Shume faleminderit toni54.
Shpresoj qe te jete e afert dita kur te takohemi me familjen tone te vertete.
ti sikur po kerkon mamin tend qe ke gjithe kete ankth moj vajze. Po babi eshte ne ankth si ty kshu apo se shfaq dhe aq shume? lol
He se bej shaka, kerkoje dhe gjeje meqe e ke kaq merak, fundja ajo tani eshte 70vjec sikur the right? ne ate moshe asnje pune si prish. good luck.
Pink
Keshtu e kam tipin tim, ndoshta po e perjetoj ne menyre te tmerrshme, po , po , as fjalet se shprehin dot zellin tim. Oooooo ca do te bej nese i gjej, nami ka per tu bere. Do ta shpalli feste zyrtare. Vec te vije ajo dite....
toni54
Poooooooo duhet te vije ajo dite, se per ndryshe sdi si tia bej. Do te me rrije gjithmone si hije, mister qe te vret.
Faleminderit ty qe po me sjeell fat te mbare.
nuk po marr vesh hallin e jsaj cupes..
do te dalc me zor kusho me Komin ti..Kozma Dushin?
lere rehat te ngratin atje ne berat..
mo harro se dushi ka dhe kosova..
ilrjana te paska ardh zeri me duket
Brari
Po ce permendi kaq shum ket kozma dushin?????? Ngjarja eshte shume me e nderlikuar nga cju kam treguar, as qe e merrni me mend, qe ta dini....... Veshtiresia qe po na haset ne vjen ngaqe Dushi mund te jete mbiemer vajzerie, ajo sot mund te jete e martuar dhe ndoshta ka mbiemer tjeter dhe ku i dihet edhe emer tjeter ndoshta. Le pastaj qe per gjyshin se kemi asnje te dhene sepse atesia ish lene bosh. Prandaj ne duam familjen Dushi, se preej aty mund te gjejme te verteten. Sa per kosoven vet Dushi eshte nje fshat ose qyteze afer drenices ne mos u gabofsha. Ne te dhenat, gjyshja eshte shqiptare, po edhe sikur te ish nga kosova nuk do te cuditesha, thjesht do te me plotesohej bindja se patriotizmin tim tipik e ndjenjat e medha per atdheun i kam te trasheguara. Patjeter qe atyre u kam ngjare nga kjo ane.
Labiiiiiiiiiiii
Cdo te thuash me kete : te paska ardh zeri............
Krijoni Kontakt