Jaaa sa ma ngusht qaq ma shlire kan thane pleqt.
Jaaa sa ma ngusht qaq ma shlire kan thane pleqt.
A e nxhihni ju naj kush xhemajlin a veq po ja futni.
UCK prej viteve te 1990, i plagum gjate luftes te hades menxi ka pshtu, bile tre djem te likovcit te vram ky i plagum ran.
Mbas lufte i burgosun 5 vjet prej unmikit pa kur far akuze dhe e kan leshu mbasi i ka hup pas vjet ne burg.
Edhe kjo se ka vjedh vota eshte rren se ka menyra tjera me vjedh dhe ni njeri si ky nuk i hyn atyne punve.
shpresoj te dal para drejtesis dhe te marr denimin ky matrapaz
Beni te garantoj se kejt mahalla jote skan ba per kosove sa ka ba veq ky, po leje tash mos ti marrum gjinen neper kam.
Edhe a e din ti se neper votime veq ta fusin emnin edhe pa ka ti hiq atu, keshtu qe ta merr mendja se ky eshte matrapaz per do vota me hup moralin.
O njeres O shqipetare ,behuni te realte dhe te drejete : Nuk jetohet me liri qe te sjellin kacaket !!! Pa marre parasyshe se kushe eshte ,njeresit qe keqeperdorin voten dhe lirine e popullit duhet te denohen.
Ne Skandinavi polici rrugore denon babain e tije ,vellain e tije motren e tije, ne raste se i then rregullat ne trafik. Ministrit te Qeverise i merret leja e vozitjes ne mes te rruges ne raste se edhe ai nuk i rrespekton rregullat ne trafik, lere me qe te hy nje njeri dhe te beje falsifikime te vota e lire e popullit .
Ligji dhe drejtesia duhet te vazhdoje per te gjithe i barabarte .
Jeta e shqipetareve ne pergjithesi ne Kosove, ose ne Maqedoni, eshte keqesuare nga vete te disa ashtuquajtur ushtare te UCK,se Ne Tetove disa te ashtuquajtur ushtare te UCK,se kacak tane diten rrine ne kafeteri dhe rruge se kush do te ju jape lemoshe per rregullimin e nje leter njoftimi apo pasaporte per shqipetaret e shkrete . Mallteretim i pa shembullt ne evrope dhe ndoshta ne bote .Pa tjeter duhet te njohesh nje matrapaz me emrin UCK, qe te punesohet akademiku ,ose te regjistrohet femiju ne Fakultet .
Kjo nuk eshte liri !!! Liria e matrapazeve nuk ka c'ka i duhet popullit shqipetare . Shqipetaret duhet te jetojne te lire ne demokraci dhe ligji te jete mby te gjithe .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga TetovaMas : 18-03-2012 mė 13:56
Pajtohem plotesisht,edhe ne kosovė e njejta situat ,nese nuk e ke nji Komandant,kot mundohesh me u punesuar apo me e kry ndoj pun neper zyrat e administrative,por edhe nese nuk paguan haraqin ,komandanteve, te burgosin ,te kercnojn ,deri ti fusin bomben ne shtepi , nese mundohesh te mbrohesh ,te denon gjyqi ,me arsyen,pse reagove keq kur te sulmuan.
Siq eshte rasti e biznismenin pejan ,i cili pasi u lendu nga atentati me bomb ,nxjerr revolen dhe shtin me te ne ajer,per ket denohet me 800 euro gjob qe ka shti ne ajer,me arsyetimin se ka prish qetesin publike.......ja qfar pushteti kemi ne ne kosovė.
Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike
Tetova une e njoh ket person dhe per ata e shpreha mendimin tim, plotesisht jam dakort me postimin tend po mos ti futim te gjithe ne nje thes vetem pse eshte i drenices.
Qka mendon ti sharri une jetoj jasht dhe kam 5 vjet qe skam qen ne kosove, dhe kam ndegjue qi kam votu 25 here, a te arrestohem edhe une kur te shkoj ne pushim.
Ka kogja komandanta matrapaza qi jen ba miljonera mbas lufte, personi qe e kem fjalen ja kan djeg krejt dhe 5 vjet ka nejt ne shpi te ni shokit deri sa e ka riparu shpin. Me kan ky hajn si te tjeret ta garantoj se edhe ky kish pas ville si te tjeret.
Problemi eshte se ska ligj dhe tuli fare katunari ja fut qysh te don se i ka do lidhje, dhe derisa policija dhe gjykatat nuk funksionojn qysh duhet qeshtu llug kem mi pas punet.
Harrova me permend edhe kur te ke politiken e degjenerume veshtire te ket permisime ne polici the gjykata.
Krijoni Kontakt