Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 48
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

getomental

Citim Postuar më parë nga getomental Lexo Postimin
    po ata Polic te karit si nuk i qiven nonen me ja dhan nje plum nlule tballit,
    flamurin kuq e zi edhe nga shqiptaret e kemi ne rrezik para disa kohen sllavomaqedonasit na dogjen tash ne shqiperi nga nje gomar shqiptar poerdhset simboli kombtar

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    Preng Pjetrushi, i deleguari i FSHF në ndeshjen Bylis-Teuta është bërë protagonist për disa minuta ne stadium, pasi ka hequr flamurin shqiptar nga gardhi rrethues i fushës, për shkak të mbishkrimeve nacionaliste që ishin vendosur mbi të dhe të banderolave që mbanin tifozët.

Në fillimin e pjesës së dytë, tifozët e dyja skuadrave kanë shfaqur banderola me karakter nacionalist dhe i deleguari i FSHF, Pjetrushi, në bazë të rregullores kërkoi heqjen e tyre.

Pak minuta më vonë, në pjesën tjetër të stadiumit tifozët shfaqën një tjetër banderolë. Pjetrushi ka kërkuar heqjen e saj, por pas ofendimeve që I vinin, I nervozuar shkuli në mënyrë të dhunshme flamurin kuqezi mbi te cilin ishin të shkruar emrat e qyteteve që ndodhen jashtë kufijve tanë.

“Nuk është e vërtetë. Të paktën me sa informacion kam unë, zyrtarët e federatës kanë ndërprerë ndeshjen atje për parrulla politike, nacionalizëm që nuk lejohen në futboll. Nuk është e vërtetë, nuk kam informacion që kjo gjë të jetë e vërtetë”, u shpreh kreu i FSHF-së, Armand Duka për rastin në fjalë.

Delegati i FSHF, zyrtari më i lartë në një ndeshje ka të drejtën të bëjë kërkesën dhe janë punonjësit e stadiumit, apo forcat e rendit, ato që heqin banderolat.

http://www.youtube.com/watch?v=O5x9p0RxMp0
    Rrace e derrit ,si nuk ja kane futur nje plumbe ne balle qenit . Flamuri edhe pse ka qene me mbyshkrime nacionaliste , ate munde ta hek vetem policia e shtetit dhe jo nje majmun me syza .

Ky njeri pise shqipetare nuk duhet te jete ne FSHF.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    pok..

ka lujt futboll ekipi i nji qyteze si ballshi me ekipin e durrsit..

kan lujt futboll..

kush ban ma shum golla e kush lun ma bukur..

ky ka qen qellimi..

kuj po ja lujn flamurat kta tifozet adhahile aty..

ballshasit ja lujn durrsakve apo anasjelltas..

edhe ckuptim ka kjo..

federata do i bindet rregulloreve nderkombetare..
    sporti sport..

mos u marrosni mbas ktyre marrinave me flamura..

pordhologji i thon ksaj..

vjen nga termi..pordh.. me ose pa rigon..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    O njerez qetesoni gjakrat. Une kete njeri nuk e njoh fare dhe respekti im per flamurin eshte i padiskutueshem, por ka regullore nderkombetare per punen e parullave nacionaliste ne stadiume , Denimet dhe gjobat jane te renda dhe vlera e nje flamuri me mbishkrime siper nuk mendoj se eshte aq e madhe.
    Flamuri eshte i shenjte kur eshte vetem me simbolin e shqiponjes e jo kur e perdhosin me lloj lloj shkrimesh persiper. Nese jeni trima e patriote eja bejme nje demostrim force perpara presidences ne shkup apo beograd, apo edhe ne Athine a kudo gjetke. Shkojme atje e ua djegim flamurin perpara fytyres se jemi trima. Por te shkelesh konventat nderkombetare e te besh gangesterin ne Ballsh nuk eshte ndonje shenje trimerie apo mencurie e aq me pak nacionalizem.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Per çunat dhe gocat e FSH qe nuk ja kane haberin tifozllikut ne stadium.

Parrullat neper stadiume nga ana e tifozerive per çeshtje te caktuara politike apo nacionaliste nuk nisen ne Shqiperi per here te pare. Ato jane MODE kudo ne bote. Eshte e kote te permend grupimet e tifozerive pasi shume pak do t'a dinin per çfare behet fjale.

UEFA apo FIFA nuk kane juridiksion ne stadiumet apo fushat e garave sportive kombetare, por vetem ne garat sportive qe organizohen nga keto institucione. Ne ballkan dhe lindje banderolat apo bannerat me ngjyra te theksuara nacionaliste, jane te pranishme ne stadiume. Keshtu ndodh ne Maqedoni, Greqi, Bosnje, Kroaci, Serbi, Bullgari, Rumani, Rusi, Sllovaki, Ukraine, etj etj.

FSHF eshte kthyer ne nje institucion langaraq nga administrimi i Dukes, ku ajo qe ndodh ne diten me diell mohohet sikur te mos kete ndodhur asgje. Pra, faji nuk eshte i tifozerise ballshiote apo durrsake ne kete rast, por i nje langaraqi si Preng Pjetrushi dhe i maskarenjve qe jane mbi Prengen.
    Ne asnje stadium nuk sulen policet per te hequr banderolat apo parrullat e tifozave. "Llogarite" kryhen pas ndeshjes, kudo ne bote. Nqs jane thyer rregullat denohet fusha apo organizatori ndeshjes.
    TURP per FSHF dhe Policine !!!

ACAB !!!
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

brari 2042 bluebaron,respekte per juve,por se gjesti qe ban ky vagabond delegatit,asht aq irritus,sa per ner po te ndodhte ne qytetin tim,te pakten sdo e kishte pas vendin te rrinte ma aty ne stadium.

edhe pse top qenat mundohen qe ne cdo menyr me ba propagand anti berish e shtet,ky gjest qe ban ky shkerdhat,ku me tan at egersi don me e shqy flamurin,e ku simbas gazetarit paska pas te shkrume qytete shqiptaresh,jashte kufijve shtetror te shqipnis,asht krejtesisht e pa falshme dhe e pa nevojshme.

po bahet pyetja,po a pak probleme ka futbolli shqipetare,me lojtare e me referime e me at ato administrator .qe nuk kalon ndeshje pa u zen e pa kersit dajaku,e spo kane pune tjera se me cka me u marr delegatet...po pikerisht qe luante ballshi me teuten,kuj i bani kabah/penges ai flamur me harten e shqipnise etnike,ku pat a'qe arsye te madhe qe te sillet ashtu si harbut ai stervin pjetrushit.

une menoj qe hyj ne ate kategorin e patriotit te moderum,por kur dikush don mem perdhos e mem fy ne dinjitet kombetar,gjitha i fali vetem ate poshterim sdo ia falja kurre dikujt.

mos gabofsha,ky pjetrushi qenka prej asaj shpi ku u vran dy vllazen si hakmarrje nga ai i burgosni qe e kishin leshu me leje,e sot del e krijon edhe nji sherr tjeter,hajvani.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Uriel : 20-03-2012 më 08:44

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    pok..

nje atdhetar nuk shkon te tunde flamurin kombetar kur luajn futboll djem te ballshit me djem te durrsit..sepse ska aty asnji llogjike..
    kujt po ja tundin?

mos jan deklaruar ballshi kunder flamurit e vjen durrsaku tja tregoje?
    apo mos durrsi ka dal kunder flamurit e ballsharaket i bejne karshillyk me flamurin..?

joo

pok..

mos u rrej me kto marrinat e tifozve se skan asnji lidhje me atdhetarine..

jan njesite guerile te kreshnikut te topit te ed rucit.. me arrit ca synime..

mos u influenco nga epidemite fallco..

ai qe e ka fyer punojsin e Federates me ato fjal te pista eshte nje kanibal kriminel e per flamur nuk ja ndin.. fare fare..
    me siguri te them se eshte nga ata banditet qe mblodhi tom doshi ne 21 janar e qe qelluan me flamur policine..

atdhetar ishte indriti .. cuni kavajes qe shkoj me luftue..
    keta jan lahpera..

.

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    me sa kam par e degjuar, ne kampionatet e vendeve fqinj qe na duan dhe na kan shum xhan dhe qe vdesin per ne, nuk eshte pare kurre qe te nderpritet ndeshja per fyerjet e banderolat qe bejne ne stadium kunder simboleve shqiptare.
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-01-2010
    Postime
    50

çdo gje ne vendin e vet

Stadiumi eshte nje lloj arene ku dy skuadra ndeshen dhe spektatoret shkojne per te ndjekur spektaklin sportiv. Nuk mendoj qe eshte vendi i duhur per parrulla me karakter nacionalist, aq me teper qe, ne rastin konkret, ishin dy skuadra te te njejtit vend qe luanin dhe jo dy kombetare, apo klube te dy vendeve te ndryshme. Menyra se si e hoqi perfaqesuesi i F.SH.F.- se flamurin, ishte pak e vrazhde, por idiotesia kryesore eshte e atyre qe vene parrulla te kesaj natyre ne nje ndeshje te kampionatit kombetar. Ka te tjera vende apo forume ku duhet te shfaqen keto lloj parrullash, por jo stadiumi. Eshte njelloj sikur te shkosh ne hotel e te fillosh te kendosh, te shkosh ne biblioteke e te vallezosh, te shkosh ne restorant e te flesh, ne autostarde te luash futboll, ne diskoteke te lexosh etj. Ne vendin e duhur behet veprimi i duhur.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    e clidhje ka edvini ne kete rast mor bkar
    JO SEKS PARA MARTESE

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •