Close
Faqja 2 prej 17 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 161
    i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    o shqiptar mbledheni mendjen njeher e pergjith mon se shkau na beri pik e pes e ka kuptu se jemi ne gjum dhe partin e kemi nen dhe bab per ket shkau dona gjunzoj dhe turproj gjdo dite ne kso raste hakmarrja esht e lejuar ehde me bibel dhe me kuran
    Nuk kam ndegju ndoj her qe shqiptaret kan marr hak kundrejt shkaut!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-02-2012
    Postime
    115
    Citim Postuar mė parė nga Genti.. Lexo Postimin
    Sikur vetem njehere te kishin leshu zerin keta Sllavo "Shqiptar" qe i ceke , ndryshe do ishte situata me shqiptaret ne Maqedoni .
    Paramendoni ti kish vra Shqiptari Police i Kosoves 2 Serb , ose Shqiptari Polic i Shqiperise 2 "Greke" .
    Definitivishte po bindem dita e dites qe neve shqiptareve po na udheheqin njerez qe skan te bejne me Shqiperine dhe shqiptaret .
    Kjo eshte Fakt !
    Dita ditės ? O sikur populli te bindej pak me shpejt se dita dites, neve, diku 15 milion shqiptar qe jemi ne kete rruzull toksor, s'do kishte me guxue te na prekte as shkau e as melezi maqedonas ! Po na kan vendosur keta, e s'po kem tjeter qare, prandaj edhe na vrasin per nje parking.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    @Sharri
    Nuk ka shka ne Maqedoni , qe ka vra shqiptare e shqiptari nuk eshte hakmarre dyfishe . Ku jeton ti , LOL !

Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Genti po ma ben qefin me ket postim qe e bere,apo ndoshta e ke shkru se mos po e lexon dikush nga sllavet e frigohen:

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar mė parė nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Genti po ma ben qefin me ket postim qe e bere,apo ndoshta e ke shkru se mos po e lexon dikush nga sllavet e frigohen:
    http://www.top-channel.tv/artikull.p...=rss&id=224865
    http://www.lajmet.com/cutenews/show_...&template=test

Kur kam kohe edhe 100 shembuj te tjere do ti postoje .

Njė ditė pas ekzekutimit tė grupit tė Telit nė Gazi Babė tė Shkupit dhe shpalljes sė "Fitores sė madhe" nga ish-ministri i Brendshėm, Lube Boshkovski, njė aksion i papritur i pjesėtarėve tė UĒK-sė nxori hakun dhe vranė dy oficerė dhe 8 pjesėtarė tė ushtrisė maqedonase. Aksioni u realizua nė vendin e quajtur Karpallėn, rrugės nga Shkupi pėr nė Tetovė. Nė kėtė aksion, qė nga UĒK-ja dhe shqiptarėt u konsiderua "hakmarrje pėr Telin", mbetėn tė vrarė oficerėt Nane Naumovski dhe Sasho Kitanovski, si dhe ushtarėt Branko Sekullovski, Goran Minoski, Marko Despotoski, Erdovan Shabanovski, Lube Grujovski, Darko Veljanovski, Pece Sekuloski dhe Vebi Rushidovski, qė tė gjithė nga pėrbėrja rezerve e Kazermės sė ARM-sė nė Prilep.
    Konvoji me 13 transportierė, 15 tanke, 30 kamionė dhe dy autobusė me ushtarė rezervė qė ishin nisur pėr nė Tetovė, u sulmua nė orėn 9.30 mė 8 gusht tė vitit 2001.
    Predha qė goditi kamionin me dhjetė ushtarėt maqedonas ishte gjuajtur nga njė minahedhės, ndėrsa ishte djegur edhe njė veturė policie, ndėrsa plumba tė shumtė kishin pėrfunduar nė njėrin nga autobusėt.
    Nė ndihmė tė konvojit ushtarak maqedonas, atė moment erdhėn edhe dy avionė ushtarak "Suhoi", e cila sipas pas vrasjes sė ushtarėve maqedonas, pastroi terrenin pėrgjatė magjistrales deri nė hyrje tė Tetovės. Nė kohėn e kėsaj hakmarrje tė UĒK-sė, ministėr i Mbrojtjes ishte Vllado Buēkovski
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Genti.. : 28-02-2012 mė 19:29

Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Jo ksi shembuj mos me qit, se un mfola per hakmarrjen e shqiptarit kunder shkaut,qysh bejm hakmarrje kunder vllazniv ton,un ketu nuk mujta me vrejt qe nji shqiptar e vra nji shka ,kurse tjetra eshte ku grupe kriminale vrasin grupin tjeter kriminal,qerim hesapesh me grupeve.
    un e pata fjalen per hakmarrje siq eshte rasti i sodit,ti me qet raste te organizuara nga dikush,qe eshte organizu per qellime politike qe nuk e dim se ne favor te kujt jan ber.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sharri-Liburna : 28-02-2012 mė 19:34

i/e regjistruar Maska e getomental
    Anėtarėsuar
    18-04-2008
    Vendndodhja
    Shkup-Dardani-Shqipri.
    Postime
    251
    Jo ksi shembuj mos me qit, se un mfola per hakmarrjen e shqiptarit kunder shkaut,qysh bejm hakmarrje kunder vllazniv ton,un ketu nuk mujta me vrejt qe nji shqiptar e vra nji shka ,kurse tjetra eshte ku grupe kriminale vrasin grupin tjeter kriminal,qerim hesapesh me grupeve.
    PO PRESUDATA ZA UBISTVOTO VO VLAE
    Protesti za osudenite na dozhivoten zatvor
    Protestot na okolu 200 rodnini i prijateli na skopjanite Nehat Sulejmani (23) i Suad Jusuf (34), koi minatiot petok bea osudeni na dozhivotna robija za dvojno ubistvo izvrsheno zaradi krvna odmazda, prodolzhi i vo ponedelnikot pred skopskiot Osnoven sud 1. Vo isto vreme vo istrazhniot zatvor Skopje Jusuf i Sulejmani nekolku dena shtrajkuvale so glad. Uchesnicite vo protestot baraa sloboda za osudenite, koi dobija maksimalna zatvorska kazna za lanskoto ubistvo na raskrsnica vo Vlae, kade shto so avtomatsko oruzhje bea izreshetani Branko Ivanovski (50) i Ljupcho Atanasovski (47), a nivnite soprugi Svetlana i Sunca bea teshko raneti. Ivanovski vo april 2006 godina so pishtol go ubi skopjanecot Dzhelal Sulejmani, a teshko go rani Redzhep Sulejmani (49), rodnini na Nehat, branejkji gi zhenata i kjerkata po kavgata za mesto na parking vo skopskata naselba Topaansko Pole. Ivanovski sam i' se predade na policijata, a beshe osuden na dve i pol godini zatvor. Tri dena pred da bide ubien, Atanasovski ja mazheshe kjerkata, a Branko beshe pushten od zatvor za da odi na svadbata.
    Povekje od stotina uniformirani policajci i ushte tolku specijalci na ponedelnichkiot protest ne dozvolija da se povtori petochniot incident, koga beshe pretepan skopjanec, a bea demolirani tri avtobusi na JSP i zapaleni nekolku kontejneri. Rodninite se zakanija deka, ako ne se islushaat nivnite baranja, protestite vo idnina nema da pominat mirno. Tie baraa sloboda za osudenite i povtoruvanje na sudskiot proces. (Dnevnik)
    Adresa jon ne boten e Liris esht: Besa Shqiptare.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Une jam me pune perkohsisht (sezonal) ne Shkup , dhe i njofi keta persona , kush dhe pse i vrane . megjithse eshte tani edhe publike qe vrasesi eshte Shqiptare per hakmarrje ..
    Ka shume asi shembuj , vetem une sa jam ketu ne kohe te shkurtet me ka ra te shof disa raste .

Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Une jam me pune perkohsisht (sezonal) ne Shkup , dhe i njofi keta persona , kush dhe pse i vrane . megjithse eshte tani edhe publike qe vrasesi eshte Shqiptare per hakmarrje ..
    Ka shume asi shembuj , vetem une sa jam ketu ne kohe te shkurtet me ka ra te shof disa raste .
    Fjala jote ne vesh te zotit.

Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar mė parė nga getomental Lexo Postimin
    PO PRESUDATA ZA UBISTVOTO VO VLAE
    Protesti za osudenite na dozhivoten zatvor
    Protestot na okolu 200 rodnini i prijateli na skopjanite Nehat Sulejmani (23) i Suad Jusuf (34), koi minatiot petok bea osudeni na dozhivotna robija za dvojno ubistvo izvrsheno zaradi krvna odmazda, prodolzhi i vo ponedelnikot pred skopskiot Osnoven sud 1. Vo isto vreme vo istrazhniot zatvor Skopje Jusuf i Sulejmani nekolku dena shtrajkuvale so glad. Uchesnicite vo protestot baraa sloboda za osudenite, koi dobija maksimalna zatvorska kazna za lanskoto ubistvo na raskrsnica vo Vlae, kade shto so avtomatsko oruzhje bea izreshetani Branko Ivanovski (50) i Ljupcho Atanasovski (47), a nivnite soprugi Svetlana i Sunca bea teshko raneti. Ivanovski vo april 2006 godina so pishtol go ubi skopjanecot Dzhelal Sulejmani, a teshko go rani Redzhep Sulejmani (49), rodnini na Nehat, branejkji gi zhenata i kjerkata po kavgata za mesto na parking vo skopskata naselba Topaansko Pole. Ivanovski sam i' se predade na policijata, a beshe osuden na dve i pol godini zatvor. Tri dena pred da bide ubien, Atanasovski ja mazheshe kjerkata, a Branko beshe pushten od zatvor za da odi na svadbata.
    Povekje od stotina uniformirani policajci i ushte tolku specijalci na ponedelnichkiot protest ne dozvolija da se povtori petochniot incident, koga beshe pretepan skopjanec, a bea demolirani tri avtobusi na JSP i zapaleni nekolku kontejneri. Rodninite se zakanija deka, ako ne se islushaat nivnite baranja, protestite vo idnina nema da pominat mirno. Tie baraa sloboda za osudenite i povtoruvanje na sudskiot proces. (Dnevnik)
    Po e kuptoj qe eshte nji lloj proteste po nuk e kuptoj me shum,kishit ba mir nese nuk priton me e perkthy,flm.

Faqja 2 prej 17 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •