Close
Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 113
    i/e regjistruar Maska e Endrra eVjerres
    Anėtarėsuar
    16-03-2012
    Vendndodhja
    Ne Endrren/Zemren e cdo Vjerre
    Postime
    51
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Kenget e arixhinjve i fut ne traditen shqiptare ti? Nuk shahu njeri as vallen e Kukesit, apo te jugut. Keta ta kesh te qarte.
    Jo mi Un se di ne cfare dasme ke vajt ti, mbase kan qen fakir fukarenj ata qe e organizonin? (shaka)

Po ne disa qe kam vajtur une kan pasur orkester tamam edhe me kengetare tamam edhe shumica e kengeve ishin tradicionale shqipetare mbase pak moderne po me muzik tipike shqipetare

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Kisha bo men me ju thirr ne dasem, po kshu si boki ju kam frik se po ma prishni
    hahaha euro lol, hey ca ke ti jena cun i mire sdo ta prisim mos ki merak

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga Endrra eVjerres Lexo Postimin
    E kane kopjuar, kjo gje u ka bere per here te pare ne Angli(mbase USA) mos gabohem! E kam pare ne Youtube para disa vitesh kete stil! Edhe cte keqe ka te kesh traditen tende? hmmmm Plus te kopjosh dicka nga cfare kane bere te tjeret eshte me mire sesa traditen qe ke? Una per vete jam krenar per traditat qe kemi! Kenget edhe vallet qe kemi ne Shqipetaret ta kenoqin shpirtin!
    Ato valle tradicionale qe jemi mesuar ti shohim,jane bere shume bajate
    dhe stonojne me kohen.
    Ato valle e kane origjinen perpara kohes se Skenderbeut.
    Ka humbur krijimtaria,per te dale me nje koreografi unike moderne.Eshte shekulli 21.
    Krijo nje muzike dhe koreografi dasmash te re,mjaft me ato vjetersira.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    dasmat e ardhshme shqiptare

bashkojuni kohes

JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    ose kjo tjetra

meqe u jan ba bajat zakonet e muzika shqiptare
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    ose kjo tjetra

http://www.youtube.com/watch?v=0Sul7...eature=related

meqe u jan ba bajat zakonet e muzika shqiptare
    Pu pu pu mor Derjanas
    emagjino mysafiret ne dasem
    do i ngelet buka ne fyt
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Klaedon une nuk po flas per kohen e qepes, lol. kam qene ne nje dasem ne Tirane para disa viteve, dhe jam llahtarisur. Nusja tere kohen nuseronte.( keshtue donte zakoni). Po flas per familje qe kane zbritur ne Tirane heret nga vitet 70. Dhe aty dy here qe kercente nusja duhej dorovitur, damn! Hidhej leku sikur s'do gdhiheshin te nesermen e s'do ktheheshin ne hallet e tyre njerezit. Do i hidhje para orkestres sa here qe kerceje. kerceva as kerceva 3 here. Sinqerisht nuk me pelqen te vete ne nje dasme tani neShqiperi. Muzike popullore? Muzike jevgjish. 20 here Maria, me faqet kurabia, dhe Napoloni. Keto dasmat e Shqiperise se mesme vetem keto lloj kengesh luajne.

Pastaj paja, apo nuserimin ne kembe, traditat pra, qe jane zhdukur dhe qe u ka ngel fiksim cave ketu. Ju po pranoni qe jane zhdukur ato zakone, d.m th nuk po ruhen me zakonet e prapambetura dikurshme te dasmave. Fatkeqesisht kane dale zakone te tjera akoma me te shemtuara, si hedhja e lekeve ne cdo valle, apo nje karvan i tere me makina me borie qe vene te marrin nusen, e nuk pushojne se reni me kilometra te tera.
    Epo sepse te ka rastisur ty te jesh pjese e nje dasme te tille, nuk do te thote qe te tera dasmat ne Shqiperi jane te ketij niveli. Edhe ne Kruje hidhen ne shume dasma para, ama ne disa prejt tyre qe une kam qene, i eshte bere e qarte qysh ne fillim njerezve qe nuk do hidhen lek (sepse ne fund te fundit familjaret jane ato qe fillojne te hedhin para te paret) e keshtu nuk hedh asnje. Kam qene pjese ne disa dasma vitet e fundit, ku jo vetem qe nuk jane hedhur parate, por edhe nusja me dhendrin kane kercyer tere kohes, pa u ulur njehere!
    Gjithsesi per keto tradita jemi jashte teme, po flitej per muziken popullore! Po te kesh nje orkester te mire apo nje DJ te mire, nuk behen bajat fare! Gjithēka varet nga organizimi qe behet!

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e Endrra eVjerres
    Anėtarėsuar
    16-03-2012
    Vendndodhja
    Ne Endrren/Zemren e cdo Vjerre
    Postime
    51
    Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Ato valle tradicionale qe jemi mesuar ti shohim,jane bere shume bajate
    dhe stonojne me kohen.
    Ato valle e kane origjinen perpara kohes se Skenderbeut.
    Ka humbur krijimtaria,per te dale me nje koreografi unike moderne.Eshte shekulli 21.
    Krijo nje muzike dhe koreografi dasmash te re,mjaft me ato vjetersira.
    Cfare te them una kur te martohesh futi ndonje Justin Bieber se i ka me koreografi unike moderne te shekullit te 21

Ps; disa lloj kengesh,muzikash te vjetra edhe jashte shtetit nuk vdesin kurre edhe mbahen si me te arriturat prsh edhe ne muziken Angleze ose Amerikane qe mbase te pelqejn ty, artistet me te arritur jane te shekullit te 20 dhe jo te 21! Rrymat muzikore qe jane tani edhe ne arenen boterore nuk jane te shekullit te 21!

Po ty vetem te pelqen muzika e shekullit te 21, pop i ri modern sic thash me siper kur te martohesh futi ndonje Lady Gaga, Justin Bieber se ne rregull do jesh daku
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endrra eVjerres : 20-03-2012 mė 09:21

Citim Postuar mė parė nga Endrra eVjerres Lexo Postimin

Ps; disa lloj kengesh,muzikash te vjetra edhe jashte shtetit nuk vdesin kurre edhe mbahen si me te arriturat prsh edhe ne muziken Angleze ose Amerikane qe mbase te pelqejn ty, artistet me te arritur jane te shekullit te 20 dhe jo te 21! Rrymat muzikore qe jane tani edhe ne arenen boterore nuk jane te shekullit te 21!

Nuk na the, A kendo ndonjeri prej ketyre neper dasma kenge me:

byrek

me dele

osmon aga

te vrane ali pasha te vrane oooooooiiiiiiiiiiiiiiiiii

P.S

Sa dite pas dasmes ju dhembin veshet te ftuarve lol

Te pershendes me kengen e Justin bieber ( 2 dele 300 pare, cou moj nuse mer nje valle )

http://www.youtube.com/watch?v=6JS2IwY3RkU

Ke kong me byrek me gjiz, me spinaq, me kos , me qumesht etj

Jet te gjat ciftit lol
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Keta po qe e kane tepruar ,pare pare

Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •