Close
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 89
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Shume dakord edvin, pikerisht pasojat do i vuajme me vone.
    Por shume e marrin si rracizem apo ndonje term te ngjashem.

Mallkimi i pak te mbijetuarve do bjere mbi shpirtrat e atyre qe po lejojne kete 'genocid' te heshtur.
    Dikur i quanim "dyndje barbare", "dyndjet e osmaneve", apo "dyndjet e arabeve ne Iberi", kurse sot quhesh racist nese keto dyndje i quan me kete emer. Sot duhet t'u thuash "azilkerkues", "emigrante", "expatriats" etj etj. Thelbi eshte i njejte, vetem se tani ata qe po ia bejne varrin vetes jane vete evropianet. Me e forta eshte se nuk e kuptojne. India ka 1.2 miliarde banore, dhe pritet te arrije 1.5 ne 2050. Sikur thjesht ai 0.5 miliardeshi te vershoje ketej, nuk ka me as shqiptare e as evropiane. Ka vetem gabeleri.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar më parë nga white_snake Lexo Postimin
    ...mire qe e ndrryshove, desh na ndeze debat me postin origjinal

ps. x-files jam teresisht dakort me c'ke then. Por ajo eshte vetem nisma, nga continenti do te kalojme ne shtete, nga shtetet ne qytete e keshtu me rradhe, eshte natyra njerzore, lere c'vetshpallen ca si humanitar e mendje-hapur qe mund te jetojne me cdo komb tjeter!
    Lere se c'thone gazetat , edhe ketu shtypi eshte nen influenzen e sarkozise, por populli jane te bindur se cfare fshihet dhe kush fshihet pas kesaj rremuje, pse pikerisht 30 dite perpara zgjedhjeve elektorale....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Marya : 21-03-2012 më 09:38

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga white_snake Lexo Postimin
    ...mire qe e ndrryshove, desh na ndeze debat me postin origjinal

ps. x-files jam teresisht dakort me c'ke then. Por ajo eshte vetem nisma, nga continenti do te kalojme ne shtete, nga shtetet ne qytete e keshtu me rradhe, eshte natyra njerzore, lere c'vetshpallen ca si humanitar e mendje-hapur qe mund te jetojne me cdo komb tjeter!
    Dhe me e forta eshte se keta vijne me pretekstin si emigranta, dhe pastaj sa e marrin pak veten thone "Bej keshtu si them une, po me kundershtove ke prekur te drejtat e njeriut".
    Po te ndodhe e kunderta, nje i bardhe te shkoje ne vende afrikane a aziatike, jo vetem qe perzihet e i behet jeta ferr, por eshte me fat nese del i gjalle. Atyre mendjehapurve, do t'u beja dhurate nje bilete vetem vajtje ne Somali e Kongo. Pastaj te shohim se sa te hapura do te jene mendjet e tyre nese kthehet ndonje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    Lere se c'thone gazetat , edhe ketu shtypi eshte nen influenzen e sarkozise, por populli jane te bindur se cfare fshihet dhe kush fshihet pas kesaj rremuje, pse pikerisht 30 dite perpara zgjedhjeve elektorale....
    Marya, une jam po aq skeptik sa edhe ti kur shoh e degjoj ngjarje te tilla. Nuk para u ze bese thiatrove qe luajne politikanet me jetet tona.

Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Dhe me e forta eshte se keta vijne me pretekstin si emigranta, dhe pastaj sa e marrin pak veten thone "Bej keshtu si them une, po me kundershtove ke prekur te drejtat e njeriut".
    Po te ndodhe e kunderta, nje i bardhe te shkoje ne vende afrikane a aziatike, jo vetem qe perzihet e i behet jeta ferr, por eshte me fat nese del i gjalle. Atyre mendjehapurve, do t'u beja dhurate nje bilete vetem vajtje ne Somali e Kongo. Pastaj te shohim se sa te hapura do te jene mendjet e tyre nese kthehet ndonje.
    Edvin, po e shoh dhe po e jetoj kete gje ne dore te pare. Prandaj shume here cuditem se si disa mashtrojne veten e verbohen nen pretekstin e 'intergrimit njerzor', respektimin e 'te drejtave te njeriut', etj etj.
    Zoti i falte e ju hapte syte!

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Militanti ne Tuluze ende nuk ishte kapur apo dorezuar. Eshte i barrikaduar ne banesen e tij, dhe eshte i armatosur rende.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Vetvritet...

Mohamed Merah
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    pse se vret veten ky qen me mire ca i duhet te jetoje pas gjithe kesaj qe beri.
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Hidhet nga dritarja e banjes si mi gjirizi dhe ngordh .
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    It's poetic justice this unbalanced extremist died like his victims - terrified and in a hail of bullets.

His death was justified.

Është drejtësia poetik kjo ekstremist paekuilibruar vdiq si viktimat e tij - të tmerruar dhe në një breshër të plumbave.

Vdekja e tij ishte e justifikuar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga FreeByrd : 22-03-2012 më 09:22
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    E paska zene plumbi i policise funderinen , le te shkoje ne ferr tani , ky kriminel i ndyre qe vrau femije me pistoleten mbi koke .
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •