Postuar mė parė nga Izadora Te pershendes Saura , linda , stern dhe kush e pelqen kete muzik . A ka ndermend njeri me u martu kete vere apo hic :-D http://www.youtube.com/watch?v=hhGUe...eature=related do martohet W akoma ste ardhe ftesa
I LOVE GOD j&g
Postuar mė parė nga **** do martohet W akoma ste ardhe ftesa Hahahahahahahahahaha mori lajmi dhen
Postuar mė parė nga derjansi jo thuhet tajt hajt ti em em kallxu mu lol, truc teqe ahahah Tani e myte fare, asnji llaf spo t'mor vesh hahahaha
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA ███
Postuar mė parė nga WALCHIRIA Hahahahahahahahahaha mori lajmi dhen lol 1 martohet 100 gezohen ahaha. tani dergo ftesat ti
Postuar mė parė nga [PaRTiZoNi] Mos mė ngatrro me derjansi qė vdes me u bo tironc. Ibra, nuk ka TIRONAS tifoz te morrit. Pranej, t'them qe rri rehat, se ene ti je jabonxhi ...
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Postuar mė parė nga BlueBaron Ibra, nuk ka TIRONAS tifoz te morrit. Pranej, t'them qe rri rehat, se ene ti je jabonxhi ... Hahaha po ai Sina juj , jabonxhi osht ? Nqs osht ai jam dhe unė :P
Postuar mė parė nga **** lol 1 martohet 100 gezohen ahaha. tani dergo ftesat ti Me nis ftesa ktej me shkoi dasma 1500 veta
Postuar mė parė nga [PaRTiZoNi] Hahaha po ai Sina juj , jabonxhi osht ? Nqs osht ai jam dhe unė :P Sauks mo. Ene surratin e ka t'djeg ka dielli ...
Prita me shume nga ju tiransit, por asgje, nuk me ndihmuat shume!!!!!!!!!!!!!!!............
Postuar mė parė nga ilirjana jana Prita me shume nga ju tiransit, por asgje, nuk me ndihmuat shume!!!!!!!!!!!!!!!............ po njerez te poshter kto kam than ka her un
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt