Close
Faqja 10 prej 14 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 138
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464
    Ne siri(po i le ato ngjarjet e me hershme qe ndodhen e vazhdojne te ndodhin neper vendet arabe,sepse keshtu i ka mesuar muhametdi)nuk e kane djegur kuranin,porse nen emrin e all_llahut,po bejne kurban njeri tjetrin....Mesimet e kuranit lene shume per te deshiruar,nje nga
    mesimet thote:sy per sy(qe eshte e marrur nga mesimet e Izraeliteve ne dhjaten e vjeter....

kuranit i ka ardhur koha per reforma,pa reforma ne kuran,njerezija nuk do kete paq....
    ....Falja,paqja,dashurija,dhe flijimi,keto jane mesime qe te mbushin shpirtin me DRITE.....

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-02-2012
    Postime
    115
    Citim Postuar mė parė nga dielli1 Lexo Postimin
    Ne siri(po i le ato ngjarjet e me hershme qe ndodhen e vazhdojne te ndodhin neper vendet arabe,sepse keshtu i ka mesuar muhametdi)nuk e kane djegur kuranin,porse nen emrin e all_llahut,po bejne kurban njeri tjetrin....Mesimet e kuranit lene shume per te deshiruar,nje nga
    mesimet thote:sy per sy(qe eshte e marrur nga mesimet e Izraeliteve ne dhjaten e vjeter....

kuranit i ka ardhur koha per reforma,pa reforma ne kuran,njerezija nuk do kete paq....
    ....Falja,paqja,dashurija,dhe flijimi,keto jane mesime qe te mbushin shpirtin me DRITE.....
    Ti qenke politikan, i paske kuptuar mbrenda mengjesit problemet nderkombtare te shteteve arabe. Ec mor shko futja e gjum, e mos fol jerem ketu !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    Citim Postuar mė parė nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Po pra ne fjalorin tend dukesh qe je gabel ne mendime, pse e ke problem ti? ti as 1% nuk je shqiptar, hajt tash shko futja naj dove harapski.
    haha thote Allahu me ka caktuar te jetoj midis qafirave, e hajt mos i thuj tani gabel 360 karat.
    hahaha Me te vertet me beni te qeshi !!!por pse more pse i ofendoni ata njerz sepse nuk i dojne ata qe ju i doni apo pse i urreni ata njerz qe nuk mendojne si ju thejsht more kjo asht natyrale nese ju i doni amerikant ani more doni kerkush nuk po ju pengon por leni te tjeret te mendojne siq dojne, a po synojme demokraci qdo njeri ka drejt te flas pse jeni ata njerz qe vetem vetveten e doni e sa i erket % a jam shqiptar jo bre djal jo nuk e besoj qe ke dhan gjak per ket liri ma shum se familja jeme 7 amtar i kam te masakrune ne vitin 1999 ne muajin pridh per ket liri qe sot e gzojme nese don ti qes edhe me video emer e mbiemer qe jan, e ti pra tregomi sa amtar i dhe sa gjak ki dhan per ket kosove .100% shqiptar 100%musliman 100%kunder qdo qafiri jo besimtar

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga dardangashi Lexo Postimin
    hahaha Me te vertet me beni te qeshi !!!por pse more pse i ofendoni ata njerz sepse nuk i dojne ata qe ju i doni apo pse i urreni ata njerz qe nuk mendojne si ju thejsht more kjo asht natyrale nese ju i doni amerikant ani more doni kerkush nuk po ju pengon por leni te tjeret te mendojne siq dojne, a po synojme demokraci qdo njeri ka drejt te flas pse jeni ata njerz qe vetem vetveten e doni e sa i erket % a jam shqiptar jo bre djal jo nuk e besoj qe ke dhan gjak per ket liri ma shum se familja jeme 7 amtar i kam te masakrune ne vitin 1999 ne muajin pridh per ket liri qe sot e gzojme nese don ti qes edhe me video emer e mbiemer qe jan, e ti pra tregomi sa amtar i dhe sa gjak ki dhan per ket kosove .100% shqiptar 100%musliman 100%kunder qdo qafiri jo besimtar
    O dardan, meqe qenke kundra cdo jobesimtari, ne Shqiperi, mbi 61% e banoreve jane jobesimtare. Qe i bie te 1.8 milioneshi. Ca do te besh me tere keta shqiptare? Do t'i vrasesh?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    O dardan, meqe qenke kundra cdo jobesimtari, ne Shqiperi, mbi 61% e banoreve jane jobesimtare. Qe i bie te 1.8 milioneshi. Ca do te besh me tere keta shqiptare? Do t'i vrasesh?
    Jo kurr nuk do ti vras besimi asht e drejta e qdo njeriu nuk jam vrases me mjafton vetvetja qe ti permisoj gabimet e mija njeriu ter jeten permisohet.Jam kunder qdo pa besimtari ne aspektin e besimit jo ne aspektin qe deshiroj ti vrase pse nuk besojne por un nuk mund te bindem ne bosbesim per ket jam kundershtar qdo her .
    E un jetoj ne kosove e per ne shqiperi faktor kryesor qe nuk jeni besimtar e keni pasur Enver hogjen, me keq ardhje them por aj ka ber marrezira dhe shtypje te medha kunder popullit te vet jav ka mbjell ne zemrat e jueja komunizmin dhe ky esht faktor kryesor pse nuk jeni besimtar por besoj bindeshem se edhe ne shqieri po rritet praktikimi i fes islame .Nuk e di pse te gjith muslimanet ne kosove dhe shqieri na thuani qe jem arab apo turk sepse islami vjen nga vendet arabe ...!!!ma thuani ooo ju te krishter nga e keni jezu krishtin"isain"nese nuk gaboj esht nga jeruzalemi dhe esht arab dhe ka lindur ne vendet araba atehere te gjith te krishteret jan arab sepse profeti juaj esht arab dhe vjen nga lindja e mesme meditoni rreth fes se juaj dhe flitni me argumente dhe fake nuk dua te zihem me ju as nuk dua qe te mendoni si un por dua qe ta zbuloni fen tuaj dhe vetveten

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Jo kurr nuk do ti vras besimi asht e drejta e qdo njeriu nuk jam vrases me mjafton vetvetja qe ti permisoj gabimet e mija njeriu ter jeten permisohet.Jam kunder qdo pa besimtari ne aspektin e besimit jo ne aspektin qe deshiroj ti vrase pse nuk besojne por un nuk mund te bindem ne bosbesim per ket jam kundershtar qdo her .
    E un jetoj ne kosove e per ne shqiperi faktor kryesor qe nuk jeni besimtar e keni pasur Enver hogjen, me keq ardhje them por aj ka ber marrezira dhe shtypje te medha kunder popullit te vet jav ka mbjell ne zemrat e jueja komunizmin dhe ky esht faktor kryesor pse nuk jeni besimtar por besoj bindeshem se edhe ne shqieri po rritet praktikimi i fes islame .Nuk e di pse te gjith muslimanet ne kosove dhe shqieri na thuani qe jem arab apo turk sepse islami vjen nga vendet arabe ...!!!ma thuani ooo ju te krishter nga e keni jezu krishtin"isain"nese nuk gaboj esht nga jeruzalemi dhe esht arab dhe ka lindur ne vendet araba atehere te gjith te krishteret jan arab sepse profeti juaj esht arab dhe vjen nga lindja e mesme meditoni rreth fes se juaj dhe flitni me argumente dhe fake nuk dua te zihem me ju as nuk dua qe te mendoni si un por dua qe ta zbuloni fen tuaj dhe vetveten
    Musliman besimtar tipik,analfabet ,euforik,i paditur ne maksimum,etj etj ,per tu mjeruar por ka nje ane pozitive ose fat ne fatkeqesi... muslimanet si ky (98% e muslimanve ne total) jane te "verber" dhe nuk arrijne te shohin se ne cfare niveli jane sepse ne te kunderten ....

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Shumica e atyre qe njoh qe jane jobesimtare jane shume te rinj per te njohur Enver Hoxhen, dhe shumica jane jobesimtare se kane studiuar e lexuar. Po te mos ishte studimi sot do te ishin ende duke bere si arabet e puthur duart e ndyra te prifterinjve. Jobesimtar te ben dija, jo komunizmi. Te keshilloj te vizitosh Shqiperine kur te kesh kohe dhe mos u nis me perralla nga e kaluara.

Ti me duket nuk e kuptoke gjuhen shqipe. Ne Shqiperi shumica jane jobesimtare, qe do te thote qe nuk u rruhet as per arabet e profetet e tyre, e as krishtin e fetaruce te tjere. Une te them qe jemi jobesimtare, ti na thua se kemi "fe tonen"....
    Ha shqip ti djale apo jo?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Po nuk di pse po debatoni me nji provokator si ky dardani, Ky sa per fillim ben kesi provokime te mdha ,por ky eshte dikush qe eshte perjashtuar me heret , e tash kinse bon disa postime qe mos te hewtohet se kush ka qen para dardanit, jo sikur ai antari (llapi)e pas perjashtimit erdhi me (pika 1-31) por me te njejtat ide dhe te njejtat shprehje,ku antaret tjer e hetuan me nji her ,kurse e dyta eshte qe keta persona behen ekstrem deri sa ti marrin reputacionet nga ajo shoqata islame ketu ne forum,ja si psh,antari me emrin (hamza) me 117 postime dhe i regjistruar qe 15 dit e ka rrit ne 5 piket e reputacionit,kurse ka antar qe ka ber 500-1000 postime dhe ende eshte me 5 pik reputacion, me ket kish ber pyetje ,a thua ne ket forum me teper ka pro turq dhe pro arab? qe e rrisin reputacionin kaq shpejt , apo kategoria araboturkogabeliste jan me te vemendeshem qe tua rrisin reputacionin antareve perkrahes te gabeleve,e kundershtar te zellshem te shqiptaris.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    sharri prej 9 te bona me dhet lol se e kam dorn e ran ahahahah
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Faqja 10 prej 14 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •