Close
Faqja 7 prej 15 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 145
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Ilirjana mos u dorezo fare nese kjo qe po thua eshte e verteta gjeje gjyshen nese ajo do te mbaj lidhje fine nese jo si te ket qefin por te pakten do shuash kuriozitetin tend. Me sa kam degjuar une ne shume raste kerkime te tilla kane dale me rezultat pozitiv ku ka me mire se te shtosh pjestar te tjere ne familjen tende. Sigurisht ka edhe menyra ligjore ose te kerkosh ndihme nga emisione qe merren me ket pune, por ndoshta ti nuk do ta besh publike. Kerkoje mos u dorezo. good luck!
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga ilirjana jana Lexo Postimin
    po ca ceshtje kurioziteti,,,,,,,,,eshte me e thelle. Tani qe jemi futur ne kete udhe nuk mundemi te kthehemi prapa. A e kuptoni rendesine e kesaj,,,,,dua te gjej gjyshen e pastaj ajo do te na orientoje dhe nga gjyshi. Po keto jane rrenjet e mia, i dua keto se jane gjaku im.
    Ky eshte pengu jone me i madh.

As Varri nuk do te me mbante po mos ti gjeja!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Do ishte shume me e lehte sikur babai juaj te ishte interesuar shume me heret. Megjithate me habit fakti qe keni pese vjet qe po e kerkoni dhe s'po e gjeni dot. Jeni te sigurt qe eshte gjalle te pakten?
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e ilirjana jana
    Anëtarësuar
    06-01-2012
    Postime
    140
    5 vjet jan qe e kam marre vesh un vet te verteten, ne rrethana te papritura ma ka thene dikush. Disa dit perpara kisha pare certifikaten e babit dhe aty pashe, qe as qe kisha vene re me perpara vendlindjen e babit. Sa erdha ne shtepi ju thashe te gjitheve pse ja kan shkruar babit vendlindja elbasan??????? Po pas pak erdha e verteta qe eshte kjo qe ju kam treguar ndermjet postimeve te mia.

Ndersa kerkimet kane 5 muaj.

Perjashtuar Maska e R3nato
    Anëtarësuar
    27-08-2003
    Vendndodhja
    TiRoNe
    Postime
    344
    ilirjana po tja dish emer mbiemer te sakt e gjen ne gjendje civile te njesia nr.2 1000% edhe per kete jam i sigurt gjithsesi po deshe une te le nr e tel ne inbox edhe shkoj vet e interesohem

Anëtarësuar
    06-01-2012
    Postime
    140
    kingu i tirones

Te falenderoj shume qe je interesuar per te na ndihmuar, me fal qe nuk te nisa pergjigje me perpara por kam qene ne keto provimet e sezonit dhe sigurisht nise menjehere nr e cel.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Thorolld ON
    Postime
    224
    Te thashe moj qe kingu tiranas te afroj goxha ndihme por ti sme besove. Te urroj good luck tyja dhe kingut tiranas, se kjo pune po mer per hajer.
    Kingu tiranas, po te pelqeu ilirjana mire do beshe te shkosh me baban tende tek babai i saj ti kerkosh doren, shikoje nga paraqitja se nga zgjuarsia mos ja ki merakun se eshte goxha e zgjuar.
    ah se desh harova, shikoj dhe pashaporten te bindesh per moshen, se nga 18, mos na del 28.
    Hajt te trashgoheni paraprakisht.

Anëtarësuar
    06-01-2012
    Postime
    140
    Pershendetje forumista!!!!!!!!

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Gjete gje?
    Where does a thought go when it's forgotten?

Anëtarësuar
    06-01-2012
    Postime
    140
    Ne pritje te pergjigjeve jemi. Do zoti qe ne ta marrim te verteten me ne fund. Sido qe te jete, do ta pranojme.
    Kete ankth se kisha perjetuar ndonjehere. Keto 5 muaj vec per kete kam menduar. Cdo cast qe po kalon, po me trishton edhe me shume,deri kur.................

Sa me shpejt ju lutem atyre qe kane ne dore dicka.

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anëtarësuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Citim Postuar më parë nga ilirjana jana Lexo Postimin
    po ca ceshtje kurioziteti,,,,,,,,,eshte me e thelle. Tani qe jemi futur ne kete udhe nuk mundemi te kthehemi prapa. A e kuptoni rendesine e kesaj,,,,,dua te gjej gjyshen e pastaj ajo do te na orientoje dhe nga gjyshi. Po keto jane rrenjet e mia, i dua keto se jane gjaku im.
    Ky eshte pengu jone me i madh.

As Varri nuk do te me mbante po mos ti gjeja!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ilirjana nese ti ke nje emer mbiemer interesohu ke posta ke numrat telefonik etj etj ky njeri nqs eshte gjalle duhet te kete nje numer Kontakti aq me shume ti ke njesine bashkiake shko tek njesia bashkiake nr 2 edhe tako ndonje nga ato grate e minibashkise tregoja historine e ndoshta te ndihmon por besoj se edhe kundrejt nje pagese minimale mund te nxjerresh dicka ne drite.
    Ne minibashkite ekzistojn regjistrat ku jane dhe adresat aktuale te banorve.

Stjerner er dom som lyser i Mørke

Faqja 7 prej 15 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •