Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 48 prej 48
    Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga violativo Lexo Postimin
    Po dhe ketu ne Serbi dhe Greqi jemi o djal dimali ! Pse cuditesh ti ? Kjo nuk eshte ndonje gje e re ....

Po te mos kishte keta laro dhe zagare Salicevici , Preng Pjetrushet , Ndrea Prendet e me rradhe , Miloshvicin , Arkanin , Tadiqin dhe Venizellosin , nuk i kishte bo 24 ore Salicevici ne Republiken e Shqiperise

Pse i prishni gjithmone temat ju fansat e Vrromes ?!?

Preng Pjetrushi ka qene arbiter futbolli perpara se te behej vezhgues federate. E di kush ishin skuadrat qe kishte me shume per zemer ??? Partizani i Ministrise se Mbrojtjes Popullore dhe Dinamo e Ministrise se Puneve te Brendshme. Dy skuadrat me te ndyra te historise se futbollit ne Shqiperi.
    Siç duken bathet nuk e ka harru dashnine per enver-ppsh, perderisa sulet si hiene tek telat e tribunave.

Kete Prengen e Prengat e tjere i kemi trashegim prej Dushaneve e Miladineve, siç lane trashegim PS ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga BlueBaron : 21-03-2012 më 14:48
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin

Preng Pjetrushi ka qene arbiter futbolli perpara se te behej vezhgues federate. E di kush ishin skuadrat qe kishte me shume per zemer ??? Partizani i Ministrise se Mbrojtjes Popullore dhe Dinamo e Ministrise se Puneve te Brendshme. Dy skuadrat me te ndyra te historise se futbollit ne Shqiperi.
    Siç duken bathet nuk e ka harru dashnine per enver-ppsh, perderisa sulet si hiene tek telat e tribunave.

Kete Prengen e Prengat e tjere i kemi trashegim prej Dushaneve e Miladineve, siç lane trashegim PS ...
    E para nji here nuk kam prish asnji teme !

E dyta ti me gojen tate na ke pohu qi Salicevici na qenka nji nga nxenesit me te devotshem te enver-ppsh ! S'e ke thone direkt , por e ke pohu indirekt , paster fare !

Vetem kaq ka ndodh asnji gjo me shume !

Une kom dyshime per kete opinionin tat , sepse me thone te drejten enveri , te pakten , ka qene ne sherr publik me serbet dhe me greket .....

Keshtu qe Salicevici dhe salicevicet qe e mbeshtesin , kam pertypjen se jane me shume trashegimtare te PPSH-se se Ramizit dhe Nexhmijes sepse eshte i lidhur dhe i varur totalisht nga serbi dhe greku ...

Opinione jane , secili ka faktet e veta ku i mbeshtet ! Po te kishim nje Prokurori te Shtetit Shqiptar dhe po te kishim Shtet Shqiptar , sigurisht dhe keto "opinione" do te kishin marre pergjigje !

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670

Ia ke ndonje adrese emaili ose foto qe te bejme nje afishe Wanted per te?

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    nacionalizmi nder stadiuma..
    eshte nje p.ordhe per majmuna..

sidomos nder stadiuma laci e ballshi.. e peqini e librazhdi..

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga violativo Lexo Postimin
    E para nji here nuk kam prish asnji teme !

E dyta ti me gojen tate na ke pohu qi Salicevici na qenka nji nga nxenesit me te devotshem te enver-ppsh ! S'e ke thone direkt , por e ke pohu indirekt , paster fare !

Vetem kaq ka ndodh asnji gjo me shume !

Une kom dyshime per kete opinionin tat , sepse me thone te drejten enveri , te pakten , ka qene ne sherr publik me serbet dhe me greket .....

Keshtu qe Salicevici dhe salicevicet qe e mbeshtesin , kam pertypjen se jane me shume trashegimtare te PPSH-se se Ramizit dhe Nexhmijes sepse eshte i lidhur dhe i varur totalisht nga serbi dhe greku ...

Opinione jane , secili ka faktet e veta ku i mbeshtet ! Po te kishim nje Prokurori te Shtetit Shqiptar dhe po te kishim Shtet Shqiptar , sigurisht dhe keto "opinione" do te kishin marre pergjigje !

Ik o Viola se nuk ja ke idene fare sesi funksiono futbolli, tifozlliku dhe shoqatat nderkombtare te futbollit. Ik e shaje Salen dhe lavderoje enverin tek temat e veta.

N'fakt edhe banderolat e punistave e sigurimsave neper stadiume kane qene "Partizani/Dinamo do fitoje 3-0 ne futboll". A thu se nuk ishin n'stadium duke pa neshje futbolli, por tek ndonje hapje spartakiade.
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Ik o Viola se nuk ja ke idene fare sesi funksiono futbolli, tifozlliku dhe shoqatat nderkombtare te futbollit. Ik e shaje Salen dhe lavderoje enverin tek temat e veta.

N'fakt edhe banderolat e punistave e sigurimsave neper stadiume kane qene "Partizani/Dinamo do fitoje 3-0 ne futboll". A thu se nuk ishin n'stadium duke pa neshje futbolli, por tek ndonje hapje spartakiade.
    Une nuk merrem me faktin pse hoqi Prenga ate banderole (qe ishte flamuri yne dhe jo banderole) , por urrejtja dhe nervozizimi si e hoqi !

Cdo shqiptar qe ka pak fare respekt per vendin e vet dhe nuk e urren , do te bente kujdes kur ta prekte me dore ate flamur ..... , pavarsisht se mundet te urrente ata tifozet , apo te ishte i nxehur me ta !

Por ne Shqiperi , pozita te pagueshme mire , marrin vetem antishqiptaret , ose antishqiptaret pjese e mafies shteterore dhe te huaj , qe kane mision shkaterrimin e e Shqiperise !

Nuk ka shpjegim tjeter gjesti ! Ishte nervozizem per me i pelqy shefit te modh , te cilin AK-ja e ka akuzu si spiun serb dhe grek !

Prandaj nuk osht ceshtje sporti , por polatike e paster !

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Smth_Poetic

Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Banderola nacionaliste ne ndeshje klubesh.
    Budalliqe.

Vetem popuj trushkulur si ballkaniket mund ti bejne kesilloj gjestesh.
    Ne vend te shfaqin banderola te cilet lartesojne ekipin e tyre ose irritojne tifozet e ekipit tjeter , merrem me ceshtje politike e me injorance si nacionalizma etc etc.

Ik mer shifni futboll e mos e perzieni kete loje me idiotlliqe te tilla.
    aii ik mos ja fut kot fare po ku jeton ti or zotri ti sikur deshiron tna shitesh kultur dhe mendje ne idim se si esht mir por rrethant politike dhe strategjike ku jetojn shqiptaret ta inponoin ket or zotri kurse edhe ne kur te behmi si gjermania psh. dote lem kto gjera mos u be merak ti hiq

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    kti idioti qe e perdhosi flamurin kombtar do tia kan zili vetem sllavomaqedonasit dhe serbet aka shqiptar nena shqiperi ajoo

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •