Close
Faqja 30 prej 50 FillimFillim ... 20282930313240 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 500

Tema: AC Milan

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    puro, per nje gje te jesh i sigurte, gjate asaj periudhe kohore ne se paku 3 here do ta fitojme CH-L, ndersa ju pik pyetje dhe pik cuditese nq se do arrini ta fitoni vetem 1 here. :D

Per klube te medhenj me flet? Po ku ka pare historia e futbollit klub me te madh se Barcelona e diteve te sodit? :) Apo me e mire ishte milanka e Sacchit? :p lol

************************************************** **************************

nicku :),
    une jam lindur dhe ritur ne familje futbollistesh, futbolli per mua eshte sikur ajri qe ti e thith ne cdo moment. :) Aq vite sa kam ushtruar dhe luajtur une futboll, nuk besoj ti te kesh aq kohe qe ben tifozllek per milanken.
    Kete skuadren qe ti ben tifo sot, dikush e ka pare live ne stadium te stermbushur 100.000 tifoz ne Beograd. Me lojtaret si Van Basten, Baresi, Rajkard, Tasoti, Maldini, ish trajneri juaj Ancheloti etj. qe ti i ke pare vetem si figura ne TV & internet, dhe sot e kesaj dite i permend si idhuj.

Ne ate kohe kur Cervena Zvezda u beri zbor juve(dhe gjithe ekipeve te Evropes), ne krye me Savicevicin(qe e blejti Milani me pas), Stojkovicin, Prosineckin etj. dikush nga familja ime luante kunder po kesaj skuadre.
    E kupton tani se me ke po bisedon per futboll?

P.S; Ohu sa kane pare e kapercyer tifozet e Barcelones si R10(jo tifozet adoleshent te diteve te sodit), paramendoje; klubi ne te cilin kane luajtur futbollistet me te medhenj qe ka pare, dhe njohur historia e futbollit.

Hajt hengershit dajak sonte ne Londer. :p
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga no name : 06-03-2012 mė 01:05

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Citim Postuar mė parė nga no name Lexo Postimin
    Prej qatij viti e deri ne 2020 keni boll kohe te mjaftueshme per tu bo kandidat kryesor per ta fitu 1 here CH-L. :P

A perpara 2016 kurre hiq, mos rini tuj enderru kot.

P.S; Ne vitin 2007 u kom dhon afat ktyne bashktifozeve, e shokeve tuj qe deri ne 2015 skan me e pa ch-l me sy. Qetash i keni +5 bonus lol
    Mir thektho, ti je fallxhore , parashiko gjithēka dhe del ashu gjithmonė. lol
    Do m'shofėsh i filxhon a kap skedinė sot a jo ? :P
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Formacionet e mundshme sonte;

Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    E kalova njė parainfarkt sot unė.
    Life's too short to remove USB safely.

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Perdesh jua beri gjemen sot arsenali.
    Ekip kot . Te humbesh 3 me 0 kur ke fituar ndeshjen e pare 4 me 0 , vetem ju kam pare une.
    Ne vend qe lojtaret te luajne lirshem te qete , tensionohen kot se koti.
    Ekip lepujsh.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    ti shif at juven e kalbet.

Walcott,Gervinho(nga ky prisja shume fare) dhe *** Persie e skualifikuan Arsenalin. Ai lojtari i madh qe po e pelqen gjithe Europa,Van Persie ne kete ndeshje duhet te duket,e jo ti humbi vula fare sic beri sonte.Dallkauk,medioker lojtar.
    Walcott,ec ec,vrapo vrapo...shmang te parin dhe humb topin te i dyti.I njejti avaz.
    Gervinho si puna e V.Persie,humbi delet sot.Sulmi i Arsenal,BLOZE !!!
    Prit te dalin Milanistat tani,ky eshte milani ky eshte milani.Sikur car beri Milani pale.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    E meritonim njė gol nė pjesė tė dytė. Ndeshjen e vėshtirėsuam vetė, nuk e kam parė mbrojtjen me kaq tension dhe stres nė pjesė tė parė, tė tre golat ishin gabime te mbrojtjes. Duhet thėnė qė kishim edhe njė qerre me mungesa e dėmtime, ekipi ishte i arrnuar me lojtarė pa eksp. ndėrkombėtare qė u dridheshin kėmbėt nė fushė. Kjo ndeshje duhet studiu mirė nga Alegri.

Si gjithmon, atė Robinhon nuk e duroj dot, o Zot sa e urrej, cfare lojtari idiot, ēfarė lecke qė ec nė fushė. Hiqeni se do ma plasni shipirtin, hiqeni *****.

p.s Rasti i Van Persi ishte si rasti i Nocerinos, gola tė sigurtė qė su bėnė. Ama ky ėshtė futbolli.
    Life's too short to remove USB safely.

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Po ta kishte bere ate gol van persie , sdo kishit me shance te ktheheshit ne loje.
    Do ishte e vdekme qe loja do perfundonte 5 me 0 , edhe sikur te ishte ne kohe shtese.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Po ta kishte bere ate gol van persie , sdo kishit me shance te ktheheshit ne loje.
    Do ishte e vdekme qe loja do perfundonte 5 me 0 , edhe sikur te ishte ne kohe shtese.
    Te kishte halla **** i thirrshim mixh
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Faqja 30 prej 50 FillimFillim ... 20282930313240 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •