dhe ilia basho qe vrau gruan ..nenen e femijve te vet..

..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Ne ora dhjet ne mengjesin e 22 mars 2012 ai terroristi mohamed eshte vrare nga njisit speciale francese , pas tentimit te mohamedit qe te largohet nga shtepia e ti me nji kallashnikov ne dor, sipas mediave gjermane ,aty mberten te plagosur edhe tre polic.

http://www.n24.de/news/newsitem_7779...&autoplay=true
    http://www.youtube.com/watch?v=bepJdhOr7SQ

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga dardangashi Lexo Postimin
    Ky qnka mbyt kur paska tentu te ik ,kurse policia franqese shtishin me arm zjarri the ti qe lufte eshte duke ber ushtria me ushtri ,pis politik.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Hidhet nga dritarja e banjes si mi gjirizi dhe ngordh .
    Ja ku e paskam shkruar i pari si ka ndodhur

Vetem se doli nga banja dhe duke qelluar me bresheri u hodh nga ballkoni .

Me ne fund drejtesi per viktimat dhe ferr per kete funderine .
    Ndryshuar për herë të fundit nga daniel00 : 23-03-2012 më 17:31
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Ja ku e paskam shkruar i pari si ka ndodhur
    Un e kam percjell live televizionin gjerman , qfar propagande bajshin ,jo tentoi te ik e me nji kallash ne dor ,shtini drejt policis dhe i plagoi tre polic ,dy leht , enji ne komë ,ky i gjori paska kercy prej 3 a katertit kat nga frika e qenka mbyt.
    Edhe jam shum i bindur qe edhe vrasjet e femijeve i ka ba shteti frances per interesa politike ,per zgjedhjet qe i kan tash .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 23-03-2012 më 17:33

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Eh i gjori ka vrare 7 njerez me klithma Allahu Ekberr , i ka filmuar edhe vrasjet per propagande xhihadiste , edhe vrasjet e femijeve te mitur hebrej i ka filmuar per gezimin e islamikeve te cileve u behet zemra mal nese i shohin . Sharri nese lexon sa krime ka bere ky as ferri nuk eshte mjaft per kete felliqsire .
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    -Ky person ka ber edhe vepra tjera penale vjedhje me arme etj,dhe ka qen i ndjekur nga policija sekrete e frances, veq vanim se pshtim nuk ka pas, edhe e ka ber ket krim e ka dit qe fundi do ti vije keq Lajmet franqeze thojne qe esht qelluar me snajper ne koke aty ne ballkanin e baneses .Mire mbetshi

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Keta thone qe paska qene i shtruar ne psikiatri se ka dashur te vrase veten ne 2008,psikopati , terboi nje shtet te tere si franca, edhe keshtu u shpreh perpara se e vdiste arrita te ve gjithe francen nen gjunje, kaq shume u fol per te nate e dite sa dashur pa dashur doli hero, madje sot nje profesor ne nje shkolle te mesme ne tuluze kishte detyruar nxenesit te mbanij nje minute heshtje me rastin e vdekjes se ketij kriminelit dhe femijet kishin refuzuar , mesuesin ne fjale e hoqen nga puna dhe e shpjegoi gjestin e tij sepse ky krimineli ishte viktima e sarkozise.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Ndonese nuk i besoj shume teorive te konspiracionit ,ky rast lene hapsire per te dyshuar!Vrasja e tij le shume dyshime ,per mendimin tim ky ishte koke "turku"!

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •