Sa paguhen kta tipat qe shkruajne ne cdo teme pa lidhje sa per te ndezur debate? Se kam kohe plot ketu gjate dites dhe po qe se ka rroge te mire, jam i interesuar.
Sa paguhen kta tipat qe shkruajne ne cdo teme pa lidhje sa per te ndezur debate? Se kam kohe plot ketu gjate dites dhe po qe se ka rroge te mire, jam i interesuar.
@Brari
Mos ja fut kot, se nuk merr vesh fare nga tifozlliku dhe ultrasit.
Parrullat politike hapen ne cdo vend te botes nga tifozet ultras. Nuk ndodhi per here te pare ne Ballsh dhe nuk e shpiken ballshiotet apo durrsaket.
Ne asnje vend te botes nuk eshte pare te sulet nje zyrtar federate te shkule nje banderole. Nuk ka ndodhur as ne Amrike te Jugut, ku shpesh here grushtat dhe shqelmat jane dicka krejt normale.
FSHF eshte organ autonom dhe nuk ka lidhje me qeverine apo ministrine e sporteve. Pezullohesh nga FIFA nqs tenton te "fusesh duart" tek FSHF.
ESHTE TURP qe parrullat me karakter nacionalist hiqen me dhune nga Policia. Te duket vetja si minorance linguistike ne shtepine tende.
JEMI NJE !!!
Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!
Kush ia ka adresen ketij prenges ta nxjerre ketu ne forum. Nuk duhet lene me kaq se pastaj na dalin kelyshe te tjere si prenga e na bejne cubin me shqiptaret.
Paska thane qaj Avdi Pasha
Paska ngel Ballshi ne Vasha.
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
skan cka i bajn gomarit i bien samarit...po e perseris edhe njiher,100 mij probleme konkrete te tjera me sportin i ka vendi,gjejn e kapen me do flamuj e gerricet e ban si gangster aty para tifozve ky barkderr prenget.
menyra se si i shqyen dhe e terheq flamurin,te nep pershtypjen sikur ne ate flamur qenka shkrujt "preng pjetrushi qeni i biri qenit"
te me falni por s'pata qellim politizimit gja me kte qe solla,edhe pse asht ma se e vertet,qe me karten e patriotizmit ,kopilat e kuq e sherbetort e tyne kerkojn te marrin ndoj vote helbete.
te ishte patriot aq sa hiqet aj floksi i vogel me xhel,ku e pat shansin bashk me koqen e topes president,e ti rregullonin pak me mire punet me gjykatat e me drejtesin,hajde de do e zenim bes deri diku.
njerez pa karakter e moral e dinjitet,shkurt plera e rriqna te ndyt.
Ore ata qe duan ta perzien me politik kete ....... nuk esht pun PD - PS (kush po pjerdh tani per politik vjen shqiptari gris flamurin tjetri ri ja ben Spahiu Topi aka aka ... )
Ore po nuk i keni par qe ca po bejn tifozet maqedonas po na shajn dhe po na ofendojn, nuk i keni par si bertasin serbet per kosoven !!!!!!
HAPNI NJER YOUTUBE DHE SHIKOJINI
Ky ishte si nje kunder reagim i tifozeve maqedonas qe cdo ndeshje na shajn ..... ne nuk i sham treguam patriotizem po ce do ste le FSHF rehat
Ndryshuar për herë të fundit nga Djal Dimali : 20-03-2012 më 17:14
Emocioni i ben castet e jetes te paharueshme ndersa arsyeja dhe vetdija i bejn ato te rendesishme
Krijoni Kontakt