Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 84
    i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anėtarėsuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    g-2 nuk thuhet mesohni por MESONI........

i/e regjistruar Maska e Bart_Forever
    Anėtarėsuar
    24-08-2009
    Postime
    59
    Anita mos harro ta theme edhe nje her 75% qe ta lexosh ma mir e ta kesh ne mendje gjith kohen.....

Fusnoten qeveria e thaqit e prano, ndersa edita tahirin e deturon me u fat pas deres se kuzhines ne Bruksel, si nje prostitut,qe futet ne lokalet e nates,(Table Dance)

Thaqi dje e pardje ska pas komunikim me media i mbyllur e ka shty kryt ne B...

E din ti e din ti Realitetin po ja lan kamt hashimit e ja pin ujt hala ti

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Une nuk po mohoja qe ne Drenice jane vjedhe vota. Votat jane vjedhur kronologjikisht ne vitet e fundit dhe jo vetem nga PDK. Asnjehere se kam mohu as se kam perkrahe kete gje.
    Por titulli po thote "hajde Drenice hajde". Drenica nuk eshte Xhemaili as Thaqi as Hasani e as Hyseni. Te duket ne rregull ty Lordlover qe 75 % e Drenices te quhen genjeshtare, te pabese, te pamoralshem per shkakun se Xhemaili paska vjedhur 150 vota?
    E para ishte kjo.

Sa per ate qe une te dukem ty militante, une jam militante por militante e te vertetes. Jo e PDK-se. Asnjehre skam thene qe PDK eshte ideale. Kam thene me jepni alternativen. Spo shoh alternative e PDK eshte me e mira nga te keqijat. Ne momentin kur ne skenen politike kosovare do te duket nje parti serioze qe do ta beje punen me mire se PDK do ta votoje ate. Thashe do ta votoje sepse aktiviste skam qene kurre as sdo te behem.

Dhe ne fund fare ne momentin qe ty te dukem e merzitshme mund te mos me lexosh. E ka kete te mire forumi, te ofron mundesine per te injoru krejt ata qe ste pelqejne.
    Gjithe Drenica ka vjedh dhe kete e din gjithe Kosova .
    Per kete ju ka humb dinjiteti tek qytetaret tjere dhe ju shofin si mos me keq .

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Nuk jan vjedh votat vetem ne rajon te drenices po aty ku ka pak popullat verehet me shume vjedhja. Po lene pash Zoten se jeni qu peshe prej t'mirave. Gjithe diten kamt perpjet neper tavolina tu nejt tu ba sefa tu kritiku e sdini ku me ja ngjite.

Ai nime tash po e kuptoj kete fjalen qe thon shypnia nuk eshte rrezik prej kerkujna veq prej shyptarve. Edhe une po du me thane Drenica nuk paska kan ne rrezik veq prej serbeve po edhe prej rrethinave tjera shqyptare dukagjin e llap. He medet per neve e medet per juve.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776

Question

Citim Postuar mė parė nga Milkway Lexo Postimin
    Gjithe Drenica ka vjedh dhe kete e din gjithe Kosova .
    Per kete ju ka humb dinjiteti tek qytetaret tjere dhe ju shofin si mos me keq .
    Prsh Milkway!
    Une ne vendin tend te thoja pjestare te PDK kane vjedhe vota po nejse.

Ti po thu gjithe Drenica ka vjedhe. Ok e themi se eshte e vertete.Po votat e kujt? Te VV e LDK? Spo del kshtu se ti po thu "te gjithe".Nese kane vjedhe te gjithe ,per PDK dtth ska pase tjere me votu partite tjera.
    Tani nese ishin "te gjithe" skishin nevoje te vidhnin ,thjeshte te gjithe do jepnin votat e tyre per PDK dhe ata do te kishin vjedhur vetem votat e atyre qe per arsye te ndryshme nuk mund te votonin. Por kaq pak gje mund ta benin vetem pak persona sdo kishin nevoje te vidhnin "te gjithe".

Le qe pastaj nje perqindje te vogel te votave i kane fitu edhe partite tjera. Kah dolen tani ato vota nese "te gjithe" kane vjedhe per PDK-n?

Pra bie poshte konstatimi yt qe gjithe Drenica ka vjedhe megjithese edhe pa e arsyetu une eshte krejt i palogjikshem....

Mire se ne Drenice paska vjedhe gjithe Drenica, po ne Prizren,Gjilan, Ferizaj kush vodhi qe fitoi PDK? I kishin vezhguesit nga Drenica ata?

Perdorni arsyen kur beni pergjithesime Milkway.

Per dinjitetin tani. E kam thene edhe njehere tjeter. Une dhe prinderit e mi kemi farefis ne Peje , Gjakove, Ferizaj, Vushtrri, Prishtine. Kam shoqeri pothuj ne gjithe Kosoven. Mund te mos me besosh kemi marredhenie te shkelqyeshme.

Shoqen me te ngushte e kam gjakovare dhe endem familjarisht me te. Ajo,burri dhe babai i saj(nje njeri i mrekullueshem) jane nga ata perkrahesit e zjarrte te Rugoves. Ata si pengon fare qe une votoj per PDK e akoma me pak qe jam drenicake. Bejme shaka ne llogari te partive te Kosoves. Une u them ua kemi marre pushtetin e ata me thone e moret me force. Qeshim.

Jam e martume me nje jodrenicak dhe gezoj respektin me te madh nga gjithe familja e tij.Fakti qe jam nga Drenica nuk me ben kurre te ndihem keq perkundrazi jam dhe do te jem gjithmone e barabarte me te tjere.

Reputacionin e njerzve te ndershem qe jane shumice ne Drenice nuk mund ta prish asnje individ as nje grup individesh nga atje. Aq me pak njerzit e forumit.
    AUTOCHTHONOUS

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Ky paska pas vjedh pak. 150 here... pasha juve anti Pdkista une kam votu 205 here. Ngarkkkkkkk fal qatyne votave sot jemi ne pushtet hi hi hi hi hi hi hi hi hajt bani paqit qka me ba

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Eeeeee, kurre humbe humbesi duhet me kajte ,por duhet edhe me qite shkelma si aj gomarri ,kurre nuk i jepe sane aje shkelmonn forteee.....nejse de edhe bertet.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

I larguar Maska e Enkeleu
    Anėtarėsuar
    07-12-2005
    Vendndodhja
    Prane detit i pa lare, prane drites i pa pare, prane sofres i pa ngrene, prane dijes i pa nxene...
    Postime
    4,298
    Dinjitetin e Drenicės nuk mundet me ia humbė as nje grup njerėzish qė paskan vjedhė vota ( vota jan vjedhė nė mbarė Kosovėn ) dhe as njė grup shqipfolėsish qė sorollaten ketu ne forum dhe lehin kot kundėr Drenicės dhe vlerave tė luftės.
    Dinjitetin e vet Drenica e ka fitu me gjak dhe barot nė fushen e betejės dhe ballė pėr ballė me shkaun , kur ju qė tani nė liri po kritikoni, rrinit nėpėr kafiteri dhe rrugėve te europės duke e ruajtur prapancicėn. Dinjitetin ia sollėn bijtė dhe bijat mė tė mirė tė saj ,duke fillu nga Ahmet dhe Mursel Delia, Azem dhe Shote Galica, Shaban Polluzha , Jasharajt... etj, qė jan shumė dhe mos ti pėrmend me radhė.
    Vetėm ata tė pa dinjitet, shkurtpamės, dhe servilėt e shėrbėtorėt e shkaut , mund tė pretendojne dhe thonė diēka tė tillė !
    I lumtur ėshtė ai qė nuk shpreson nė asgjė, sepse nuk zhgėnjehet asnjėherė...!

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Une nuk po mohoja qe ne Drenice jane vjedhe vota. Votat jane vjedhur kronologjikisht ne vitet e fundit dhe jo vetem nga PDK. Asnjehere se kam mohu as se kam perkrahe kete gje.
    Por titulli po thote "hajde Drenice hajde". Drenica nuk eshte Xhemaili as Thaqi as Hasani e as Hyseni. Te duket ne rregull ty Lordlover qe 75 % e Drenices te quhen genjeshtare, te pabese, te pamoralshem per shkakun se Xhemaili paska vjedhur 150 vota?
    E para ishte kjo.

Sa per ate qe une te dukem ty militante, une jam militante por militante e te vertetes. Jo e PDK-se. Asnjehre skam thene qe PDK eshte ideale. Kam thene me jepni alternativen. Spo shoh alternative e PDK eshte me e mira nga te keqijat. Ne momentin kur ne skenen politike kosovare do te duket nje parti serioze qe do ta beje punen me mire se PDK do ta votoje ate. Thashe do ta votoje sepse aktiviste skam qene kurre as sdo te behem.

Dhe ne fund fare ne momentin qe ty te dukem e merzitshme mund te mos me lexosh. E ka kete te mire forumi, te ofron mundesine per te injoru krejt ata qe ste pelqejne.
    Duhet ta pranojm me dhimbje se hajnia me e madhe eshte ber me vota ne drenic,kjo vjedhje eshte perserit dy her,me keq ka shku ne heren e dyt kur jan riperserit,dhe ne drenic nuk ka pas shanc qe te vjedh ndonje parti tjeter perveq partia marksiste leniniste e shendruar ne pdk.
    Po qfar militante e vertetes bre bac po ti ishe e smut ne kry,une isha turpru me mbrojt keta tipa analfabet qe as emrin e vet nuk dijn me shkru,ose sa ka shkoll kryetari yt i skenderajit ingjeja anit turp te kesh.
    Ne nje konkurs te dal keto dit ne komun shkruajn gazetat se qfar gabimesh katastrofale te gjuhes jan vrejt psh ne vend nje ka shkru nji,ne vend qe ta pershkruaj vendin e punes e ka pershkru lokacionin,psh do punoi aty afer lokacionit te kryetarit te komunes,kur e kam lexu jam knaq tu qesh thash o zot fali se nuk dijn ma shume

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    'dy' zonja nga drenica shef kane llapin apo jane llapi i drenices nuk ka shume rendesi!
    me rendesi eshte se mbron krimin sakati sepse tjeter gje nuk ka mundsi te mbron ngase ata qe mbron jane vet krimi poshterimi tradhetia!

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •